יו אנשים!ממצב!?

Bazooka Joe

New member
נוקי

תופעה בעיני שאת מעדיפה רולר על סקט ...
את עושה אולי ושאביט ומעדיפה רולרס? אני נסעתי 3 שנים על רולרס (לא בפארקים) וחיי השתנו לפני חצי שנה לטובת סקט. איך שאת מביאה כאן דיבורים על כל מיני סוגים של רמפות זה ממש מרשים, נראה לי שאת יותר טובה מכל הבליידרים כאן. אם תביאי לי סיקור (בעברית, עד כמה שאפשר) על מה שאת מצליחה לעשות. זה יהיה נחמד. אני מודה שאני בד"כ מזלזל בבליידרים כאן כי בתכלס מה הם כבר עושים? נוסעים? עולים על רייל בקושי? פשוט כלום, והם מתלהבים. עכשיו בוורט זה סיפור אחר, כי ראיתי תחרות של רולר על וורט בגראוויטי גיימס וזה היה לא רע, אחד שם הביא ספין של 1260מעלות. ובזה לפחות יש משהו שאפשר לעשות. גם קצת אתגר.

FreekStyler

New member
תמונה טובה

אבל לרולר יש טריקים די טובים.. אבל לא יותר טובים מסטיק בורד (
) כמובן... נ.ב. למה רק אתם שמים תמונות? גם אני רוצה לשים תמונה.. מה דעתכם על הבורד הזה? "דפוק" חיחיחי

FreekStyler

New member
למה התמונה יצאה בגודל של פיל?

אתם יכולים להדפיס ת´תמונה ולשים אותה על הבורד.. זה יתאים.. אותו גודל..

Bazooka Joe

New member
חח.. אחי

זה תמיד ככה בתמונות של הבורדים, בגלל שהם צרים, זה נותן להם את האורך המקסימלי שיכול להיות בהודעה

rodney

New member
אממ קרוב

אם אתה רוצה לדייק זה פשוט מגדיל את הרוחב ל200 פיקסלים ואת הגובה בהתאם כלומר תמונה דקה וארוכה (כמו קרש) תמיד תצא ככה

Hegze

New member
noki ....

חחההה..... ממצב?!... לא ניראה לי שאת זוכרת אותי.. אבל אני זוכר אותך!.. באסה הא?... מה קורה איתך?..

nokita

New member
חחחח הייי שגיא!!!

אני כן זוכרת...ממרכז קנדה!!!נכון???היום היפה ההוא על הקרח...זה היה כיף כמעט כמו וורט
אני כן זוכרת אותך...רק איבדתי את האיי סי קיו שלך!!!קטעים לפגוש אותך פה...

noki16

New member
יו שגיא!!!!

אני כן זוכרת...ממרכז קנדה!!!נכון???היום היפה ההוא על הקרח...זה היה כיף כמעט כמו וורט
אני כן זוכרת אותך...רק איבדתי את האיי סי קיו שלך!!!קטעים לפגוש אותך פה... מה שלומך?

Hegze

New member
חחח

הכל אחלה.. חוץ מקרסול נקוע :)) חחח כן הא... היום ההוא :) אני ניראה לי עדיין אם אותו אי סי קיו... להזכיר לך אותו?..

xflil

New member
יוווואוווווווו את מזכירה לי מישהי!

(נדמה לי) לא יודע מי, אבל את את מזכירה מישהי שאני מכיר........ חחחחחח

noki16

New member
תירגע ומיד או שהגלגלים של הבורד שלך

יתקעו לך במקומות לא נעימים! אררררר

noki16

New member
לך תזדיין!!!!!למה אתה מגעיל?../images/Emo46.gif

קצת כבוד!!למה להעליב ככה ישר????סבבה לך שאתה חושב ככה,תחשוב את זה בלב...למה לפרסם הודעה כזו ולהעליב אותי???ואני לא ניראת כזה רע למען האמת...ואתה?תראה תמונה שלך,שניראה כמה אתה ניראה "טוב בשקל"...אני בטוחה שמצוין. נעלבתי מאוד מאוד. noki16

all arounder

New member
לא מתכוון להעליב או משהו.......

קיצר אני מכבד אותך כאחות בליידרית ואחלה שיש אותך איתנו צריך להפגש מתישהו להחליף חוויות בליידרים........קבלו תמונה שלי שפירסמתי כאן לפני כמה זמן.........תמונה מזה ישנה עוד לפני ששברתי את הברך וזה............ההה ונוקי שאלת איך שברתי את הברך נכון?נפלתי מגובה של 2 וחצי מטר ישר על הברך ככה ושברתי אותה........shit happens קיצר סתכלי על התמונה מזה ישנה עכשיו אני עושה דברים פי שתיים...............

למעלה