"יחד בתנופה"

gillb

New member
"יחד בתנופה"

"יחד בתנופה" היא הסיעה שקבלה הכי הרבה קולות מבין כל הרשימות, כולל אלו שבקדימה. היו חסרים כ 100 עד 200 קולות למנדט שלישי. 340 קולות שקיבלה סמדר סאלם נזרקו לפח האשפה וחבל. זה היה המנדט השלישי שלנו!! צורן ירדה מארבעה חברים חילונים לשניים חילוניים ואחד מש"ס. גיל ברקאי

motisisr

New member
ברכות לצ'וח ואייל

לפי המצב החדש המועצה עבודתכם הופכת לקריטית עלו והצליחו!!!

Master Stav

New member
מזל טוב לאייל לאבלק על הכניסה למועצה ....

ולגבי סמאדר חילונים ודתיים ... גיל הפילוג ...היה בעוכרינו ...אל תוסיף עליו .

gillb

New member
האמת צריכה להיאמר

הכתובת הייתה על הקיר, ניתן היה להמנע מכך. המנדט השלישי של "יחד בתנופה" נזרק לפח עם הפתקים של סמדר סאלם. גיל ברקאי

Master Stav

New member
המנדאט השלישי ואנשים טובים

ניזרקו לפח בגין הפילוג ....בתוכינו יהודים ....תמיד היה כך כנראה שלא ישתנה ... אין שונא גדול יותר ליהודי .....מהיהודי .... גיל ...זה הזמן ללכד שורות ולהפנות משאבים ורצון למען היישוב בלי פוליטיקה אני מפציר בך ....די!!!

gillb

New member
אהבתי את ה"די" זה תרתי משמע ../images/Emo13.gif

תצטרך לסבול פוליטיקה ממני במשך שבועיים נוספים. עכשיו אני הרוג מעייפות ובכל זאת כותב בפורום (ועוד מספר דקות יוצא לעבודה). בכלל עוד לא התחממתי, חכה חכה שאני אתחמם
יאללה בי לעבודה גיל

Master Stav

New member
לך לעבוד גיל ....

תעזוב אותנו בשקט ....גרמת מספיק נזק !!! שמעת אותי אומר די לפוליטיקה ? הפורום כמו שאמרתי כבר שייך לכולם .... מה שכן התגובה שלך גיל הציתה בי תחושה לא נעימה ועד עכשיו לא הבנתי מה ...זה ... אתה טוען ל"אשמתה" של סמדר סאלם בכך שהמנדט השלישי לא הלך ליחד בתנופה אתה שוכח שאתה מי שהטיף השכם וערב יחד עם צוך כנגד מיקי אקרמן להזכירך עוד משיהו מצורן שיכל עם עוד 124 קולות להתמודד בסיבוב השני ...מול גולברי אתה וצוך עסקתם האחד בגלוי והשני במחשכים ( כמו תמיד ) ברצח אופי של אדם מדהים רצח אופי של אדם שעשה עבור היישוב הזה דברים מדהימים והיו אחד מעמודי התווך של הקהילה למרות עבודתכם מיקי קיבל למעלה מ1000 קולות בצורן קרי כ60% ...אתה מבין גיל למרות ....ובגלל הפסיד עוד 124 קולות שיכלו לעשות את כול השינוי ....ולהביא קול צורני נוסף למועצה יתרה מכך ...אתה מדבר על שני מנדטים כאשר ההצבעה המסיבית עבורכם הייתה של הנוער והורים שרצו שאייל אלבלק ועדנה חלופ יכנסו למועצה ....לצערי עדנה שיקרה לי מאד תישאר בחוץ אלא עם ראש סיעתך יפרוש ...בדחילו וריחמו ממנו .....( ויפה שעה אחת קודם ) אני חושב שאין לכם לך ולצוך אלא להתגאות ...הצליח לכם ה"נקמה" כול הכבוד שיחקתם בארגז החול זרקתם חול לתוך העיניים של לא מעט אנשים והגננת לא תפשה אתכם יופי גיל יופי צוך ....כול הכבוד ....מרוצים עכישו ? ילה בואו נלך עכישו להאשים את חסר האונים הבא במקרה דנן ....סמדר ...היא אשמה ...ברור שברור .....כמה נמוך אפשר לרדת ? איחוד השורות ...עם מיקי ועם סמדר היה מביא בין מנדט נוסף לשניים ....על הקיימים היום אבל מתוך קטנוניות לא יותר מזה ...נקבל פה אנשים שאולי יש להם רצון עז לעשייה ואכן בחלק מהדברים יש להם יכולות אבל מצד שני ....אנשים שלא מבינים לדוגמא בבנייה וככאלו לא יצליחו לעצור פיתוח אורבאני שיביא אותנו ל..כיוונה של עיר בשרון מתוך הקטנוניות שלך ושל צוך הפסדנו היישוב הזה פשוט הפסדנו ... אז אולי אותך זה משעשע ....יותר מ1000 אנשים הצביעו עבורו ובגלל השטויות הקטנוניות של שניכם בגלל נקמה מטופשת ומילחמות אגו ....יש לכולנו היום תחושת החמצה גדולה ...ענקית !!!

gillb

New member
אני במשרד אבל אני מודה, אני מכור...

1. למען הדיוק לא מדובר ב 1000 קולות עבור "יחד בתנופה" אלא ב 1200 קולות - חדים וברורים. 2. אני לא "מאשים" אף אחד. 3. כל זה מאחורינו. 4. אני מבין את האכזבה והכאב של התומכים והפעילים של מיקי אקרמן וגם של מיקי עצמו (אין כאן שום ציניות - אני רציני לחלוטין!) 5. כעת בכוונתי לפעול ולסייע ליצחק גולברי לנצח בסיבוב השני. בברכה גיל ברקאי, תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה.

Master Stav

New member
בעיות בהבנת הנקרא כנראה

לא נורא ..... לא הבנת הנקרא ולא חשבון פשוט .... תודה גיל ...מקרב לב

gillb

New member
עוד דבר קטן... גלול עם העכבר כמה הודעות למטה

להודעה זו אבל כמו שאמרתי זה מאחורינו..... גיל ברקאי תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה

רחל 65

New member
אם כך גיל,צריך לדאוג שתשאר עייף!

גיל, כמו שהדתיים לא "השכילו" להתאחד ולהקל על עצמם מחד, ומאידך פלגו את הקהילה שהם גאים לייצג אותם, וחלק מהם לא נכנס למועצה גם בצורן קמה מפלגה שעל דגלה האשמות ופרוד. אנחנו בבוקר שאחרי, נוכל לבחור ראש מועצה, לא את זה שבחרו רוב מוחלט של תושבי צורן, אלא ראש מועצה שקדימה מציעה לנו. למזלך, רשימת מ' אינה עומדת לבחירות חוזרות. לכם כבר יש כיסא. מה אתה צריך יותר מזה? האם אתה מכין את השעיר לעזאזל הבא, וזורע בזכרונות הדחוקים מהבחירות האלו שסמדר גרמה ליחד בתנופה לא לעלות? אנא, ביום שאחרי, נסה להיות טוב ליישוב, היום צריך לאחות את השורות, נשארנו שכנים, לא מרוצים, לא מסופקים, לא באמת יכולים להשפיע. אז מה אתה מחפש בין החריצים של הבלטות???

רחל 65

New member
גיל, פילוג? לך יש משהו נגד?

גיל, עצם הקמת הרשימה שלכם נועדה כדי לזרוע פילוג, הרי במפורש הצהרתם בעל פה, לא בכתב שאתם קמתם כדי שמיקי לא יבחר. כל בר דעת הבין, שאתם מציגים רשימה מקומית ותומכים בגולברי. אני מקווה שתתעשתו ממש מהר, לפני סוף הסיבוב השני, ושתבחרו - קולמן. סוף סוף הגיע הבוקר של היום החדש, היום שאחרי. אני אישית מאוד מאוכזבת. אחרי מערכת בחירות מאוד מלוכלכת, מאוד עוברת על החוק, ואני נזהרת שלא להגיד עבריינית, אבל קול הבוחר נאמר, ואני בעד דמוקרטיה. עכשיו, גיל, כשמיקי בחוץ, תצטרכו אתם במקרה הטוב לעשות דברים טובים עבור צורן מול קולמן, ובמקרה הרע... רק שלא תבואו לספר לנו שהוא שוב לא עושה כלום...

motisisr

New member
למרות אכזבתי העובדות אומרות אחרת

רחל אני מבין את הכאב אבל בפרספקטיבה לאחור אני לא יכול שלא להודות שיחד בתנופה היא הסיעה שבזכותה יש לצורן 2 קולות במועצה אם הם לא היו מוקמים כנראה שהיצוג של צורן היה מסתכם בהרבה פחות גם אני מאוכזב שמיקי בחוץ, אבל היום אחרי הבחירות, כמו שאמרתי מראש, כולנו מתאחדים לישוב אחד חזק למען קידום האינטרסים של צורן במועצה

רחל 65

New member
תגיד לי מוטי

לא יכול היה להיות יותר טוב, אם יחד בתנופה היו מציגים את המועמדים שלהם אבל באותה נשימה תומכים במיקי, איש צורן לראשות המועצה? לא מפלגים את הכוחות מבפנים, אלא יוצאים כחזית אחת, מועצה חזקה לצורן קדימה, אפילו את השם שקבע לנו משרד הפנים שינו שם, מקבלי ההחלטות בקדימה. אני שמחה על החברים שנכנסו, גם מקדימה נכנסו כמה טובים, כמו שאורן אמר, אני מקווה שלא יסגרו את הפיצה בשבת ושלא יסתובבו ביישוב משמרות הצניעות וישמיעו פה סירנה כמו בפורת על כניסת שבת.

motisisr

New member
בטח שהיה יכול להיות

אבל גם אם יחד היו תומכים במיקי ומיקי היה נבחר כראש המועצה מבלי להכניס אף חבר מסיעתו אז המצב היה טוב יותר?? צריך להסתכל קדימה, צ'וח ואייל הם הנציגים שלנו במועצה ההצלחה שלהם תהיה ההצלחה שלנו אני לא מאמין שהישוב יאבד את אופיו החילוני (למרות שהייתי שמח לקצת "סדר" ברחבת בתי הכנסת) בקשר להצבעה בעוד שבועיים אז כמו שהיה חשוב לי לשכנע כל מי שאפשר להצביע אני הצביע גם בסיבוב השני למי? זאת שאלה שעדין פתוחה מבחינתי

יובלק15

New member
השאלה איזה אמת אתה מספר

האמת היא שהאשם היחידי הוא צוך. תחסוך מאיתנו פוליטיקה מיותרת. מקווה שבחמש השנים הקרובות יהיה שינוי.

למעלה