יחזקאל, פרק ט', פס' ו

sharonhaimov

New member
"ליכוד עשו התנתקות"

נכשלת בבגרות בלשון או משהו? טוב נו, אם כבר צריך להזכיר שמתפקידי הליכוד דחו את תוכנית ההתנתקות, אבל אריאל שרון התעלם לחלוטין מהחלטת מפלגתו, ופנה שמאלה בצורה קיצונית. (רק מצנע דיבר על יציאה מעזה לפני שרון). ואיפה שרון היה אחרי ההתנתקות? עברו כמה חודשים והוא מצא את עצמו מחוץ לליכוד, מקים מפלגת מושחתים, והיא אפילו לא קרובה לימין (למרות הניסיונות שלה להציג את עצמה בתור מפלגה ליברלית כלכלית). אז לפני שאתה מדבר שטיות, דע את הפרטים.

אולי, כשההודעה בפני עצמה

אבל לא בהקשר של ההודעה של שרירי במיוחד לא כשאיפשהו בדיון דיברו על הקשר של דת ודעה פוליטית-מדינית וסחטיין על המילה :)

S h a y D u

New member
רגע-רגע... אני רוצה להבין...

את מאשימה את היהודים בכך שנהרגים חפים מפשע?!

sharonhaimov

New member
צה"ל לא הרג אזרחים תמימים?

קרו פה ושם פשעי מלחמה, אין מ לעשות. אבל ע"פ המשפט הבינ"ל, לא ביצענו שום פשע עד עכשיו בלבנון, כי האחריות להרג אזרחים הוא של חיזבאללה, אין לי כוח כרגע להסביר.

S h a y D u

New member
הרג גם הרג...

(ואני מאד מקווה שימשיך בזאת עד שלא ישאר אפילו פלשתיני אחד קטנטן ומסכן בארץ הזו..), אבל ההבדל, להזכירך, שצה"ל לא עושה זאת בזדון (לצערי..) אלא בלי כוונה והא מאד מקפיד להמנע מהרג של חפים מפשע. לעומת זאת הפלשתינאים כן עושים זאת בזדון (קסאמים, פיגועים, בקבוקי תבערה, אבנים וכו'... משוגעים שצריכים למות...) ובנוסף כש"חיליהם" נלחמים נגד צה"ל, הם מסתתרים תחת האוכלוסיה ובכך מגינים עליהם (ראה את האיור המצורף בהודעה הקודמת).

mesiiii4

New member
חוץ מהרעיון הלא גאוני

הזה..יש לך רעיון אחר מבלי לרצוח עם אחר ? פתרון ? לי היה פתרון מאוד פשוט : לחזור לגבולות 67. אבל פשוט התעוררתי מהחלום הזה והבנתי שזה לא יקרה, הרי היהודים רוצים לעשות פה ארץ ישראל מהנילוס ועד הפרת

sharonhaimov

New member
האמת שבתנ"ך מתכוונים

מנחל הבניאס עד לואדי אל עריש. רק לדייק. ואין בכל עדויות שישבנו באיזור אל-עריש למיטב ידעתי.

אף אחד לא רוצה כזה דבר.

בכנסת ישראל הדמוקרטית יש נכון לעכשיו 82 חברי מפלגות שברור שהם תומכים בחלוקת א"י , פחות או יותר בגבולות 67' (קדימה, העבודה, מרצ, גימלאים, הליכוד, תע"ל, חד"ש ובל"ד), עוד 20 שתומכים בחלוקה בגבולות אחרים (ישראל ביתנו והאיחוד הלאומי-מפד"ל) ו-18 נוספים שלא ברור כ"כ מה הם רוצים מבחינה בטחונית (ש"ס ויהדות התורה). נראה לי שדי ברור שרוב אזרחי ישראל (ובכללם היהודים אזרחי ישראל) רוצים לחזור פחות או יותר לגבולות 67'.

Ootch

New member
צאי מהחלום

ארגוני הטרור לא רוצים רק את קווי 67, הם רוצים את כל שטחה של מדינת ישראל. מעוניינת לתת את כולה?

lithium1914

New member
אז אתה בעד רצח עם?

"הרג גם הרג...(ואני מאד מקווה שימשיך בזאת עד שלא ישאר אפילו פלשתיני אחד קטנטן ומסכן בארץ הזו..) [...] צה"ל לא עושה זאת בזדון (לצערי..)"

למעלה