יו מיסטר די.ג`יי.

kirk hammet

New member
רק שני דברים

לשיר 11 קוראים בשמלה אדומה , חידוש מדהים לשיר של הנח``ל .... ממש מתאים , קספר והנח``ל ..... ולשיר 12 קוראים השיר שלי ..... השיר שהיה בזבנג , שאומנם לא היה תוכנית כזאת מדהימה , אבל השיר של קספר גרם לי לנסות ולראות כל פרק ...

My Way

New member
הרשימה הפרטית...

ilverchair - Suicidal Dream Red Hot Chili Peppers - Otherside Rammstein - Klavier Powerman 5000- Supernova Goes Pop pixies - where is my mind Papa Roach - Last Resort Nirvana - Serve The Servents Incubus - Drive Garbage - I Think I`m Paranoid Fatboy Slim - Praise You dream theater - pull me under Dave Matthews Band -I Did It REM,Thom Yorke - Ebow the letter blur - song 2 fugees - ready or not איפה הילד - נפלת חזק מוניקה סקס - מכה אפורה nirvana - about a girl beck - loser סתיו

orchid

New member
מגניב ביותר!

silverchair- sucidal dream בחירה מעולה במלוא מובן המילה! : ) !silverchair rule : )

N0

New member
וואי

Klavier בהחלט שיר מצויין (בהופעה חיה כמובן...) וגם Song2 ו Where is my mind מצויינים. ומה עם הכספרים ``השיר שלי``... זה בערך מה שחסר כאן... (ואולי גם du hast אבל זה קצת יותר מידי rammstein ... ) N0

V. Ghost

New member
אני לא מעודכן או שנדמה לי?

מלא זמרים ולהקות..מהרשימה שלך אני לא מכיר..אני מאלה ששומעים על איזו להקה באיחור של 10-20 שנים...ואז מורידים שיר.רואים שזה נחמד ומורידים עוד 10 מאותו אחד...בכל אופן יש לי כבר 470 שירים..כמה שירים אתם כבר הורדתם..איפה בד``כ אתם שומעים בכלל?אני לא שומע רדיו ולא אם טי וי..רק מה שיש לי במחשב..ותעדכנו אותי קצת עם להקות הנה ה-20 שלי --------------------------------- Dubstar -Stars Oasis - Going nowhere Oasis - WonderWall Oasis - Whatever Radiohead - Optimistic Radiohead - Fake Plastic trees Radiohead - High and dry Radiohead - Black Star Sugababes - Promises The doors - people are strange U2 - With or without you U2 - Stuck in a moment U2 - where the streets have no name Wierd Al - Queen (i`m just a poor boy)מישהו שמע על השיר הזה בכלל? ברי סחרוף - מפנה מקום היהודים - תשחק אותה Blink 182 - season in the sun Gwar - The road behind מישהו מוכן להסביר לי מה הסגנון המוזיקלי שלי ? זה לא ממש מייצג אבל אלה ה20 אני חושב אני אחפש שירים ואוריד אותם מההמלצות שלכם ...אז שיהיו דברים טובים אני מקווה ...זה נכון שהשיר האחרון שכתבתי זה מוזיקה גוטית?בכל אופן זה שיר טוב לאמ ל3 בלילה.תנסו אביעד..היצור שחזר לפורום בפעם השלישית אחרי חצי שנה יש פה בכלל עוד מישהו/י שזוכרים אותי..?

Levinzone

New member
בקשר לשיר של קווין

i`m just a poor boy יכול להיות שאתה מתכוונן ל bohemian rhapsody? כי יש שם שורה כזאת- i`m hust a poor bot i need no sympathy שיר עננננננננק -יעל-

V. Ghost

New member
אהממ..הנה תשובה..בערך

אז ככה.זה לא מה שאני מתכוון.אבל weird Al -הוא כותב ושר פארודיות על שירים של אחרים כמו אמינם,בריטני ספירס,אפילו על ביל גייטס.ועל מלא מלא אחרים.אז בשירים שלו הוא כולל משפטים ומילים מהשירים המקוריים.את מתכוונת לשיר המקורי.ואני לפארודיה.ממש מומלץ Is this the real life.is this just fantesies. ...open your eyes look up the skies and seee...i`m just a poor boy ...i need no sympathy.easy come easy go.little i little o... וזה ככה ממשיך עם משמעות מצחיקה קול ומוזיקה מצחיקה..שיר מאד ממריץ מומלץ מומלץ..כבר אמרתי שזה מצחיק? Weird al (yankovic)- queen [i`m just a poor boy זה ה- שיר המיוחד...אבל במחשבה שנייה הוא לא מתאים לריקודים רק לשמוע

V. Ghost

New member
זה לא..את מתכוונת לשיר המקורי

אז ככה.זה לא מה שאני מתכוון.אבל weird Al -הוא כותב ושר פארודיות על שירים של אחרים כמו אמינם,בריטני ספירס,אפילו על ביל גייטס.ועל מלא מלא אחרים.אז בשירים שלו הוא כולל משפטים ומילים מהשירים המקוריים.את מתכוונת לשיר המקורי.ואני לפארודיה.ממש מומלץ Is this the real life.is this just fantesies. ...open your eyes look up the skies and seee...i`m just a poor boy ...i need no sympathy.easy come easy go.little i little o... וזה ככה ממשיך עם משמעות מצחיקה קול ומוזיקה מצחיקה..שיר מאד ממריץ מומלץ מומלץ..כבר אמרתי שזה מצחיק? Weird al (yankovic)- queen [i`m just a poor boy זה ה- שיר המיוחד...אבל במחשבה שנייה הוא לא מתאים לריקודים רק לשמוע

hasaroot

New member
לא נראה לי שהוא התכוון לזה

הוא התכוון לפארודיה על השיר הזה wierd al yankovich עושה רק פארודיות... פארודיות ופולקה.. בכל מקרה, bohemian rhapsody זה, לפי דעתי, השיר הכי טוב בכל הזמנים בכלל, אני ממש (ממש) חולה על קווין ולא מדברים עליהם כ``כ בפורום הזה, ברשימה הראשונה הם לא הוזכרו אפילו פעם אחת... ובכלל, מלא פינק פלויד, רדיוהד, לד זפלין (כולן להקות מדהימות) אבל בקושי הזכרה אחת של המלכה. לא משנה habarnash is this the real life? is this just fantasy caught in a land slide

V. Ghost

New member
הוא..הדבר ההוא

היי...להוא הזה יש שם.וקוראים לי אביעד ואני מרמת גן בן17 עוד חודש .הייתי בפורום הזה לפני חצי שנה בערך.כמה חודשים.משום מה כנראה ששונאים אותי.או שאני כבר לא יודע איך להתנהג בפורום הזה.כנראה.הרבה השתנה פה בפורום.המימדים שלו.הנושאים כל מיני.משום מה מלא פעמים השארתי הודעות שאף אחד אפילו לא טרח להגיב עליהם.ואני עוד אומר לכם תודה שהתייחסתם אליי.ודרך אגב התכוונתי לפארודיה.עכשיו אני אחפש את השיר המקורי ומקוה שאהנה.שיהיה לכם יום כתום! אביעד(שלא אף אחד לא אכפת ממנו בשום מקום)

hasaroot

New member
זה פשוט מה שעושה לי את זה

אנשים עם מלא ביטחון עצמי... סתם.. חאלאס עם ה``אני כזה גרוע, אף אחד לא אוהב אותי הזה`` זה כמו המבורגר כשר לפסח - לא טוב לנשמה ולא טוב ביציאות... אם אני כבר כותב הודעה, יש לי שאלה רק שלא מגיע לה מעמד של הודעה ראשית: נניח שאנשים חטטנים שאתם מכירים מחטטים בפורום (אייל!, עדי! אילן! דנה!!!!!) ורואים כל מיני דברים שלא בדיוק כתבתם במטרה שהם יראו (דנה!!!!!!!), מותר לזרוק עליהם כדור ענק מגומי לתוך הפרצוף? habarnash אני רק רוצה להוסיף שאני אוהב את אביעד רק בגלל שהוא כתב ``שיהיה לכם יום כתום`` - פרסומת ישנה לקינלי. גם אני השתמשתי במשפט הזה כל הזמן לפני איזה חצי שנה ואיכשהו שכחתי ממנו

sagireuven

New member
שלי?

1/dream theater-fatal tragedy 2/sublime-what i got 3/liquid tension-acid rain 4/deftones-far away 5/incubus-drive 6/juno reactor-swamp thing 7/led zeppelin-the rain song 8/led zeppelin-rumble on 9/pink floyd-welcome to the machine 10/dream theater-dance of eternity ואני יכול להמשיך....

kirk hammet

New member
רק משהו

אני בטח לא יכול לרשום רשימה כזאת ארוכה פשוט כי אני לא יודע כלום אבל הייתי שם KORN - GOT THE LIFE SLIPKNOT WAIT AND BLEED METALLICA - MASTER OF PUPPETS NIRVANA - SMELLS LIKE ... ושיר כלשהו של RATM , או WHITE ZOMBIE שהיא להקה שאני מאוד אוהב

Blue Meanies

New member
זה קל, אבל מה עושים כש..

אתה צריך לערוך מוזיקה שאתה לא אוהב? ביום ראשון אני מגיע למבחנים האחרונים של עריכה מוזיקלית בגל``צ, שבו אני צריך להכין מוזיקה של שעה ל`סופשבוע רגוע`, ושעה של `בוקר טוב ישראל`. יש רעיונות? תזכרו שאני צריך לקלוע לטעם של אלדד קובלנץ מגל``צ שיעשה לי את הראיון האישי, ולא לטעמי האישי.

למעלה