יו מיסטר די.ג`יי.

יו מיסטר די.ג`יי.

אני חושבת שאני לא היחידה שעושה את שני הדברים הבאים: הולכת למועדונים על בסיס דיי קבוע שמה את רשימת הווינאמפ המלאה, ולוחצת Shuffle כל מקרה, בעודי מאזינה בווינאמפ לכל מיני שירים אקראיים, וחושבת על הקומה השניה אתמול, עלתה לי שאלה בראש, יש לכם לכסות שעה של דיג`יי, שזה כהערכתי בערך 20 שירים, איזה שירים אתם הייתם שמים? והרי לכם הרשימה שתקפיץ אותנו: לועזי: Oldies: 1. American Woman - The Guess Who (or) Lenny Kravitz 2. Break On Through (To The Other Side) - The Doors 3. Stairway To Heaven - Led Zeppelin 4. Poison - Alice Cooper Funk Metal, Hardcore, Alternative: 5. Papa Roach - Last Resort 6. Sublime - Smoke Two Joints 7. Knack - My Sharona 8. Wheatus - Teenage Dirtbag 9. The Presidents Of The United States Of America - Lump 10.Nine Days - Abseloutley (This Is A Story Of A Girl 11. System Of A Down - Sugar 12. Slipknot - Wait And Bleed (איך לא??) 13. Green Day - Basket Case (איך לא?!?!) 14. Linkin Park - One Step Closer (ולא runaway!!!) 15. Rammstein - Du Hast 16. Marilyn Manson - Sweet Dreams ישראלי: 17. איפה הילד - מישהו שומע אותי 18. השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד 19. מוניקה סקס - מכה אפורה 20. קרח 9 - איתו לנצח היו עוד הרבה דברים שהייתי שמה אבל אם הייתי צריכה להכין רשימת בזק של 20 שירים, אלה הראשונים שהיו עולים לי בראש... ולהיות די.ג`יי. זה קשה, רק שתדעו, מנסיון, ונראה לי שעד היום ארקדי רוצה לדפוק בי מכות על זה ששמתי את ``דיווה`` ;-) think floyd מיכל נ.ב. לא אכפת לי אם זה נשמע כמו רשימת שירים של דרור טייכר.

Levinzone

New member
stairway 2 heaven

כמה שאני אוהבת את השיר הזה,הוא לא ממש מתאים למועדון... איך אמורים בדיוק לרקוד אותו (חוץ מהסוף)??? סלואו?! אני לא רואה (שומעת) אותו מתנגן בקומה...

זה שיר לסיום, לדעתי.

ובקומה שמו את Black Dog ובאופן מפתיע ביותר אחריו את Smoke On The Water / Deep Purple ואוי, איזו הפתעה - Paranoid / Black Dog לא צפוי בכלל!

kirk hammet

New member
שעה זה לא בהכרח עשרים שירים

אם אתה שם שירים של גאנז אנד רוזס (אני יודע שזה לא הכי מתאים למועדונים , אבל בכל זאת אני חייב לציין) אז זה בערך עשר שירים .... ועם הישראלים האלה , הייתי שם איזה שיר של ד``ר קספר במקומם .... אני אישית מעדיף את הארנבות על כל השאר כמעט בארץ הזאת ...

Tiptip RuLeZ

New member
למה?!?!

חוץ מהעובדה שזה מקום קטן מדי בשביל כל האנשים באים לשם אני ממש נהנית שם! יש אחלה מוזיקה...אה..כן..וזה מסכם את זה בערך :) סתם, ממש כיף שם!

goldy

New member
לכי מהקל אל הכבד:

תתחילי עם פופ-דאנס וסיימי עם האוס-טראנס. זה בעצם הכלל המרכזי, שבעזרתו ניתן להרכיב כל רשימה

איך את לא מתביישת?!

רוק ישראלי! איך את לא מתביישת - שכחת את ``על הרצפה!!`` למרות שהשאר, כמובן, בחירה מצויינת. אין כמו רוק ישראלי. אני הייתי שמה שם גם את ``אני אחלום לנצח``, שאף פעם לא נמאס ממנו. ולד זפלין- גם אני התכוונתי לצעוק על זה שהוא לא שיר לריקודים, אבל בתור שיר סיום זה רעיון טוב. דולצינאה.

אוקי 20 אה?

1.pixsis - where is my mind 2. the rocky horror picture show - time warf 3. פוליאנה פראנק - זיוה 4. faith no more - midlife crisis 5. iron maiden - fear of the dark 6. repablica - drop dead 7. the doors - break on trow 8. pink floyd - another brick in the wall 9. placebo - pure morning 10. nine inch nails - closer 11. nirvana - rape me 12. duran duran - ordinary world 13. dream theater- strange de ja voo 14. היהודים - אינטרמת 15ץ מוניקה סקס- על הרצפה 16. green day - basket case 17. blue - song 2 18. rammstein - stripped 19. primus - peaches 20. system of a down - marmaled אבל יש עוד המון כמו המכשפות שלא הייתי מוותרת עליהם וכו.... 20 זה קצת מידי.....

sagireuven

New member
דווקא ממך....

ציפיתי ליותר דרים תיאטר..... אבל כל הכבוד על השיר ממועדון קרב....

תשמע

דרים זה הלהקה האהובה עלי אבל לא כולם מכירים אותה... כלומר לא יהיה לה ביקוש טוב כ``כ לכן....יש רק שיר אחד שיר שכמעט כולם מכירים....

Black Star

New member
רשימה...

ואני סתם זורקת דברים מהראש- שירים שמצד אחד הם יפים ומצד שני עושים כיף על הנשמה, לרחבת הדי ג`יי ולא איזה ריקודי סלואו... בטח אחרי זה אני אזכר במיליון שירים אחרים ששכחתי, ואני אוהבת לא פחות. אבל נו שוין, here we go: 1. In bloom- Nirvana 2. Queer/Supervixen/Push it- Garbage 3. Tonight, Tonight- Smashing pumpkins 4. אחלום לנצח (נראה לי שזה שם השיר)- הקספרים 5. Clint Eastwood (sp?)- Gorillaz 6. Right here, Right now- Fatboy slim 7. לידו- עברי לידר (אף אחד לא מכיר... לא נורא) 8. Coffee & TV- Blur 9. Christie Road- Green Day 10. אוכלת מהצד- השוונג של הפיתה 11. Liquido- Narcotic 12. אלה- היהודים 13. Every me Every you- Placebo 14. Two princes- Spin doctors 15. Limp bizkit- Take a look around 16. Breakin` a girl- RHCP 17. Coldplay- Don`t panic 18. Fiona Apple- Fast as you can 19. כמעיין המתגבר/ ככה זה- ברי סחרוף 20. Just/My iron lung/Optimistic- Radiohead ויש עוד המון שצר לי שלא הכנסתי... אני לא טובה בלבחור :) יעלי.

imagine

New member
שיר 12

השיר ה-12 שכתבת (נו באמת אין לי כוח לעבור לאנגלית), אני מתה עליו, מתה עליו, כל פעם שאני שומעת אותו אני משתגעת! טוב תסלחו לי.... אה ויש כאן מישהי שכתבה שהיא תשים זיוה, הגעתי למסקנה שיש לה טעם כמו של מישהי שאני מכירה, ממש ממש אותו טעם, מגניב.

Black Star

New member
רגע...

משהו לא מסתדר לי. שיר 12 שלי, הוא דווקא שיר בעברית (``אלה`` של היהודים)- התכוונת אליו, או לא? יעלי :)

אני הייתי שנה שלמה עורכת מוסיקה

בדיסקוטק...שזה אומר- אני בוחרת את המוסיקה ויוצא לי לרקוד כי הדי ג`יי שם הכל. בכל אופן, הנה 20 השירים שעולים לי כרגע בראש, מה שאני הייתי שמה בשעה של דיג`אאיות: 1. Hole- celebrity skin/malibu/jennifer`s body 2. Foo Fighters- Stacked actorrs/breakout 3. Nirvana- Rape me/heart shpaed box 4. ירמי קפלן- קולה וברה (אין, פשוט כייף לאללה לרקוד אותו!) 5. איפה הילד- בתוך התחתונים 6. איפה הילד- מה שעובר עליי 7. המכשפות- עוד מעט 8. ונוס- החוצהלאן 9. איגי וקסמן- לא מחכה יותר לדוור 10. pixies- here comes your man/ where is my mind 11. מופע הארנבות של ד``ר קספר- את לא מבינה 12. `` `` `` `` `` `` `` `` `` ```` `` - אני (נראהלי שככה קוראים לשיר הזה. ``אם אני מרגיש עצוב, והכל כבר לא חשוב``...) 13. Garbage- push it/wicked ways 14. blur- song 2!!!!! 15. היהודים- אלה (יש להם איזה שלושה שירים שאני מוכנה לסבול. זה אחד מהם, והוא גם טוב לדיסקו) 16. Lauryn Hill- Doo wop 17. No Doubt- New/ Just a girl 18. Radiohead- Creep 19. ג`נגו- לך לישון 20. (לסיום)- Radio head- Karma police הסיום הכי גדול לדיסקו שאני יכולה למצוא..אחח... זה הרבה יותר שווה מכל הדיסוקאים שאני ערכתי..אבל שיהיה :) ואני חושבת שזה בערך יהיה הסדר..נראה לי..אולי אני אשים את ונוס קצת יותר בהתחלה, ואני אפריד את איפה הילד.. נו, מילא. מי ייתן ויום אחד אני אלך למועדון ואלה יהיו השירים שינגנו...אמן!!

*may*

New member
זאת הרשימה

הכי טובה שראיתי כאן. הלוואי שבאמת יבוא יום ואני אהיה במועדון עם כל כל כל השירים האלו.. מעיין.

למעלה