חחחח
לא ידעתי שזה יעורר כל כך הרבה תגובות!!!!מצחיקים. אוקיי אז תגובות: איזה רולר יש לי-סלומון אהרון פיינברג,למרות שאני מושבעת של roces דווק נוחים לי לוורט,מאוד קלים. גלגלים ושאר דברים לרולר-יש בקרייזי,ובחנות בספורטק...אבל בעיקר בקרייזי... לזה ששאל עלי-כן אני על הוורט בקרייזי רוב הזמן ואני מכירה את אורי....למה?מי אתה?אני שם כל שבת,לאימונים של הנבחרת... (תזהו אותי עם חולצה רוקה מזוווווויעה לחלוטין שאנחנו חיייבת ללבוש...חחחח) הממממ...מה עוד שאלתם?המממ.... רולר/סקייט-כל אחד מהם דבר יפה,אני אישית מכורההההה לאנדרנלין שהקפיצות בוורט עושות...משהו מטורף לחלוטין,ונורא נורא כייפי...אני אהובת את ההרגשה של לרדת אותה בשיא המהירות,של לעשות עליה כל מיני סלטות(לנסות לפחות),ועמידות ידיים למיניהן ועוד כל מיני שטויות...בחיים לא ימאס לי ממנה. לעומת זאת,גם סטריט מעניין מאוד,אבל בזה אני פחות טובה-זאת אומרת אני לומדת רק סליידים שיעזרו לי בעתיד על הוורט,דברים שאפשר להתפס עליהם טוב בגובה.. וסקייט-סקייט זה אמנות אחרת...אני לא מכירה כל כך הרבה סקייטרים טובים,בכל אופן בגילנו(16-15)ולכן ,סקייט זה דבר יפה רק אם יודעים לעשות אותו,ושם אני מעדיפה סטריט ואפילו פריסטייל כמו רודני מולן. ניראה לי שעניתי כמעט לכל השאלות,אם שכחתי משהו אני יענה אחר כך... נוקי