יו ,כמה גרושות!!

1קישקשתה

New member
יו ,כמה גרושות!! ../images/Emo99.gif

שאלה לי במטותא אליכן גבירותיי. ברצוני ללבן איתכן כמה סוגיות ואושיות יסוד , המטרידות את מנוחתי שממילא רופפת היא. האם יש נכון בחוק מרפי הבא: "הנוחר חזק יותר מבני הזוג הוא זה שירדם ראשון".
האם יש מן ההגיון במשפט הבא: "אורך חיי הנישואין עומד ביחס הפוך להוצאות טקס החתונה".
ומי יוכל להסביר לי את המשפט הבא: "היה כ"כ קר שכמעט והתחתנתי".
ודבר אחרון , האם נכונה השערתי שנשים גרושות מודעות לנשיותן ומיניותן ,לחיוב ולרע , טוב יותר מאשר נשים נשואות ?

קנתי לו סינרים חד פעמיים

לך תדע, אולי יגיע לפורום סטיות מיניות, וגם שם לא ישלוט בעצמו מההתלהבות?

1קישקשתה

New member
היי!

ולו רק מדין הכנסת אורחים , אין זה ראוי לשלוח אותי לפורום סטיות מיניות.
ועל הסינרים שהזכרת - יש אולי מבצע של סוף עונה?

רק על עצמי לספר ידעתי...

א. חוק מרפי... מר X היה נרדם בסלון ואני בחדר השינה הרבההההההההה לפניו. אז אני לא יודעת.. ב. החתונה שלנו היתה קטנה וקומפקטית והוצאותיה נמוכות יחסית. ג. בשיא הרצינות, יש אנשים שלא מסוגלים להיות לבד ועל כן מתפשרים על זוגיות כלשהי שתעבור לידם. כולל להינשא. ד. לפעמים יש בשלות מינית ונשית שמגיעה רק אחרי הגירושין, ולפעמים היא היתה גם קודם. בהצלחה בפתרון הבעיות.

1קישקשתה

New member
אוקיי

תודה
למרות שסעיף ג' לא מובן לי דיו. אני חשבתי שאנשים מתפשרים מתוך הרגל בלבד.

בהחלט לא ../images/Emo88.gif

אנשים מתפשרים בגלל הרבה סיבות. ואחת מהן, זה הפחד ההיסטרי להיות לבד. ואילולא חששי להכאיב לכמה אנשים פה ומחוץ לפה (שרק מסתכלים מידיי פעם) הייתי אפילו מציינת דוגמאות.

1קישקשתה

New member
אז למה למסד זאת?

הייתי מבין לו אמרת לי שחיים משותפים שלפני החתונה , הביאו להרגל ואיתו גם פחד של להישאר לבד. אבל אם לאנשים (או לחלקם) יש פחד היסטרי להישאר לבד , מדוע הם חותרים למסד אותו בכל מחיר? האם עד כדי כך נתפס מוסד הנישואין כמן מעבר לפאזה מחייבת ,אשר נותנת הרגשה כה בטוחה לאותו בודד היסטרי?

לא מנסה להצדיק את האנשים האלה....

פשוט כותבת שאני יודעת שיש כאלה.... ולשאלתך, למה למסד? שני אנשים בהיסטריה מהלבד נפגשים ומחליטים שאם תהיה להם טבעת חנק על האצבע הם ירגישו בטוחים יותר... אז זה מה שהם עושים... או צד אחד שחושב כך וצד שני שפשוט מאוהב. בכל מקרה זה נישמע לי כמו מתכון בטוח לגירושין מספר 2 תנסה

ס ת י ו 5

New member
יוווווו קישקשתא

גרושה, אלמנה, נשואה, רווקה, במערכת יחסים, תוך התאהבות, לפני ואחרי, גם אם אנחנו לבד, ודאי אלה שהיו כבר מתחת לחופה (אמאל'הההה), למרות הכל ואף על פי כן - אישה היא אישה היא אישה קודם כל א י ש ה אם היית אישה ודאי היית מבין...

ס ת י ו 5

New member
להיות אישה

זה נפלא... לכל אישה יש הקסם המיוחד שלה. בכל אישה יש משהו יפה. אישה היא שק של רגשות. היא כוח, עוצמה, אישה חזקה מהרוח, אישה יודעת להעניק (משהו בנשיות
לפעמים מסובך לה קצת. לפעמים מסובך לה הרבה אבל היא תמיד קמה חזרה, צומחת מתוך הכאב. אישה היא אמא, אחות, חברה. אישה יכולה "להכניס אותך תחת כנפיה" ותרגיש מוגן ובטוח. לאישה יש אלף שלדים בארון. אישה שומרת לך את כל הסודות ולוקחת אותם איתה לגן האושר. אתה יכול לבכות עד כלות על כתף של אישה, אתה יכול לצחוק, לכעוס ואתה יכול לאהוב אותה. לא ממש מסובך להיות אישה ידידי

אתה אחד מאלה,שכתבו עליהם במוסף

7 ימים לפני שבועיים,שלובשים כל סוף שבוע טיטולים נכון?? ספר קצת מה כל כך כיף בזה,כאילו אולי אני ינסה גם אם זה עושה לך את זה ולמה לא תפתח קומונה של אנשי הטיטולים?

1קישקשתה

New member
אני אסביר לך

ישנם אנשים אשר אינם שולטים בצרכיהם די והותר. אי לכך אוגר הטיטול בקרבו את אשר חשבו על אותה ארוחת צהריים גדולה. למעשה , הטיטול הוא כלי מחשבה ביד היוצר - הוא נותן לך להביע הרבה דברים שלא היית מעז לבטאם בלעדיו... אתה מבין מה אני מנסה לומר?

למעלה