יו ,כמה גרושות!!

magicwoman

New member
אל תצטערי על כלום

דברים קורים ואת יכולה לשנות אותם בפעם הבאה

שלי 9

New member
שלום קישקשתא..

בהכללה גסה, נשים גרושות מודעות ומחוברות למיניותן ולנשיותן באופן הכי אותנטי ונפלא שיכול להיות.. (ניתן לקשור את זה בעיקר לבשלות ,לקבלה עצמית, למצבור החוויות שעברו ולעובדה שהמין לא נגיש עבורן כפי שהוא לנשים נשואות ) , בקשר לשאלתך אם הן מחוברות למיניותן יותר מנשים נשואות ,ממה שאני מתרשמת נראה לי שכן.. ניתן להוסיף גם שמשהו ב"נינוחות" ובשיגרה של חיי הנשואים גורם לנשים פחות להתחבר לצד המיני שלהן לעומת גרושות לצורך העניין.. אגב ,נשים בשנות השלושים והארבעים שלהן הן בשיא פריחתן המינית!!!(לתשומת לבכם הגברים..) זה עוזר לך במשהו התובנות האלה??

d a n i e l s 5

New member
חייבת הסבר !

"נשים גרושות מודעות ומחוברות למיניותן ולנשיותן וכו' " כי...."המין לא נגיש אצלן? מה שאת אומרת הוא ש....נשים שהמין לא נגיש אצלן הן יותר מיניות, הבנתי נכון? ודרך אגב לגבי גיל "הפריחה" מכירה גם כאלה שבגיל 60 "פורחות" וגם כאלה שבגיל 30-40 "קמלות"...ה"פריחה" לא קשורה לגיל היא קשורה להחלטה שלך כאשה . ולך קישקשתה מעתיקה ממסטול " ק-י-ש-ק-ש-ת "

שלי 9

New member
דניאלס ביקשת הסבר, בבקשה..

אז ככה ,העניין של הנגישות למין הוא ממש בשוליים לעומת שאר הסיבות (הבשלות הנסיון וכו'), את עניין הנגישות אני "לקחתי" דווקא מספר על מיניות האישה שנקרא "דוח אינטימי"(שרה שמר) שבו יש פרק על גרושות ומין, בספר מראיינת הסופרת נשים גרושות על מיניותן בשלבים שונים של חייהן , חלק לא מבוטל מהן אמר שבגלל שהמין לא זמין עבורן כמו עבור נשים נשואות הן "מעריכות" אותו יותר,וכשהן חוות אותו הוא נחווה על ידן במלא עוצמתו! זה מקור העניין.. בנוגע להערתך השנייה לגבי הגיל, אין ספק שזה קודם כל קשור להחלטה שלך כאישה אבל כל המחקרים המדעיים מדברים על בשלות מינית מירבית של האישה סביב שנות השלושים והארבעים.. כך שאת זה אני לא המצאתי.. מקווה שהסברתי את עצמי.

t o t a l

New member
בטקסט בוק שלי כתוב ש

אצל מרבית הנשים ההורמון הגברי [עם השם המסובך] רמתו יורדת עם השנים ולכן המיניות שלהן דועכת. תמיד יש חריגים וחריגות כמובן.

שלי 9

New member
טוטאל, השם הוא טסטוסטרון ,ואם

אנחנו בעניין של דיוקים, אז לא רמת ההורמון הגברי היא שיורדת אצל הנשים ,אלא דווקא ההורמון הנשי אסטרוגן,(יחד עם הפסקת המחזור). ואם תרצה להמשיך ולדקדק אז תדע שרמת הטסטוסטרון אצל נשים היא די סטטית ולא ממש משתנה . דווקא אצל גברים יש תנודתיות ברמת ההורמון הגברי עם העלייה בגיל.

1קישקשתה

New member
גם אני חושב כך

לי יש תובנה נוספת בעניין: מוסד הנישואין מתפרש בתודעת 2 המינים כמוסד מגביל. כלומר - למרות החופש המיני שכביכול שורר בין 2 בני הזוג ,עלטת הקשר המחייב בבריתו של אברהם , לוטה מעל שני בני הזוג בחיי היום יום ושעה שעה. ואפילו אם נאמנים הם אחד לשני ,הרי שבד"כ זה נעשה בהסתר מפאת סיבה זו. אי לכך , אני מוצא שנשים גרושות יתחברו לנשיותן ומיניותן בצורה שונה מזו של רווקות הטיפש עשרה למשל. הן פשוט כבר חוו קשר אשר היה מקודש בתודעתן (לפחות בתחילה) ואשר עכשיו מאחוריהן. קשר אשר משליך על הסתכלותו המינית של כל אדם בצורה מגבילה ,גם אם ירצה בכך או לא. זו דעתי. מה את אומרת?

פנינה 13

New member
../images/Emo40.gifנכון

תקשיב את ממש צודקת, הנשואים האלה מכניסים אותך לאיזה שהיא פועה של משפחה , עבודהה, בית ואוכל... שלפעמים אני רואה גבר או אישה מתופחים ונראים טוב אני אומרת לעצמי או שהם גרושים או שהם מחפשים.....מין

פנינה מה יש ל היום

פנינה תתפחי את עצמך כמה שאת רוצה תדאגי לפסון שלך לתיפוח שלך כמה שיותר מי מגביל אותך?????

למעלה