יו אריאלה, את יודעת...

MajorGad

New member
יו אריאלה, את יודעת...

מה את מזכירה לי עם כל הציטוטים השבועיים שלך?! הייתה תקופה של שנה-שנתיים שהייתי מתכתב בmIRC ואספתי משם כל מיני ציטוטים מפגרים של אנשים ודברים "שהוצאו מהקשרם" (למשל,שהייתי מוסיף רק את הפאנץ' ליין לאוסף) אז הנה, קבלו כמה: <[@]CremboMan> עד לפני שנה-שנתיים חשבתי שאריאל שרון ואריק שרון זה שני אנשים <itay> יש פה מישו שמקורב לבולשביקים? <ViRuS-b0y> הם כבר מתו גבר <ViRuS-b0y> סטאלין מת <itay> לא לא <itay> הלהקה <ViRuS-b0y> חחחחח <ViRuS-b0y> איזה שם מטומטם <KewenAway> אני שוכבת עם אחד מהם <KewenAway> למה? <Schnell> היום רובינשטיין אמר שיש חשש שיתבעו את המתנחלים על פשעי מלחמה <Schnell> אז אני שואל אתכם , למה חשש?

MajorGad

New member
ועוד כמה ציטוטים...

<[@]ADAR20> 95% מהאנשים בעולם מביאים ביד. חוץ ממארקו שהיד שלו נגעלת ממנו <Fortis> היא מכניסה זרגים לפה כמו שאני מכניס אוכל <[@]PRODIGY-M26> אנחונ שותים קוקה קולה כמו בני אדם תרבותיים <[@]Cannavaro> גם אוהדי בני יהודה שותים קוקה קולה <[@]Cannavaro> זה לא אומר שהם תרבותיים <[@]PRODIGY-M26> בני יהודה שותים ערסי קולה <Hapoel-Jerusalem> בכל פעם שאתה דופק למישהו בלוקבומב אתה משתתף בניסוי כימי על האשכים שלך. <Hapoel-Jerusalem> בכל פעם שאתה דופק למישהו בלוקבומב אתה משתתף בניסוי כימי על האשכים שלך. <Hapoel-Jerusalem> מוכן להשתתף בניסוי ? <Hapoel-Jerusalem> מוכן להשתתף בניסוי ? <SHooRu_bOOrU> אוף... <SHooRu_bOOrU> ההורים שלי מזדיינים....כמה רעש <Liverpool-Forever> אני כוצתב כמו שאני מדבר

MajorGad

New member
ועוד כמה...

<tangled_heart> תמסרו לגרשון שהוא עדיין חייב לי 50 על המציצה <liverpool-forever> וואי אמא שלי עכשיו ביום הורים איזה בעסה <Asaf> מה השם הפרטי של ראש הממשלה <Asaf> שחכתי <Asaf> יצחק שרון ? <[@]Goldust> אתה יודע שבשינוי אין אף פעיל אתיופי <[@]Goldust> אף חבר ולא אוהד אחד אפילו <[@]Goldust> וחבל מאוד <[@]Goldust> כי הם יכלו לנקות את המשרדים <^FoReSt_GuMp^> היום מצאתי לחבר שלי את נקודת הג'י שלו <^FoReSt_GuMp^> סתם תקעתי לו מקל בין התחת לביצים והוא התיחל לצעוק לקפוץ ולהשתולל <ULTRAS_maccabi> מכבי לא גזענים, שונאי ערבים כן, גזעני כללית לא <Boazinho> לשנוא ערבים זה לא גזענות

MajorGad

New member
ועוד כמה...2

<Cannavaro> אדר שמעתי הפסדתם לכפ"ס 14-3 <ADAR20> מרוב גולים שספגנו אני לא יודע אפילו כמה נגמר <ADAR20> כל אחד אומר תוצאה אחרת <d-master-f-17> לך תמצוץ לאבא שלך <|1st|> שניה אני אקרא לו <RauL_7_GoNzALeS> איזה מוזר שיש ארבעה אמהות ושלושה אבות כאילו חסר מישהו... מי הרביע את האמא הרביעית?. <Fortis> אני מבין איך ניצחנו בכל המלחמות <Fortis> האויב היה ערבי <[&#3;10@&#3;]Liverpool-Forever> קניתי צ'רי קוקה קולה <[&#3;10@&#3;]Liverpool-Forever> וזה לא כזה גרוע גד <Boazinho> כשהכלב שלי נושך אותי אני נושך אותו בחזרה <Obi_Wan_Kenobi> הלכתי להטיל את מימי <Obi_Wan_Kenobi> תכף חוזר <Boazinho> אמן תטבע <Boazinho> 3.... <Boazinho> 2... <Boazinho> 1..... <Boazinho> ברגע זה הוא אמור לטבוע <Liverpool-Forever> חח בוזעיניו <RauL_7_GoNzALeS> בועז לא כולם משתינים באמבטיה <Cannavaro> בן כמה טעמבו? <chrisakachris> חח <chrisakachris> הוא עולה לי"א <chrisakachris> אז משהו כמו 24, אני משער

חחחח אהבתי...

"לשנוא ערבים זו לא גזענות" "כשהכלב שלי נושך אותי אני נושך אותו חזרה"
חברה שלי אמרה לילד בהסעה שלי שהוא גזעני שונא רוסים... והנהג שלנו היה רוסי....
נגה טפשה

MajorGad

New member
קטעים של חוסר טאקט

חבר שלי צועק ביוון לאיזה שלוש בנות "מה כוסיות?! אין מישהו שיז**ן אותכן?!" ומסתבר שהן ישראליות... אותו אחד מתחיל לחקות את אחת מהשישיסטיות שדלוקה על חבר שלי כשהיא הייתה שיכורה פעם...(זה היה קטע מה זה מפדח, נראה לי היא לא יצאה מהבית חודש) ופתאום היא קולטת אותו...את רואה אותה בשוק.. הלאבורנטית במעבדה נכנסת בתוך ארון כשהיא מסתובבת וחבר שלי מתחיל להתפוצץ מצחוק בפרצוף שלה. אחד שלמד איתי מתמטיקה שנה שעברה לא הגיש למורה את עבודת הקיץ וגם לא הגיש לוש יעורי בית, לא עשה שיעורי בית וכאלה...המורה מתחיל להשתזנק עליו מתחיל לצרוח עליו וכאלה אז מה הוא עושה לו "גנדי (השם של המורה) מה אתה לחוץ?!" היה פעם אחת בוחן במתמטיקה והמורה הביא שאלה שאף אחד לא הצליח, אז הקיצר אחת מהכיתה שלי אחרי שהיא התייעצה עם כל הטור שלה בקשר לשאלה הזאת קמה מהכיסא ועושה למורה "גנדי -אנחנו- לא מצליחים את שאלה 3"

אני נקרעת פה...../images/Emo6.gif

אוי אלוהים... זה ממש הורג... יש לנו שמיניסטית בבית ספר שממש עושה לנו (השישיסטיות) עין הרע. היא כל הזמן נועצת בנו מבטים וכאלה. אז שנה שעברה שאלתי את חברה שלי אם היא שמה לב לזה שגיתית, השמיניסטית (שביעיסטית אז), מסתכלת עלינו. והיא לא ידעה מי זו. אז חברה אחרת שלי (אותה אחת מההודעה של ה"גזען רוסים") צועקת לה כזה בהתלהבות:"מה
את לא יודעת מי זאת גיתית
".... וגיתית הייתה 2 מטר מאיתנו... או שהשנה בשיעור היסטוריה, המורה שאלה איזה משהו כמו: למה הרוסים היגרו לאנגליה. ועדי אמרה לה שזה בגלל שהם רצו לעשות שופינג
ויש עוד מלא אבל לא עולה לי במוח.... כשיהיה אני אפרסם

MajorGad

New member
חחחחחח!!! ../images/Emo151.gif

בשיעור היסטוריה שנה שעברה, אחת התלמידות עושה למורה "תגיד, זה נכון שכורש כבש את האימפריה העות'מאנית?" אני, במבחן המשווה בהיסטוריה עונד שני שעונים על היד "מתייעץ" עם חבר שלי בקשר לאחת מהשאלות...אז המורה ששומרת עושה "גד, אני אפסול לכם את המבחן?" אז מה אני עושה לה "רק שאלתי אותו מה השעה!" ואז הליצן הזה שישב לידי מתחיל לצעוק בכיתה..."חבר'ה יש לנו עוד רבע שעה...תתחילו להזדרז..." ואללה,אני כמוך, לא עולים לי יותר..כשיעלו אני גם אפרסם!
כל השאר, אתם מוזמנים להוסיף.

Nirvana Forever

New member
משהו מצחיק שעלה לי..

בשיעור היסטוריה למדנו על הפשיזם ועל פולחן האישיות והדרכים שהעבירו את הפולחן.. אז ילדה שנחשבת לחכמה שואלת את המורה: "מרב, ב-1929 הייתה טלוויזיה??" קטע של המדריכת קורס שלי שהיא אמרה לנו בתחילת השנה: "זאת השנה הכי חשובה שלכם בצופים, אם לא החשובה ביותר... את זה אנחנו לא שוכחים לה... היא אמרה עוד משהו ממש ממש מטומטם ביום שישי אבל שכחתי...

פרה גאה

New member
חחחח ... איזו מדריכה מצחיקה יש לנו

קוראים לה יעל הדר (כמו השחקנית חחח) ויש לה את היציאות הכי מצחיקות שיש היא כל הזמן מתחילה לדבר ואז מתבלבלת ויוצאים לה משפטים נורא מצחיקים ואז היא צוחקת על עצמה ... ופתאום שכחתי את כל מה שהיא אומרת נעה, את זוכרת? בפעולה האחרונה היא אמרה משו...

MajorGad

New member
זה מזכיר לי...

את גיא לוזון מאמן מכבי פ"ת אומר לתקשורת..."לא רק שניצחנו אלא גם לקחנו 3 נקודות" (למי שלא הבין, נצחון בכדורגל שווה שלוש נקודות)

גם לי יש קטעים עם מורים...../images/Emo13.gif

אני הרי בבי"ס חקלאי...
אז יש לנו פעם בשבוע משק ואני בלול.... אז יום אחד לא היה לי כוח לעבוד, אז המרוה אומר לי (במיבטא ארגנטינאי כבד): "את לא עובדת, ארבעין אני נותן לך!" אז אני עושה לה: "גם כן אתה, מורה של תרנגולות..." זה היה אחד המצחיקים
! ויש עוד מיליון... אבל אני לא זוכרת עכשיו..
אני אחזור אליכם אח"כ! נועה.

MajorGad

New member
חח..קטע עם המורה לכימיה

יש לנו מורה לכימיה כזאת דתייה שגרה בהתנחלות בית חגי והיא דתייה כזאת עם כובע ושמלות אבל לא דוסית.בקיצור, מפד"לניקית טיפוסית תחילת י"א היא נותנת עבודת חזרה על החומר של י' בדיוק שבוע לפני חופש ראש השנה. אז היא עושה לנו: "חבר'ה תעשו את העבודה בימים הקרובים. בראש השנה אתם צריכים ללכת לכותל ולתקוע בשופר..."

דין - ילד טיפש../images/Emo70.gif

שיעור תנ"ך. גלשנו לנושא לא ברור, למה לנאצים ולכל מיני כאלה קוראים "אנטישמים" והמורה הסיברה שזה בגלל שהיהודים מוצאם מ-שֲם (הבן של נוח) ודין המפגר שואל "אה... אז כל הערבים הם מ-יפת
"

orange day

New member
אמלנו בשכב"גיה יש פינה שבה כתובים

מלא "דיברי חוכמה" של שכב"גיסטים, כל מיני יציאות ממש מטומטמות ומצחיקות!

MajorGad

New member
ווואאאאיייי! זה מזכיר לי קטע גדול!!

אחת מהטיפשות בשכבה שלי באה אל חבר שלי עושה לי טיפשה: "היה לך טסט אתמול?" חבר שלי: "לא" טיפשה: "נו ועברת?!?!!?" אותה אחת באה אליו שוב עושה "אין לי מושג איך אני אעבור את הבגרות בספורט, זה לרוץ 20 דקות רצוף" אז חבר שלי עושה לה: "זה ממש שטויות, את רצה בקצב ממש איטי" (והוא מדגים לה). אז מה היא עושה לו: "נו, ואז זה יקח לי חצי שעה!!!"

למעלה