יחסי מין

offנועה

New member
סתם, זה מזכיר לי...

רעב כבד, נגיד לא אכלת כל היום ואז את מתיישבת ליד איזה סטייק עסיסי, איכותי, משוייש, עשוי מדיום רייר, מינימום תיבול, אולי איזה רוטב טוב ללוות אותו, וסלט ירוק בצד (בלי גזר). אין דרך שתעצרי את עצמך, לא? ככה זה צריך להרגיש כשיש את המגנטיות הזו של ליבידו...

../images/Emo45.gif אני איתך בזה - או שיש או שאין

אם אין - לא יעזור לא בוש ולא זרע מאחורי האוזניים! אם יש - זו תחושה מדהימה!! המתח הזה באויר, הרצון לסתום לו את הפה ולנשק! גרררררררררר

די, די, את מקשה עליי מאוד!! ../images/Emo178.gif

האמת, אני מעדיפה להיות מודבקת לקיר, אבל בלי סימנים כחולים ...

offנועה

New member
אני לא מתכוונת להקשות עליך...

אני יודעת! ../images/Emo25.gif

אווףף, שמישהו ידביק אותי כבר לאנשהו!!! קיר, שיש, דלת של הארון - רק שידביק!!!!

לא כדאי לך

אני בעיצומה של ספונג'יה מטורפת - עם הקליפס וגופיית אקונומקיה. בקיצור, ממש לא מחזה סקסי!!! וטוב שהזכרת לי - עלי להוריד את הכביסה מהחבל ולתלות חדשה!!

מכחול 77

New member
אמממ........

חבל דווקא קבעתי לי תור אצל הספר וגהצתי את החליפה מהבר מיצווה .......... לפחות שהמכונה תסחוט תחשבי עלי
סתם לידע הכללי אני מאוד נמשך לנשים עם טרנינג מה לעשות כל אחד והשריטה שלו לי עושה את זה המראה הספורטיבי

חופ שיה

New member
הגברים שאהבתי בחיי

היו גברים שלא נדלקתי עליהם ממבט ראשון וגם לא ממבט שני , אבל בגלל שהמציאות גרמה לכך שנסתובב אחד ליד השני (עבודה , קיבוץ, מכללה...) נוצרה המשיכה הטהורה והפרימיטיבית ככל שההכרות העמיקה - אז לדעתי אלו עניינים שיכולים להיות נרכשים.לא פעם ולא פעמיים התאהבתי בגבר שבתחילה לא נמשכתי אליו, תמוהה היא נפש האדם. למדתי שבחיים ,אין דבר כזה שאין דבר כזה. :) ואלי יש טעם להגדיר מה היא התאמה מינית , התאמה מינית זה לא רק עוררות מינית , ניצוץ, ייצריות לצד השני, זה גם תפקוד מיני ותשוקה מינית (ליבידו), שני נושאים בעלי משקל רב למושג "התאמה מינית" שיכולים לשנות את פני הדברים לטוב או לרע. ודרך אגב , אנחנו לא חייבות להסכים וזה בסדר גמור מבחינתי.:)

חופ שיה

New member
דווקא הגיוני מאוד

הרבה נשים מעידות על חוסר תחושה בנרתיקן בעת החדירה, גם בתחילת דרכי המינית לא נהנתי מחדירה אבל נהנתי משאר הדברים מסביב גם בלי לגמור מגירוי דגדגני שהגיע בשלב מאוחר יותר של בגרותי. חוסר הנאה מהחדירה עצמה הוא לרוב נחלתן של נשים לא מנוסות אבל לא בהכרח, אני חושבת שיש לזה קשר חזק להתפתחות המינית שלך , זה מסוג הדברים שאצל נשים מסויימות נרכש עם הזמן והניסיון.

אז מה את כן מרגישה? סתם חדירת גומי?

אפילו לא מסג' וגינלי נעים? המגע של איבר המין שלו בנרתיק לא נעים לך? אני לא מדברת על תחושות מדהימות.. ואני בהחלט ממליצה שתתחילי לפנטז על דברים שמחרמנים אותך או שתשימי לעצמך סרט כחול כלבבך ותתחילי להנעים את עצמך גם לבד. זה מוסיף המון ומלמד אותך הרבה על עצמך. ואם עוד לא רכשת לעצמך ויברטור או לפחות רוקט פוקט נחמד - זה הזמן! ושיהיה לך בכיף והכי חשוב, תעדכני.

מאד מסכימה!!

זה בדיוק מה שאני חוויתי, חדירה טכנית לחלוטין בתחילת דרכי, כיום אני גומרת מחדירה (לא בקלות ולא מהר אמנם, אבל ברור שנהנית) והחדירה מעצימה אצלי את הגירוי ומתקשרת עם מיניות, מה שלא היה פעם.

daniella1980

New member
ויש כאלו שפשוט פחות מעוצבבות שם

ולכן פחות מרגישות גירוי פיזי נעים או בכלל לא מרגישות כלום, זה לא חייב להיות כי "הן לא מבינות" או לא מנוסות, אולי זה פשוט פיזית לא אזור מגורה במיוחד בתוך הנרתיק (אפילו קראתי פעם על סיבות אבולוציוניות מדוע ייתכן שזה כך - משום שבעבר קרה הרבה, באחוזים גבוהים, שנשים מתו בלידה - מניעת הנאה של אישה מחדירה, כנראה תרמה ברמה זו או אחרת לפחות חדירות ולכן פחות הפריות ופחות לידות, סתם תיאוריה מעניינת. וחוץ מה נחמד שאלוהים יצר לאישה איבר חיצוני -הדגדגן, ש*כל* ייעודו הנאתה המינית, אולי הוא בעצמו לא התכוון שהיא תהנה הנאה מינית מהחדירה אלא מהדגדגן. בעיני בהחלט צ'ופרנו עם שני אברי מין:)). יחד עם זאת אני משוכנעת שיש מקרים רבים שאת צודקת בהם - חוסר נסיון ויכולת לנתב את התחושות המיניות והגירוי המיני מונעות יכולת להנות ממין באופן כללי ומחדירה באופן ספציפי. גם ברגע שהראש מנותק מהסיטואציה ולא בתוכה ובתוך הגירוי המיני, קשה להנות ממגע מיני כלשהו. אם אני מנסה להזכר בתחילת דרכי, כמעט תמיד היה לי מאוד מאוד נעים, החל מהחדירה הראשונה שהצליחה, גם אם לא היה לי מושג מה זה לגמור ואפילו מה זה גירוי דגדגני ולא הייתי קרובה לשיא כלשהו. אני מסכימה שעם הנסיון והכרות עם המיניות של עצמי, זה נהיה הרבה יותר טוב והתחושות הן מדהימות בהרבה. לפעמים אני מעדיפה אותה בלי גירוי דגדגני, כי היא פשוט מטריפה אותי לכשעצמה ללא "הפרעות":). בכל זאת, אני משוכנעת שיש הבדלים אנטומיים בין אישה לאישה, בדיוק כמו שיש נשים שלא נהנות ממגע דגדגני וכו'. כלומר, לכל אישה יש פוטנציאל מסוים להנות מחדירה ושונה מאישה לאישה, ועם הנסיון והכרות עם גופה היא יכולה מקסימום למצות אותו.

למעלה