"יחד בתנופה"

yonib1231

New member
עוקצני כתמיד

ראשית ברכות על הכנסת שני חברים למועצה, אולם אני לא רואה את הפתקים של סמדר סאלם שנזרקו לפח ואיתם המנדט השלישי של יחד בתנופה, אלא את שני המנדטים הנוספים שהיו יכולים להיות לצורן במועצה אם רשימתך היתה מתאחדת עם מיקי אקרמן תוך הנחת משקעי העבר מאחור ובכך מונעת את לידתה של רשימתה של סמדר. ועכשיו בטח תשאל איך עוד שני מנדטים. החישוב פשוט - 2 מנדטים שיחד בתנופה קיבלה + הקולות של הרשימה של מיקי אקרמן + הקולות של הרשימה של סמדר סאלם מוביל ל-3 מנדטים ואולי אף ל-4 עם הסכמי עודפים וכן עמידתה איתנה מאחורי מיקי לראשות היתה מציבה ראש ראשות מצורן. כך שאל לך להלין על אחרים, אלא על רשימך בלבד. זהו לדעתי יום עצוב מאוד לצורן. אם עד עתה הרגשנו החצר האחורית של קדימה - היום זה הפך להיות כך באופן מובהק. צ'וח כבר הוכיח שהוא לא שומר על האינטרסים שלנו כתושבי צורן וחסן מירו כבר הצהיר שהוא רוצה רק בהקמת בית כנסת וסגירת הפיצריה בשבת. האם ליישוב כזה פיללתי כשקניתי בו בית? בפירוש לא!!!!! אבל, הציבור אמר את דברו וזוהי הדמוקרטיה.

תותח9

New member
ברכותי לחברי המועצה

ובעיקר לאייל אלבלק אני חושב שלא צריך לחלק בין חרדים לחילוניים - כולם תושבי צורן, כולם תושבי קדימה-צורן, כולם יכולים וחייבים לתרום ולעזור אינני מכיר את מירו (מש"ס) - אני מאחל לו בהצלחה

יובלק15

New member
גיל היקר

א. עדיף להפסיד למישהו שאתה מאמין בו, אם לא פעלת כך, חבל. ב.נתתם לתושבים תחושה שעדנה בפנים, צוך כמו שאומרים אשכרה תפס טרמפ על גבם של אייל ועדנה, מה עושים עכשיו כל הבוחרים של עדנה שבחרו לה שמכרתם להם סיפורים ואגדות, איכזבתם את הנוער? ג. עם צוך היה מסכים לרוטציה, התמונה היתה אחרת, טענות גיל אך ורק לצוך. אני מאוד אשמח עם צוך התפטר כמו שאמר אתמול בקלפי ויתן את מקומו לעדנה. מזל טוב לאייל.

ברכות לכל הנבחרים החדשים למועצה

נקווה שכולם ייצגו נאמנה את האינטרסים של הישוב ללא הבדל בין צורן לקדימה. עכשיו לפנינו מערכה חדשה על הראשות. נקווה שכולנו נתאחד מאחורי אבי קולמן למען עתיד טוב יותר. כל קול קובע!

חובת ההוכחה עליכם

הי גיל, לא בחרתי בכם ומאוד שלמה עם בחירתי במיקי וברשימה שלו , גם לאחר ההפסד. השאלה האם באמת תפעלו למען הישוב? או שתפעלו רק מתוך יצר הנקמנות. חובת ההוכחה תהיה עליכם. עד היום, אף אחד מכם, וכולכם יחד לא הגיע לרמה של מיקי בדאגה לישוב, אז גשו לעבודה כי היא רבה, לפחות למען אלה שבחרו בכם.

רחל 65

New member
הוא,ככה אומרים,מפנה את כסאו

לטובת עדנה חלופ! זו בהחלט תהיה הפתעה נעימה, ואני מקווה שהוא באמת עושה זאת, כולנו נרוויח! ולצ'וח, זה יהיה מעשה מאוד אבירי!

למעלה