יחס אנשים,קצת יחס..

דרושיייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם"))

אנשים שנולדו בסביבות 84!!!! אנשושים אני להרגיש זקנהההההההההה:)) בכל אופן אני ליות חדשה פה:))) אז גמני אכתוב יומולדת שלי:)) 23.2.84 כא אדר א:)))))) תשמחו ותחייכו וד"ש למורייתוש המשוגעעעעעעעעעעעעעעעעעעתתתתתתתתתתתתתתתתתת שאני סולחת לה על הקטילה אתמול:)) אוהבות...אני והפיצוווווווווללללללללל

tamarhp

New member
יש לח שגיהוט

קוטווימ .ברוחא. ולו ברוחה: עז טילמד ועז טחזור עילינו

tamarhp

New member
ולמי שלא הבין

אני כאילו גם לא יודעת לפסק נכון , ובגלל זה כתבתי .ברוכה. במקום "ברוכה".

tamarhp

New member
אני יודעת ../images/Emo4.gif

אבל אחרת לא היו מבינים את הקטע.. מעצבן

טודע רבע אל אחנסט העורכימ הכמא:))))

בעזרתו יתברך!!!! אז תגלווווווווווווווווווו לי יש פה מישו בגילי או שאני זקנת הפורום??? מתה על מוריתוש... יומטוב ממני ומהפיצוללללללללל:))))

ד"ש לך בחזרה...

היי ובקשר לאתמול הייתי חייבת לזוז בשביל לעזור לאמא שלי.... בכלופן אני כבר ינצל"ש את זה בשביל להזכיר לכולנו שניר במחנה והוא מוסר ד"ש לכוללללללם!!!

מישו למען ה' יתברך יכול להסביר לי

בעזרתו יתברך!!:)) מה זה לנצל"ש????????? באמת שניסיתי ליות יצירתית אבלללללל ללא תוצאות:)) בשורות טובותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אתם ליות חמודיםם אחלה תמונות מהמפגש:))))) מוריתוששששששששששששששששששששש סלחתי כדברייך.....:)) בה ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ועכשיו תורי...

בס"ד ח' תמוז תשמ"ה 27.6.1985 אגב, אני גולש עכשיו ממודם ישן מאוד במהירות מצחיקה של 33 קילו בייט אני מקווה לסדר את המודם הסוסון שלי עד מחר

למי שעוד לא הבין!!!

צריך תאריך לועזי, כמדומני, בגלל שיש "לוח פורום" שהוא מופיע בכל פורום בתפוז. הלוח הזה פועל עפ"י תאריכים לועזיים בלבד! קפיש?

למעלה