יו אנשים!ממצב!?

all arounder

New member
תגידי איזה רולר יש לך?

את מכירה אולי מישהו שמוכר גלגלים במצב טוב?

Hegze

New member
צחוקים

ניראה לי שאני היחיד פה שראיתי אותה באמת
והיא ניראית מצוין.. לטעמי אז סתום, סתוםםםם ת´פה..!

C0D3

New member
אויש נראה לי שאני מכיר אותך..

את נוסעת בקריזי על הוורט ונכון את מכירה את אורי במקרה ?

MaverickX

New member
וואי התלבשתם על ההודעה שלה הא?

חצי מהדף של הפורום מלא בתגובות להודעה של noki16

TIS

New member
ואללה קרעת אותי עידו

תראו מה זה! אתמול בערב התחברתי והיו לה בערך 3 תגובות. עכשיו אני מתחבר בבוקר ורואה את כל הדף הזה מלא בתגובות. אז עכשיו אני אגיד את כל מה שיש לי להגיד על התגובות פה: אז ככה - נוקי, תאמיני לי אין לך מה להיעלב אם מישהו אומר לך שאת מכוערת כי זה עניין של טעם אישי. את יכולה להגיד לו שיסתום תפה ואם אין לו משהו חיובי להגיד אז שלא יגיד. בקשר לויכוח הישן ביותר: מה יותר טוב? סקט או רולר - בסטריט סקט לוקח כמו כלום אבל אני חייב לציין שבוורט רולר נראה יותר יפה. זה בגלל שזה יותר קל אז הביצועים יותר גבוהים. בקשר לחוסר העקביות בפורום (זה אחד הדברים שהכי הצחיק אותי) - תראו איך הודעה של בליידרית שהיא חדשה בפורום פתחה דיון על... איך שהיא נראית ואם היא יפה יותר או פחות. אם אני לא טועה זאת ההודעה עם הכי הרבה תגובות שהייתה פה (בפורום) אי פעם. זהו בינתיים. אם למישהו בפורום עוד אין את האיי סי קיו שלי אז הנה הוא: ICQ# 132702243

DeadFish

New member
נדמה לי שזאת אמא שלך...

בהתחלה לא הייתי בטוח אבל השפם הסגיר אותה... כן, זאת אמא שלך...

noki16

New member
חחחח

לא ידעתי שזה יעורר כל כך הרבה תגובות!!!!מצחיקים. אוקיי אז תגובות: איזה רולר יש לי-סלומון אהרון פיינברג,למרות שאני מושבעת של roces דווק נוחים לי לוורט,מאוד קלים. גלגלים ושאר דברים לרולר-יש בקרייזי,ובחנות בספורטק...אבל בעיקר בקרייזי... לזה ששאל עלי-כן אני על הוורט בקרייזי רוב הזמן ואני מכירה את אורי....למה?מי אתה?אני שם כל שבת,לאימונים של הנבחרת... (תזהו אותי עם חולצה רוקה מזוווווויעה לחלוטין שאנחנו חיייבת ללבוש...חחחח) הממממ...מה עוד שאלתם?המממ.... רולר/סקייט-כל אחד מהם דבר יפה,אני אישית מכורההההה לאנדרנלין שהקפיצות בוורט עושות...משהו מטורף לחלוטין,ונורא נורא כייפי...אני אהובת את ההרגשה של לרדת אותה בשיא המהירות,של לעשות עליה כל מיני סלטות(לנסות לפחות),ועמידות ידיים למיניהן ועוד כל מיני שטויות...בחיים לא ימאס לי ממנה. לעומת זאת,גם סטריט מעניין מאוד,אבל בזה אני פחות טובה-זאת אומרת אני לומדת רק סליידים שיעזרו לי בעתיד על הוורט,דברים שאפשר להתפס עליהם טוב בגובה.. וסקייט-סקייט זה אמנות אחרת...אני לא מכירה כל כך הרבה סקייטרים טובים,בכל אופן בגילנו(16-15)ולכן ,סקייט זה דבר יפה רק אם יודעים לעשות אותו,ושם אני מעדיפה סטריט ואפילו פריסטייל כמו רודני מולן. ניראה לי שעניתי כמעט לכל השאלות,אם שכחתי משהו אני יענה אחר כך... נוקי

the mutt

New member
וואי נזכרתי!

אני וחבר שלי לפני איזה שנה היינו בספורטק ...והיו מלא בליידרים שהסתובבו בכל מקום! וממש הפריעו לנסוע! אז רק התחלתי לנסוע ולא ממש היה לי בעיה עם בליידרים אבל חבר שלי ממש שנא אותם!!! כלומר: ממש!!!!!!!!! ואז הייתה בליידרית אחת די מבוגרת...משהו כמו 21 משהו כזה...אולי יותר והיא נסעה על הקוורטר פייפ , והיא ניסתה לעשות שם וול רייד.....אבל נפלה ופרקה את הכתף! והיא ממש ממש בכתה!!! וחבר שלי התגלגל מצחוק! ומול העיינים שלה! אבל ממש נשכב על הרצפה ובכה מצחוק! זה היה ממש מצחיק !

C0D3

New member
בעעעעעע אז אני מכיר אותך נוקי

ראיתי אותך גם נוסעת והכל :) אני סתם סקייטר יש לי קרש של Real כזה צבאי ואני לא עולה על האף פייפ...

noki16

New member
כן....גלית....

היא בת 40 לא 21 היא ניראת צעירה..היא אמא של אחד הבליידרים הכי טובים שם..

Bazooka Joe

New member
עירא

זה באמת נראה לי השרשור הכי גדול שהיה בפורום. עכשיו זה כבר ב-+70 תגובות. נראה לי השרשור השני הכי גדול היה אחרי הודעה שלי שזכתה בערך ל-50 תגובות, זה היה ששמתי את הקישור ל-540 double kickflip של רודני. איתי מחק את כל השרשור ההוא, נראה לי הוא יעשה את זה גם כאן.

Oscar16

New member
720../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סתם סתם בצחוק לא נפתח את זה שוב

למעלה