ויש כאלו שפשוט פחות מעוצבבות שם
ולכן פחות מרגישות גירוי פיזי נעים או בכלל לא מרגישות כלום, זה לא חייב להיות כי "הן לא מבינות" או לא מנוסות, אולי זה פשוט פיזית לא אזור מגורה במיוחד בתוך הנרתיק (אפילו קראתי פעם על סיבות אבולוציוניות מדוע ייתכן שזה כך - משום שבעבר קרה הרבה, באחוזים גבוהים, שנשים מתו בלידה - מניעת הנאה של אישה מחדירה, כנראה תרמה ברמה זו או אחרת לפחות חדירות ולכן פחות הפריות ופחות לידות, סתם תיאוריה מעניינת. וחוץ מה נחמד שאלוהים יצר לאישה איבר חיצוני -הדגדגן, ש*כל* ייעודו הנאתה המינית, אולי הוא בעצמו לא התכוון שהיא תהנה הנאה מינית מהחדירה אלא מהדגדגן. בעיני בהחלט צ'ופרנו עם שני אברי מין

). יחד עם זאת אני משוכנעת שיש מקרים רבים שאת צודקת בהם - חוסר נסיון ויכולת לנתב את התחושות המיניות והגירוי המיני מונעות יכולת להנות ממין באופן כללי ומחדירה באופן ספציפי. גם ברגע שהראש מנותק מהסיטואציה ולא בתוכה ובתוך הגירוי המיני, קשה להנות ממגע מיני כלשהו. אם אני מנסה להזכר בתחילת דרכי, כמעט תמיד היה לי מאוד מאוד נעים, החל מהחדירה הראשונה שהצליחה, גם אם לא היה לי מושג מה זה לגמור ואפילו מה זה גירוי דגדגני ולא הייתי קרובה לשיא כלשהו. אני מסכימה שעם הנסיון והכרות עם המיניות של עצמי, זה נהיה הרבה יותר טוב והתחושות הן מדהימות בהרבה. לפעמים אני מעדיפה אותה בלי גירוי דגדגני, כי היא פשוט מטריפה אותי לכשעצמה ללא "הפרעות"

. בכל זאת, אני משוכנעת שיש הבדלים אנטומיים בין אישה לאישה, בדיוק כמו שיש נשים שלא נהנות ממגע דגדגני וכו'. כלומר, לכל אישה יש פוטנציאל מסוים להנות מחדירה ושונה מאישה לאישה, ועם הנסיון והכרות עם גופה היא יכולה מקסימום למצות אותו.