יחי העריקות!!!

maor77

New member
יחי העריקות!!!

אני מצטער מאוד אבל אני עריק מזה כמעט חצי שנה הצבא "נחמד" שלנו דפק אותי הרס לי את החיים התגייסתי עם מוטיבציה ענקית רציתי נח"ל לא נתנו לי גולני לא נתנו בסוף רצו לתת לי שיריון לא רציתי אז נשארתי קצת בבקו"ם והתפנתי למשמר הגבול אחרי 5 דקות במשמר הגבול הבנתי שזאת היית טעות גדולה והחלטתי לצאת משם כעבור שבוע יצאתי משם וחזרתי לבקו"ם כשהגעתי לבקו"ם הלכתי למשקית ת"ש כי יש לי יותר בעיות בבית מכולכם ביחד ותסמכו עלי פה בקיצור המשקית ת"ש נתנה לי פס לשבוע להביא אישורים וכל זה בקיצור חזרתי הבתי כל מה שצריך חוץ מדוח סוציאלי שלא יכולתי להביא לה כי העובדת סוציאלית לא עבדה אחרי כמעט חודש שאני נוסע כל יום מביתי הקט לבקו"ם הרחוק{נסיעה של 4 שעות}ושאני חייב להיות שם ב 9 בבוקר הגיע התשובה שלי ונתנו לי דרגת ת"ש 3 ואני הצהרתי על 5 צחקתי למשקית בפנים ואמרתי לה מה זה בצחוק אז הינה הטענות שלי א: בחיים אבל בחיים שום משקית בעולם לא יכולה לקבוע לי דרגת ת"ש בלי לבקר אצלי בבית ששאלתי אותה למה היא לא ביקרה אצלי אז היא אמרה שהם מקלים על החיילים שלהם ב:בלי הדוח סוציאלי שהוא מאוד רלוונטי דרך אגב בכל מקרה אמרתי לה שאני רוצה לערער "לך למפקד שלך "היא אמרה לי אכן הלכתי הוא שלך אותי הביתה ואמר לי לבוא מחר עם ציוד מלה לתירונות ושאני עולה בבוקר לדבר עם איזה רמ"ד בקיצור הרמ"ד הזה לא נתן לי לדבר רצה לשפוט אותי על 3 דברים ולפנות אותי באותו היום לתירונות אז מה לא הייתם הולכים הביתה אני יודע שזה ארוך אבל אני מאוד ישמח לתגובות תודה רבה

a_goa

New member
טיפש

זה מה שאתה אתה לא מבין שאתה הולך לשבת בכלא הרבה זמן לא שווה את זה

zazaza

New member
יותר גרוע

עריקות (שלא כמו נפקדות) היא עבירה פלילית, עריק לא יכול לעבוד נורמלי (רק שחור), לא יכול לצאת מהארץ, לא כדאי לו להעצר לבדיקת מסמכים וכו´ וכו´ וכו´... הרישום הזה ילווה אותו הרבה זמן....

m88m

New member
חוץ מזה שרושמים טירונות ולא

"תירונות" You kNOw With ט´ :)

maor77

New member
שלום לכולם

שוב שלום כולם אומרים לי אל הרוס לך את החיים וכו" אבל אולי החיים שלי בסדר גמור בלי הצבא אני רוצה להזכיר לכם שהצבא זה ממש אבל ממש לא המפתח לעתיד מבטיח במיוחד לא בשבילי בכל מקרה זה לא נכון שאני לא יכול לעבוד כי אני כן עם תלוש והכל זה נכון שאני לא יכול לצאת מהארץ אבל מי רוצה בכלל לצאת חבר´ה אני לא אומר שאני יהיה עריק מאה שנה אני יסגיר את עצמי בסופו של דבר אבל שאני יהיה מוכן לחזור

zazaza

New member
מאור

כל שתקדים להתייצב חזרה כך ייטב לך. הרבה פחות טוב לך שיגיעו לוכדי עריקים לקחת אותך, גם לא נעים וגם השופט מסתכל על זה אחרת. ותזכור שכמעט כל עריקות גוררת אחריה עונש מאסר ורישום פלילי.

maor77

New member
היייי

שלום בקטע של לוכדי עריקים אין לי בעיה כי כל לוכדי העריקים שצריכים לבוא לקחת אותי חברים שלי וגם אם הם יבאו הם יודיעו לי לפני זה אז בקטע הזה אין לי בעיה אני ישן בבית ולא זורק זין על אף אחד בכל מקרה אני לא תופס על זה תחת כי אני יודע שאני יסגיר את עצמי מתישהו בכל מקרה אבל לא עכשיו אז סבבה לכולם

למעלה