יו הו הלו!!!!

guyelbaz

New member
יו הו הלו!!!!../images/Emo24.gif

מה קורה אנשים?????????? שמי גיא בן 26 וטני נחשף לראשונה לפורום הזה. אגב, על דרים מדברים פה, או שזה כסאח בן בנים לבנות 16??? צאו מזה. אני גם מתופף וגדלתי על ברכי ניל פירט מראש, שכידוע לכם גם "פטרוצ'י" (וזו נקודת הדמיון היחידה ביננו....
), והייתי מת להבין מה, לעזאזל, עבר עליהם בדיסק האחרון?? למישהו יש תשובה לפשר הקישקוש הכפול הזה? נ.ב. תנסו להתעלות מעל לשיקולי הערצה לא רלוונטיים. אקווה לבקר אתכם לעיתים תדירות. אל תתייחסו לכתובות והקישורים אם יופיעו בתחתית... חברתי שייכת לפורום מדונה (בעעעעע..) סלאמאאאאאאאאאאאאאאאת!
חג שמח!!!!!

ברוכים הבאים....

אני מאחל לך שביום מן הימים תגיע לרמת,"קישקוש" שפורטנוי עושה שם(וזה מכיוון שאתה מתופף),או לרמת "קישקוש" שרודס פטרוצי ושו'ת עושים שם. ולא רק כל אחד בתפקידו על הכלי הספציפי,אלא בכלל כיצירה מוסיקלית של כלל הלהקה. הוא שונה,נכון(אני אישית מאוד אוהב את שני הדיסקים הנ"ל)..כך שהוא שונה משאר הדיסקים בהחלט,מכאן ועד "קישקוש" המרחק הוא שנת אור בערך. בהצלחה בכל אופן ושוב ברוכים הבאים

guyelbaz

New member
יש משהו בדבריך....

ספידי, מה לעשות ואני מחפש את המורכבויות הקיצביות והטכניקה המטריפה של החבר'ה האלה, מה שלא ממש בא לידי ביטוי באחרון. ואל תיקח אישית, אחי, כי אתה יודע - על טעם ועל ריח.... תודה על קבלת הפנים.

Rudess

New member
רואים שאין לך מושג

כי אם היית מכיר באמת את הלהקה מספיק טוב, היית מבין שהדיסק האחרון הוא הדיסק הכי מורכב מבחינת הטכניקה,רמת הנגינה והקיצביות. לא סתם קוראים לו SIX DEGREES OF INNER TURBULENCE פעם אחת בגלל סיפור הנושא שעליו בנוי האלבום ופעם שנייה, כי הדיסק אכן מסובך מאד מבחינת הנגינה.

guyelbaz

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo123.gif

מר "רודס" חביב. אני אולי לא נער מנופח מחשיבות עצמית, אך את דרים אני מכיר משנת 1991, כשאני הייתי בן 15. את האלבומים שלהם טחנתי עד דק בצבא, ואף ניגנתי שישה קאברים שלהם בהופעות של ההרכב שלי, כולל את מטרופוליס. בנוסף אני בוגר לימודי תואר ראשון בקומפוזיציה באוניברסיטה העברית בי-ם. אז אני חושב שיש לי מושג כלשהו, ויותר מכך - יש לי את מלוא הכיסוי המצפוני להתעלם לחלוטין מקביעותיך השטחיות ביותר, במחילה מכבודו. ואגב, אל תקנה את הדיסק החדש של אבריל לבין, רק בגלל שיש בו את השיר "קופליקייטד"... החוקיות הזו בין שמות שירים לאיכות היצירה לא תמיד עובדת..... ובניגוד לך, אני מכבד את העובדה שאתה אוהב את האלבום. ולהבא, כשתרצה להבין מה זה מורכבות קיצבית פוליפונית ברמה אקדמאית, האזן לאומן הנאו-מינימליסטי פיליפ גלאס. סתם הצעה.הרבה בריאות.

Abu

New member
חדל פלצנות

עוד מעט נתווכח אבא של מי יותר חזק. בתור בנאדם בן 26 הייתי מצפה שתהיה לך מידה מסויימת של צניעות ואם לא לפחות איפוק. קומפוזיציה נאו-מינימליסטית פוליפונית ברמה אקדימאית, עשו לי טובה.. "מוזיקה טובה" נשמע יותר טוב. מה שכן, תקשיבו לגלאס.

cha ching

New member
לא מתפלצן ולא משתחצן

לא יותר מטל עופר שלנו, לפחות...

guyelbaz

New member
חדל פלצנות=דבר אליי בשפה

שאוכל להבין? בסדר, אין בעיה.

Abu

New member
בדיוק

ב-ד-י-ו-ק. עלית על זה. אתה כותב את הקשקושים שלך כדי שאנשים לא יבינו. אחרת לא היית מזיין את המוח כל כך הרבה, בטח לא מיד אחרי שטל התפלצן עליך. אתה חושב שאם אתה יודע לכתוב מילים, שלא קשורים לנושא הדיון, שילדים בני 16 לא מבינים אתה יותר חכם..? ממי? שניכם כנראה לא שמתם לב להערה שלי בנוגע לצניעות. כולכם אותו דבר. אתם אוהבים את אותה מוזיקה כי אתם מבינים אותה, כי היא מיוחדת. שונה משל אחרים. אם אתם מרגישים צורך להתפלצן על מישהו... לכו לפורום מדונה.

guyelbaz

New member
עוגי, אתה בסדר...../images/Emo8.gif

רק עזבו כבר את מדונה, קיבינימט. אציין שוב שזו חברתי שמצ'וטטת באותו שם, אז די. אגב, באופן אישי אני לא בוחל בשום סגנון שהוא, כל עוד הוא מעניין לי את האוזן, לכן הייתי נמנע מלמתג אמנים ע"פ הג'אנר אליו הם משתייכים. דבר אחד אני שמח: מאז שהצטרפתי נהיה פה קצת אקשן כסחיסטי, כי הרי עדי השתעממה פה מאוד... "the spirit carries on", חברים שלי. נ.ב. כולנו יהודים.

guyelbaz

New member
עוגי? אתה נשוי?../images/Emo2.gif

בן 19 ??????? נשוי?????? לאאאאאאאא.... תגיד לי שלא.... אתה לא מתנחל חרדי או משהו?

Abu

New member
לא אני לא נשוי

גם לא באמת קוראים לי עוגיפלצת. חבל ש-"מתנחל חרדי או משהו" זה כזה דבר נורא להיות. הם לא עב"מים.

guyelbaz

New member
חס ושלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאיפה המסקנות האלה??!! יש לי כבוד אדיר לדת, ועוד יותר (פוליטית) למתנחלים. בוא'נה חברים, תשתחררו!...ותקפידו על אמיתות הפרטים האישיים. ד"ש לבנץ.

guyelbaz

New member
אגב, בחובב רחוב סומסום....

אתה מכיר את www.bartisevil.com ? אם לא - ח-ו-ב-ה!! אתר מחופף לחלוטין, שמציג את בנץ בפוטומונטג'ים של כל מיני אסונות ידועים בהיסטוריה, בטענה שהוא מרושע וגורם לכל אלו. אלללה יוסטור.......

Rudess

New member
חחחחחח

"אני אולי לא נער מנופח מחשיבות עצמית" אתה כן "את דרים אני מכיר משנת 1991" ואני מכיר אותם משנת 1996 שהייתי בן 16, SO? "את האלבומים שלהם טחנתי עד דק בצבא וניגנתי קאברים שלהם" כנ"ל אני. "אני בוגר לימודי תואר ראשון בקומפוזיציה באוניברסיטה העברית" אז מה? זה לא מוכיח לנו כלום על הידע שלך "יש לי את מלוא הכיסוי המצפוני להתעלם לחלוטין מקביעותיך השטחיות ביותר" הקביעות שלי הן לא שטחיות, שמעתי את 6DOIT מספיק פעמיים וניתחתי אותו לעומק. דרך אגב IMAGES AND WORDS זה בהחלט הדיסק שלהם שאני הכי אוהב. "אל תקנה את הדיסק החדש של אבריל לבין" אל תדאג אני לא אקנה, אני לא שומע כמוך מדונה! "אני מכבד את העובדה שאתה אוהב את האלבום" תודה, גם אני מכבד את העובדה שאני אוהב את האלבום. "האזן לאומן הניאו-מינימליסטי פיליפ גלאס" אני מכיר אותו מספיק טוב, אתה לא צריך להמליץ לי :) "הרבה בריאות" גם לך,

guyelbaz

New member
דפוק......

את מדונה שומעת חברה שלי שמצ'וטטת תחת אותו שם. תהיה בריא... כי כרגע לא נראה משהו מצבך......

למעלה