יו אנשים!ממצב!?

noki16

New member
יו אנשים!ממצב!?

יו פיפולס...אני ליאת,בליידרית בת 16 מרעננה...אחלה פורום!אני שנה על רולר ולא ניתקלתי בפורום הזה...דווקא חיפשתי פורומים של רולר... בכל אופן,יש כאן בליידרים בכלל?ובליידירות,יש?
יש לי בעיה,ואשמח אם מישהו מכאן יוכל לעזור לי.... בעית הצדדים-יש לי בעיה היסטרית בצדדים!!!כשאני מסתובבת ב180אינוורט,בתוך הרמפה,אז אני מסתובבת לצד שמאל,וכאני עושה סטול180על הרייל בוורט,אני עושה אותו לצד ימין...זה משהו שאי אפשר לשנות!!ניסיתי הרבה מאוד זמן,וזה לא עובד. זה פשוט ככה. מילא אם זה היה נישאר ככה,אבל זה ניכנס גם לדברים אחרים,למשל ל*מיסטי*שלי...כמה שאני לא אנסה לנחות אותו,אני אסתובב לצד ההפוך,זאת אומרת הראש לצד אחד בעוד שהגוף מסתובב לצד השני...זה גורם לי לנפילות רבות וכאבי ראש גדולים מהרמפה. למישהו יש פיתרון?מישהו עבר את העניין הזה?איך נפתרים מהשטות הזו!? הייתי שמחה לדעת. חוצמיזה,הכל מצוין. מחכה לתשובות, נוקי הבליידרית.

welcome!!!

אני רואה שדוקא עוד נשארו בליידרים בארץ... סתם, ברוכה הבאה, יש בפורום בליידרים אבל הרבה הרבה יותר סקייטרים. גם אני בליידר, אבל אני מהצפון ובגלל זה, לא התנסתי בוורט. לכן אני לא ממש יכול לעזור לך (מה לעשות, כל הספוטים במרכז...) סורי,

TIS

New member
אתה גם בטח לא הבנת חצי

ממה שהיא אמרה. ואני דיי בטוח שעוד חצי פורום לא הבין (בגלל השמות של התרגילים, אבל אולי זה רק אני...). קראתי פעם על מקרה דומה בפורום אחר, אבל אני לא זוכר מה היה הפתרון שם. תכנסי לאתר המצורף ותשאלי בפורום שם. יש שם יותר בליידרים מכאן (נראה לי).

noki16

New member
אני מכירה את האתר הזה...

ואפילו מאוד טוב...הפורום הזה היה שייך לי...אני ניהלתי אותו... אבל שם יש סתם אנשים חראות,ומגעיליים שהתייחסו אלי מאוד לא יפה כל הזמן..אז הלכתי. חוצמהאתר הזה לא ידעתי עד עכשיו שיש עוד פורום על רולר וסקייט...וכאן דווקא יש אנשים נחמדים מאוד!
noki sk8

all arounder

New member
אווווווו בליידרית הה

מיסטי?אני רואה שאת עוסקת בוורט וכו´ זה לא השטח שלי אני סטריט נטו גאפים סטים לג´ים וכו´......אבל דברי דברי נחמד לשמוע מה קורה בעסקי הוורט........מאיפה את?

all arounder

New member
לטי איי אס

צודק אחי נראה לי אף אחד כאן לא הבין כלום מה שהיא אמרה עם המצב של הבליידרים כאן.......רק כדי שיהיה ברור אני הבנתי........אני לא ללללללללללללללללללללללללללללללללל ווווווווווווווווווווווווווווווווו ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

noki16

New member
יויויויו חנן!!!ולכל האחרים......./images/Emo68.gif

ממצב?!חחחחחח:)משלומך חמוד? קטעים לראות אותך פה... ולכל האחרים שתוהים מה אמרתי-פשוט יש לי בעיה בצדדים... המצב בעסקי הוורט מעולה,רק חבל שאין כל כך הרבה שמתעסקים בזה...כי הוורט הכי קרובה(היחידה האמיתית בארץ)היא ב"קרייזי רולר"בהרצליה...אחלה מקום לדעתי..אני שם דיי הרבה. בכל אופן,נא לא לזלזל ב-אני לא רק בליידרית,בזכות מר אוסקר וחבריו התחלתי לנסוע על סקייט...אומנם מעט,ויש לי רק שאביט ואולי מאוד מאוד גרוע,אבל זה כבר משהו. אבל עדיין -רולר זה הדבר!!!!פשוט הכי כיף שאפשר להיות... אין על רולר,בעיקר בוורט... בסטריט אני לא משהו,יש לי רק 5גריינדים טובים,שהם פרונטסייד,סול,מיזו,פורנסטאר ואליאופ פורנסטאר שלמדתי השבוע... מה איתכם!!?? skate or die!!! BLaDe yOuR Soul!!!!!
noki sk8

all arounder

New member
בואנה דבר ראשון

נראה לי את הכי טובה כאן......... אני לא יודע גריינדים רק עכשיו התחלתי ללמוד וזה אני נכה יש לי שני ברגיןם בברך וזה............

noki16

New member
למה?

אני בסדר,חוצמבעיות בברכיים,עצם זנב מרוסקת ו2איבודי הכרה אני במצב טוב!!!חחחחח ניסית ליסוע וורט?מישהו כאן היה נוסע וורט?גם הסקייטרים....? noki sk8

MaverickX

New member
פעם אחת נסעתי

פעם אחת נסעתי וורט בנתניה, עשיתי 540 והתרסקתי על הגב ושברתי יד... כנראה אני לא ממש טוב בוורט! חחחח! LOL!!!!!!

איזו אישה...

אך, איי, אוווה, כואב לי בלב. גבירתי, צבתת לי את הלב... נראה לי אני מאוהב...

noki16

New member
חחח אני!?למה?!

מצחיק אתה.(אני מסמיקה)
הייתי שולחת לך תמונה שלי על הרולר,אבל יש לי רק מאוד ישנות(כמעט שנה שאני נוסעת,עוד חודשיים ביום ההולדת שלי זה יהיה שנה וחודש,אז יש לי תמונות כשנסעתי רק חודש ורק ירדתי את הוורט ועשיתי סול...לא משהו...)והקבצים גם גדולים מאוד... אז אולי בהזדמנות.. :)ביינתיים הנה תמונה שלי שצילמתי את עצמי... כמה זמן אתה נוסע?? noki sk8

noki16

New member
מטערת אם זה קצת מעוות

זה מצלמת מחשב,וניסיתי שזה יצא נורמאלי,אבל עדיין...במציאות זה יותר נורמאלי....
noki

DeadFish

New member
כווווווווווווווווווווסית!!!!!!!!!!!

כווווווווווווווווווסית!!! ואוו את ממש יפה...

noki16

New member
את מה?את השפתיים?חחחחח

מתחכם איתי הא? מצחיק מאוד... זה היה מוקדש רק לו.

Oscar16

New member
לא לא...

התכוונתי לתמונה האחרת.... בתנוחה המאוד מעניינת הזאת שלך...

למעלה