יו הו הלו!!!!

guyelbaz

New member
שיר לטל "רודס"../images/Emo168.gif

(ע"פ 6:00) שש בבוקר ועופר קם לו לחיים, חושב - "אני מוסיקאי" אבל הוא לא. מנופח כמו בלון וברמה שיכלית של עכביש, תוקף כמעט את כל אחד. "היי, הקשיבו אני עופר, תנו כבוד לכל מילה. כל מילה שלי - קודש." (ט-נה-נה-נה-נה-ננה, נה-נה-נננה). ---------------------------------------------------------------------- הרבה הרבה הרבה בריאות. מוזמנים להצטרף!

חחח לא לקחת אישית?..

אני ניראה לך האמרגן של דרים? או איזה מסיונר שלהם שאקח את זה אישית?
דעתך זו דעתך ואני מכבד אותה. לא לוקח אישי שום דבר.

cha ching

New member
לא... זה כולם יורדים עליי...

ואתה מוכן להסביר לי למה לעזאזל קשקוש כפול?! זהו אלבום מדהים! כל כך מושפע מהסגנון של ג'ורדן רודס... הוא לוקח את הלהקה לכיוונים חדשים ומיוחדים.. ומוציא מהם רק את הטוב. אולי זה (עוד) לא האלבום האהוב עליי, אבל הוא פשוט יפהפה!

guyelbaz

New member
כיוונים חדשים יש בדיסק.....

אבל לא תמיד זה דבר חיובי, לא? במקרה שלהם, פשוט תמשיכו לעשות את מה שעשיתם ב - AWAKE או ב "סינס פרום..." והכל יהיה מושלם. פשוט מאוד: לא אהבתי את הכיוון החדש הזה, וזו זכותי. נ.ב. אל דאגה, לא נפגע, להיפך, מקבל בחיוך סלחני.....ומחזיר אם יש צורך (ע"ע תגובה לרודס).

NiGa

New member
שאלה אליך -

אתה לא חושב שאם היית לוקח 7 אלבומים של דרים, ועושה את כולם באותו סגנון - היית מאבד מהקסם שבגללו נמשכת אליהם בהתחלה? מצד אחד, אתה יכול לא לאהוב את הכיוון החדש, לגיטימי. מצד שני אני אומר - לולא הכיוונים החדשים האלה כל פעם, כמה כבר הם היו מיוחדים? אני אישית אוהב את האלבום, כמו כל אלבום שלהם חוץ מהראשון, שעוד לא הצלחתי להתחבר אליו... ומנסיוני, בכל אלבום אני מוצא את היופי שלו. וטל - דווקא לדעתי סינס הוא ה"פיק" שלהם עד עכשיו, בחינת מורכבות.

Rudess

New member
תראה

אני מתכוון ש- 6DOIT הוא ברמת הנגינה והטכניקה הכי גבוהה עד כה SFAM הוא מורכב מבחינה אחרת כי הוא אלבום קונספט, עם עלילה מתוסבכת ומורכבת מאד וחוץ מזה, אני תמיד אמרתי שמאד שג'ורדן הצטרף ללהקה זה רק עשה להם טוב!

guyelbaz

New member
אתה שואל שאלה .............

שהתחבטו בה רבים וטובים. אז זה טוב שמשינה הוציאו את מפלצות התהילה? אני אישית חושב שכן. הם לעומת זאת מתחרטים. האם מטאליקה שיחקו אותה עם השחור? אני אישית חושב שלא. הם (בהתחשב בבום הכלכלי לו זכו) - כן. אז אין ממש תשובה חד משמעית לשאלה - האם שינוי סיגנוני הוא חיובי. לדעתי לא, מכוון שאם רכשת אהדה והערצה בעקבות משהו שהתחלת בו, אין הכרח שאהדה זו היתה מגיעה אם היית עושה משהו שונה כמו זה שאתה עכשיו מרשה לעצמך לעשות, ממרומי המעמד. כשדייויד ביירן מהטוקינג הדס ניגן אלקטרו-פאנק, העריצו אותו בטירוף. יום אחד נסע לחצי שנה באפריקה, חזר והוציא דיסק וו'אחד שונה - מוסיקה אפריקאית שיבטית. הדיסק הוכרז בעולם כ "קאט אאוט", חודש אחרי שיצא, כלומר נגנז, הדפסתו נעצרה, והמלאים הקיימים נמכרים במחירים לא ריאלים (19.90 ש"ח אצלנו). אמנם אצל דרים השינוי לא כזה בומבסטי, אך לעניות דעתי העיקרון תופס גם אצלם. פשששששששש, איזה התברדקות...סליחה.....

Vtach

New member
aaaaaaaaawwwwwwww../images/Emo6.gif

למרות שאין לי חלק בהודעות האלה אני מרגיש צורך להגיב...
איזה מותק...

למעלה