יזכור

זוכרת אותם , ומדליקה 3 נרות זכרון

נר ראשון לזכר דודי , אח של אמי שנהרגבן 17 בשנת ב47 וקבור בחלקת לוחמי ההגנה בסגולה,אותי לצערי לא הכרתי , הוא עלה הבריח את הגבול מסוריה הצטרף לגרעין בבית ברנר והקימו את קבוץ בית אורן שבא לבקר את ההורים שעלו מסוריה נדרס למוות ע"י שריונית של צבא הבריטי נר שני מדליקה לזכרה של אחותי הקטנה שנהרגה בדרכה לבסיס וקבורה בבית העלמין שבעירי ,כתבתי עליה בעבר , היא נהרגה בהתהפכות של אוטובוס צבאי 24 פצועים הרוגה אחת היא לא היתה לוחמת אבל עשתה לילות כימים בהגנה על שמי המדינה שלנו חודש לפני השחרור שלה היא הפכה למלאכית שלי לפני 22 שנים במותה היתה בת 20 ו11 חודש , היא תשאר לעד בת 20 נר שלישי אדליק לזכר בן דודי ייקר ואהוב - שנרצח ן באבני חפץ שבשומרון, שהגן על הבית שלו ו5 ילדיו ,שהמחבל ניסה לפרוץ על הבית וירה על הבית , הבת הבכורה שלו הגנה בגופה על הבת הקטנה ונפצעה מהיריות של המחבל והוא שהיה בכיתת כוננות יצא להרחיק את המחבל ונורה מקליע בצוואר הוא היה לוחם בסיירת גבעתי ,לוחם ששרד את הלחימה בלבנון , אבל נהרג בערב השבת שקדמה לפסח,בהגנה על הבית שבנה לו ולמשפחתו , הוא נקבר בבית העלמין הצבאי בסגולה הוא הונצח באבני חפץ שהוא נמנה על המייסדים של הישוב הם לא היו לוחמים עם תהילת הקרב , אבל שלושתם יקרים ואהובים שאבדו לנו בתחילת החיים בשיא עשייה שלהם ןקבורים בבית קברות צבאי , עשיה שלהם פסקה בטרם עת , בדרך כלל אני חשופהואישית מאד, אך הפעם בחרתי לא לציין את השמות , בגלל המשפחה המורחבת ,שיש לה חלק בעשייה הציונית בארצנו וזה יחשוף אותם , ולא אוסיף דבר , כי הדמעות חונקות את גרוני הערב

למעלה