יחידת סגולה

יחידת סגולה

כיחידת סגולה אינך טובה כיחידה סגורה וחשוכה הדרך אליך נראית עקומה הדרך נפתלת ושבורה ריח רע, מר נישא משפתיך כישוף ורעל עובר מידיך מה לי עיני כי תביט תראה מחמדי גופך מה לי לבי כי יכמה יערוג לקולך.

כלום

אין לך כלום אתה מביט בי בכמיהה בלתי מוסברת חשק קמאי לא שלי לא עוד עבר טובה אני מדיי בשבילך חמה מדי לטעמך בוערת יוקדת חומדת אותך מדיי וממני תרחק לא תביט בעיניי ומאסת באיך שאני יודעת את כל מה שמסתתר מעיני בר הדעת שתקרא לו "אני" ויודעת שאתה עדיין אוהב אותי.

פעימה

מלוא חופן פניך משתקפים בנהר מלוא חופן מי נחל אכזב. מצאתי במדבר רוח נושאת לכל עבר חול מצאתי במדבר דמותך. פרטתי עלי נבל ואין בו מיתרים פרטתי עלי נבל ואין מוליך את הקול. לבך הריק שולח פעימה יוקדת לשדה קוצים לבך הריק שולח מצילה רועמת מאחזת פנים.

אכזב

אני משלחת בלבך שצימח אלי קוץ ודרדר אש אהבה שהציתה זה מכבר אותי.... ואתעצב כי תכבה להבתי במי צוננים תתעלם מאהבתי ותחמיץ לי פנים ודמעותיי זולגות לכדי נחל כאב ופני בו משתקפות לחופן אכזב. אתה בי כבר לא מאוהב....

עד הרגע הבא

אני אותך אוהב כשהסהר בשמי הליל עולה ועד הרגע בו כוכביו יטול. אני אותך אוהב בדממה המעיקה וברעש הגובר כשחלל נפער ורגבים נערמים לתל. אני אותך אוהב כשהלבנה למסעה יוצאת ועד הרגע בו מאורותיה תלקט. אני אותך אוהב כשרגלך ממני פוסעת ונעה הרחק ועמדי עוד אינך ולא אוכל למצאך. אני אותך אוהב כשהירח בשמי הליל נוגה ועד הרגע בו צלליו יאסוף, ואעלם בדממה הנפתחת וברעש המתפזר ואטמע במקום בו חלל לא יוותר.

הרגע הבא

אתה פורש בפניי נוף אהבתך אליי בו הלילה אוסף תשוקתך בזהרורי נפש ענוגים שמשרטטים באולר דק ועל עץ החיים חורטים את שמך ושמי בלב גדול האוסף אותם יחד בכפו העגולה להיות לנו לזיכרון ומפלח את ליבי בחיצו של קופידון שתאחוז בידך ברגע הבא התדע, זהו רגע שחלף... שאשמור בליבי תמיד... התזכור רגע זה בעתיד?

ראש חודש

בכל ראש חודש אזכור את הרגע בליל ללא ירח אחפש את כוכבך. אם אראהו מנצנץ בגוני לבן אראך עמי כמו באתי לביקור קצר. בכל ראש חודש אטול את הרגע כמוצא בשנית את חיקך החם. אך אם אראה את כוכבך זוהר בצבעי ארגמן אשלח ידי להאיר עבורך את כל צבעי הקשת בענן.

ראש חודש

בכל ראש חודש תחשוב עליי תפתח אליי חלונך הבט בשמיי בזכרך את כל הטעמים הטובים שהשארתי בך את כל הצבעים הורודים שהפחתי בחייך את כל המחשבות האהבות התקוות שהתגשמו בבת אחת לרגע אחד זעיר והושט אלי את כפך את לילי להאיר איתך.

למעלה