יואו! איזה מגניב! נילדתי עשר ימים לפניך!
נ נקמת המלפפונים New member 27/8/03 #1 יחס אנשים,קצת יחס.. אני צריכה שניונת ריכוז מכל משתתפי הפורום,גם העלומים מביניכם. בגלל שהחלטנו שלא פותחים סתם שירשורים על מזטי"ם וכד' אני אשמח מאוד אם כוללללם ייכתבו פה את תאריכי היומולדת שלהם אם אתם רוצים אפשרי להפוך את זה למפקד פורום אז יאללה,החלו בשירשורים
יחס אנשים,קצת יחס.. אני צריכה שניונת ריכוז מכל משתתפי הפורום,גם העלומים מביניכם. בגלל שהחלטנו שלא פותחים סתם שירשורים על מזטי"ם וכד' אני אשמח מאוד אם כוללללם ייכתבו פה את תאריכי היומולדת שלהם אם אתם רוצים אפשרי להפוך את זה למפקד פורום אז יאללה,החלו בשירשורים
מ מישהי אלמונית New member 27/8/03 #2 אני חשובה... אז אני ראשונה! י"ג תמוז (תשמ"ט) 16/7/89 אני עכשיו בת 14 וחודש הרא"ה. עוד משו?
ל למה כל השמות תפוסים New member 27/8/03 #3 אההה אבל אפאחד לא יזכור/ יכיר אותי עד אז... בכלופן... כ"א תמוז... מישיזכור יקבל ח"ח...
מ מחורפנת שכמוני New member 28/8/03 #76 מגניב-כמו של אח שלי (רק שהוא בן 34) אתה גדול ממני בחמש שנים פחות 10 ימים... אני כ"ז תשרי תשנ"א 16.10.90 אין על התאריך הזה!
מגניב-כמו של אח שלי (רק שהוא בן 34) אתה גדול ממני בחמש שנים פחות 10 ימים... אני כ"ז תשרי תשנ"א 16.10.90 אין על התאריך הזה!
א א ש ק ל ו נ י New member 27/8/03 #13 lool ממש לא... אני אמריקאי... ואני באמת נולדתי בתאריך הזה...למען האמת...אני זה שנולד ראשון בשנת 1988!!! מגניב לא??
lool ממש לא... אני אמריקאי... ואני באמת נולדתי בתאריך הזה...למען האמת...אני זה שנולד ראשון בשנת 1988!!! מגניב לא??
א אושרה1 New member 27/8/03 #8 קודם כל גילת נהיית כחולה!!!! בס"ד אז קבלי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ב. אני נולדתי בכו אדר א' התשמ"ט 3.3.89 שבט הרא"ה עפולה מרכזזזז אושרה
קודם כל גילת נהיית כחולה!!!! בס"ד אז קבלי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ב. אני נולדתי בכו אדר א' התשמ"ט 3.3.89 שבט הרא"ה עפולה מרכזזזז אושרה
T tamarhp New member 27/8/03 #12 גילתוש, בהצלחה בתפקיד!!! י"ג תשרי (יום לפני ערב סוכות. (נולדתי בתשמ"ח, אבל אתם מוזמנים לחגוג לי כל שנה מחדש) טוב, נו - אם כולם כותבים - 6.10.87.
גילתוש, בהצלחה בתפקיד!!! י"ג תשרי (יום לפני ערב סוכות. (נולדתי בתשמ"ח, אבל אתם מוזמנים לחגוג לי כל שנה מחדש) טוב, נו - אם כולם כותבים - 6.10.87.