יו-יו יו יו יו יו יו יו יו יו יו יו יו
נ נועה הפ33ה New member 15/8/02 #2 מה זה אמור להיות?!?!?!? יו יו יו?!?!!?!?!?!?!!!! כבר שמת את הדולי הזאת! הגבנו לך! היא מאד יפה! למה לפתוח הודעה ולמה...להגיד יו יו יו?( )
מה זה אמור להיות?!?!?!? יו יו יו?!?!!?!?!?!?!!!! כבר שמת את הדולי הזאת! הגבנו לך! היא מאד יפה! למה לפתוח הודעה ולמה...להגיד יו יו יו?( )
D Dying degrEe New member 16/8/02 #6 מה זאת אומרת לא הכל עשינו!?#$ עשיתי הכל, לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן.
מה זאת אומרת לא הכל עשינו!?#$ עשיתי הכל, לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן.
H HoRsEs New member 16/8/02 #7 האיכות גרועה ואין הצללה בשיער. יש לך פלטה של צבע שיער שחור? אם אין לך לי יש...
H HoRsEs New member 16/8/02 #10 פלטות? אתמול? מה פיספסתי? לא ראיתי פלטות אתמול... טוב לא משנה... והנה אחת חדשה שלי כי לשירשור הזה יש נושא...אמ...מוזר! בכוונה לא עשיתי אותה בBMP כי זאת הייתה האיכות היחידה שהוא נתן לי לשמור בלי לאבד צבע לדעתי היא יצאה לא משו...
פלטות? אתמול? מה פיספסתי? לא ראיתי פלטות אתמול... טוב לא משנה... והנה אחת חדשה שלי כי לשירשור הזה יש נושא...אמ...מוזר! בכוונה לא עשיתי אותה בBMP כי זאת הייתה האיכות היחידה שהוא נתן לי לשמור בלי לאבד צבע לדעתי היא יצאה לא משו...
R rotem224 New member 16/8/02 #9 טוב גם אני... ישים דולז שכבר שמתי אבל אף אחד לא הגיב לי עליה ואני רוצה שתגיבו בשביל לדעת במה אני צריכה להשתפר אז כמו שאתם רואים עשיתי את מרלין מונרו האיכות לא תהיה טובה
טוב גם אני... ישים דולז שכבר שמתי אבל אף אחד לא הגיב לי עליה ואני רוצה שתגיבו בשביל לדעת במה אני צריכה להשתפר אז כמו שאתם רואים עשיתי את מרלין מונרו האיכות לא תהיה טובה
ב בלבלה New member 16/8/02 #12 מה אתן אומרות על הדולי שלי ? וואי אני כלכך גאה בעצמי, אני מתחילה להשתפר (את השיער לא אני עשיתי, הרגשתי חובה לספר, העתקתי אותו מאיזה דולי אחת)
מה אתן אומרות על הדולי שלי ? וואי אני כלכך גאה בעצמי, אני מתחילה להשתפר (את השיער לא אני עשיתי, הרגשתי חובה לספר, העתקתי אותו מאיזה דולי אחת)
ב בלבלה New member 17/8/02 #14 למה אף אחד לא מגיב לי ? ../images/Emo7.gif השקעתי בה הרבה מאמץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ