יחי מילאןןןןןןןןןןןןןן

• פותח הנושא chisi
  • פורסם בתאריך

chisi

New member
היי, אני רוצה לקנות כרטיס...

מתי מתחילים למכור ואיפה? אפשר בכרטיס אשראי? אני חייב ללכת למשחק הזה, למרות שאני אוהד נתניה... אנה עדכנו אותי חברים ובנינו...לכם מגיע לקחת אליפות יותר מחיפה... הם ממש מלכלכים אותה...זה משבר ארוך אצלהם, למרות שמידי פעם הם מנצחים... בקשר לנתניה שלי...אין להם מזל וגם צריכים להשתפר ;)

מ י ר י

New member
יחי מילאןןןןןןןןןןןןןן

איזה כיף יהיה לראות את מילאן קורעת את השער של שביט חחחחחח כל גול שתקבלו יהיה אחלה וכן ירבו השערים שתחטפו מה אתם חושבים שמילאן זו פארמה???. הצחקתם תתכוננו לחטוףףףףףףףףף חחחחחחחח יאלה ביתר לא ניתן לכם את התענוג שנרד ליגה חכו לנו בעונה הבאה

danistar

New member
אכן יחי מילאן אוסטרץ ... ../images/Emo9.gif

ובקשר לביתר .. בית שאן יותר מתאימה לכם לפי מצבכם היום . אני יכול לאחל לכם שתישרדו בליגה ותצליחו . עיר כמו ירושליים זקוקה לקצת נחת בימים משוגעים אלו ..

REDstar

New member
חהחהחה............. תמותי!

איך, תסבירי לי, את יכולה לאחל לבית"ר שתישאר בליגה???? או שאת דפוקה, או שאת צהובונת מזדיינת! תסבירי לי! ועוד לאחל ליריבתנו - בין יריבותינו הגדולות, לאחל הצלחה!!!!! "עיר כמו ירושליים זקוקה...", שהפועל ירושלים תעלה לליגת על! שבית"ר תתבאס ותתפוס ת´ראש בליגה ב´! המשפט: "בית שאן מתאימה לכם לפי מצבכם היום.....", אין אחת במצב מזויין כמו לבית שאן! כנראה התחלת להחשיב את עצמך אדומה מאוחר מדי! באמנת אוהדי הפועל כתוב: "לא תשכח ולא תסלח על ה-2.5.98". הנה לפנייך האמנה: סעיפי הקוד האתי של אוהדי הפועל ת"א 1. הפועל ת"א היא קבוצתי ללא תנאי, אוהב ואוהד אותה לעולמים. 2. עשה את המקסימום האפשרי כדי להגיע לכל משחק של הפועל ת"א ועזור לכל אדום שתוכל בדרך. 3. עודד את הפועל ת"א ועשה את כל המאמצים שחבריך ליציע יעודדו איתך, גם ובעיקר במצב של פיגור. 4. לא תקלל שחקן, מאמן או מנהל של הפועל ת"א באוזניו. 5. תמיד תגיע למשחק של הפועל ת"א כשלגופך לפחות פריט לבוש אחד (חולצה/מעיל/צעיף) בצבע אדום. 6. לא תשתחצן ולא תפתח פה לפני/אחרי משחק (אלא אם כן זה המחזור האחרון בליגה או גמר הגביע והפועל זכתה בתואר). 7. אדום הוא אדום הוא אדום וכך תתייחס אליו תמיד. לא תעשה אפליות דת, גזע, מין ויציע בין אוהד הפועל אחד לרעהו. 8. לא תנהג בגזענות כלשהי כלפי אוהד או שחקן כדורגל, הן במגרש והן מחוצה לו. 9. לא תנהג באלימות כלשהי כלפי אוהד או שחקן כדורגל, הן במגרש והן מחוצה לו. 10. לא תשכח ולא תסלח על ה-2.5.98. 11. עודד תמיד קבוצה המשחקת נגד מכבי ת"א, כולל ובמיוחד בגביע אירופה בכדורסל. 12. לא תעשה שימוש לרעה באירועים טראגיים להתנגחות ביריביך הספורטיביים. 13. לא תרכוש כרטיסים למשחקים של הפועל ת"א למטרות ספסרות ותמנע בכך מאוהד אדום אחר את זכות הצפיה במשחק. 14. ציית תמיד לחוקי המדינה בה אתה נמצא וייצג את קבוצתך בכבוד הראוי לה. הדף: http://www.hapoelta.com/amana.htm האתר: http://www.hapoelta.com

על האש

New member
כוכב אדום...../images/Emo41.gif

הבחורה ה"נחמדה" (מירי) היא אוהדת ביתר היא לא אדומה.

מ י ר י

New member
הצחקת.....חחחחח

אין גולה כמו ביתר האוהדים שלכם הרי מתים להיות כמונו אין לכם סיכוי ומי בקש סליחה???.. תתבשל במיץ של עצמךךךךךךךךך אין קבוצה עם קהל כמונו ועוד משהו אני לא מתימרת להיות אדומה בכלל ואני גם לא מזדיינת הרי זה מה שאתם יודעים אדומים דוחים לקללאין לכם טיפת אינטלגנציה

ביתר על הפנים מתי תבינו?../images/Emo57.gif

מירי איך שביתר שיחקה אתמול. בטוח תרד. ובקשר למילאן . את יודעת שכל שיקללו יותר ככה יברכו יותר. נכון נגד מילאן יהיה קשה . אבל אני יודעת שהאדומים שליי ילחמו ויעשו הכל באש ובמים ננצח את כולם כפליים!!!!!!!!! מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
לאדומים שלי
חמסה חמסה שום בצל יין

!PuMiCkY

New member
טוב נו... ../images/Emo5.gif...

"יחי מילאן"... (
)... אמרת את מה שרצית להגיד? כואב לך שאנחנו טובים, הא מירי? זה היה מאוד בוגר מה שכתבת, אני חייבת לציין... (תעשי טובה, לכי למילון ותחפשי את הערך "קנאה"... אני חושבת שזה מאוד יעניין אותך...) בהצלחה ממי
...

שמאלני

New member
מירי את צודקת,מילאן יקרעו אותם...

איזה כייף יהיה לראות קבוצה אדומה איטלקית קורעת קבוצה ישראלית מסריחה. זה יעשה לי את השבוע,אפילו את החודש. לראות את האוהדים העלובים והמסכנים שלכם חוזרים הביתה,אהה סליחה אמרתי הביתה? הרי פיפ"א קבעה שהמשחק יערך במגרש ניטרלי,אז אני חוזר בי. איזה כייף יהיה לראות את האוהדים המסכנים והעלובים שלכם חוזרים לבית המלון עצובים מהתבוסה שקבלה הקבוצה העלובה,הפועל זבל ת"א.

voguemaster

New member
אינטיליגנטית בריבוע את, הא ?

לא שמת לב שמילאן לא משחקת יותר טוב מפארמה ? טושטושית, אם זה לא היה בזכות היכולת הטובה יחסית שלהם בתחילת העונה, הם היו בדיוק איפה שפארמה נמצאת כרגע, אולי אפילו יותר למטה בליגה שלהם. לכל הלא מאמינים, תתחילו להאמין. אלי

למעלה