יחסי מין

אני ממש סקרנית לדעת אם מאוננות כשאת

לבדך, את כן נהנית מהתחושה ומגיעה לאורגזמות. ואם אתם ביחסים ארוכים ונאמנים זה לזה, אולי כדאי לנסות בלי הגומי, אולי כדאי לשקול להסתפק בגלולות.

sofifi

New member
וואי, הפלת עלי תיק...

אני לא מאוננת.... כשהוא עושה לי ביד או מענג אותי אני מאוד נהנית... הוא כבר נבדק, הייתי בכיף מוותרת על הגומי, אבל עקב בעיה רפואית אסור לי לקחת גלולות או כל מה שקשור להורמונים..... תודה

אז תתחילי, יקירתי!!

ככל שתלמדי יותר מה נעים לך יותר (קצב, עוצמה, בדוך או בסיבוב וכו'), כך תוכלי לכוון את בן זוגך ו/או לעזור לעצמך להגיע לאורגמה בזמן החדריה.

sofifi

New member
ניסיתי כמה פעמים

לא הכי נהניתי, לא יודעת, לא התחברתי, יש לי מישהו מקסים שעושה את זה בשבילי ועושה את זה מצוין...כשהוא עושה לי ביד אני מאוד מאוד נהנית..... תודה

sofifi

New member
חחחח

אני גומרת מגירוי הדגדגן, השאלה היא האם אני יכולה לגמור מחדירה.....

sofifi

New member
יודעת מה,

אם לא לגמור, אז לפחות להנות מחדירה...זה כל מה שאני מבקשת

חופ שיה

New member
רוצה להנות מחדירה ?

תתחילי לאונן לעצמך במקביל , לאט לאט תרגישי איך העיצבובים בנרתיקך מתעוררים לחיים , מה שיגרום לך להנות יותר מחדירה. גם אם את לא נהנת מלאונן לעצמך, תמשיכי ואל תוותרי , יום אחד ישתחרר לך המעצור ואת תיראי כוכבים.

אני לא מומחה גדול בנושא

אבל למיטב הבנתי וידיעתי , רבות הנשים שגומרות מגירוי הדגדגן מאשר מעצם החדירה לנרתיק . תמיד אפשר , וגם רצוי , להוסיף יד שמגרה את הדגדגן בנוסף לחדירה . בהצלחה .

חופ שיה

New member
רוב הנשים לא גומרות מחדירה

יכול להיות שבעתיד את תחווי אורגזמה כזאת , אבל זו לא אורגזמה שהיא ברירת מחדל אצל נשים . (אני לא חוויתי גמירה נרתיקית) עד לא מזמן לא הרבה נשים ובני זוגן ידעו וחוו אותה בכלל ,היום נשים ובני זוגן כבר מתחילים לפתח תיסכולים בגלל שהן לא מגיעות לזה. כמה עצוב שהחברה שלנו לא מפסיקה לייצר מיתוסים ותיסכולים שאין להם בסיס בכל הקשור לסקס , למה ליצור בעיות שאינן קיימות , למה ?

sofifi

New member
לא הבנתם אותי...

לא מבקשת לגמור מחדירה, זאת שאיפה רחוקה מידי....אני רק לא מבינה למה אני לא נהנית מהחדירה.... לא נשמע לי הגיוני שאני אשכב עם החבר שלי ולא אהנה מזה בכלל

מותק ..

[זה לא אני , זה הצד ה"מתוק" שבי ...] זה מה שהשתמע ממה שכתבת לאורך כל השרשור , ובעיקר בהודעות האחרונות . אני בכלל חושב שאת בסוג של בלבול , חוסר הבנה מה "לא בסדר" . קחי את הזמן שלך , קחו ביחד את הזמן . אבל תראי לאיפה הרוח נושבת בסופו של תהליך . התאמה מינית מאוד חשובה למערכת היחסים . אם (לפחות) אחד מבני הזוג לא יהיה מרוצה מיחסי המין , זהו כדור שלג שרק יילך ויתגלגל .. ושוב - בהצלחה .

offנועה

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה מאד מאד, עם ברור. את באמת בעצמך לא יודעת מה לא בסדר, את לא מצליחה להגדיר ולהבהיר את עצמך. אני לא יודעת איזה ניסיון מיני קודם יש לך, אבל מאיך שזה נשמע עד כה, אין פה הרבה התאמה מינית, רק אהבה. ודברים כאלו קורים, ואפילו הרבה, כשאוהבים מאד אדם, להתחבק, להתנשק, ללטף, אבל הסקס לא נעים איתו. והוא יכול להתחשב, להשתדל ולנסות, זה לא עוזר. מצד שני, יכול להיות מצב, שהסקס מוטרף, ואין אהבה. זאת משימה גדולה לחבר את שניהם באותו בנאדם (אבל אני לא ד"ר פרנקנשטיין..).

חופ שיה

New member
עם כל הכבוד להתאמה מינית ויש.:)

הבחורה רק בתחילת דרכה המינית ולכן היא לא יודעת בכלל למה לצפות ולמה להתאוות. לפני שנכנסים לתחום התיאום מיני רצוי שהיא תלמד דבר אחד או שניים על עצמה שהרי היא בעצמה עדיין לא מעוצבת מינית.

offנועה

New member
מסכימה איתך על כך שהיא בתחילת הדרך

אבל התאמה מינית היא לא טעם נרכש, היא קיימת או לא.

חופ שיה

New member
לדעתי אפשר

ליצור התאמה מינית (מלבד ליבידו) , לא מסכימה עם המשפט הגורף שלך.

offנועה

New member
לדעתי לא....

כשאני אומרת התאמה מינית, אני מתכוונת לניצוצות בליבידו, לתחושה המינית הטהורה, הכי פרימיטיבית אם אפשר לומר, של משיכה, הדריכות של כל החושים ליד אותו אדם שמעורר את זה. אי אפשר ליצור זאת, לעבוד על זה, או לרכוש את זה עם הזמן. אפשר כן, לעבוד על יחסים, בינאישיים, מיניים, חברתיים. אבל אם הניצוץ איננו, זה לא יעבוד לאורך זמן. את יודעת מה כדי שאני ואת נסכים נשתמש במינוחים אחרים, איך את מציעה לקרוא לזה?

למעלה