יו, אני בהלם

natalyrst

New member
יו, אני בהלם ../images/Emo2.gif ../images/Emo32.gif

פעם כתבתי כאן, בתקופת הסידרה, ואז עזבתי מטעמים אישיים שהותיקים כאן בטח יודעים, ושניםםםםם לא נכנסתי לפורום, ופתאום היום היה לי משעמם, אז נכנסתי לכאן, לראות מה קורה, ואני פשוט בהלם
הפורום עדיין פועל בחלקו, אומנם די חלש, אבל אנשים עוד נכנסים לכאן! דברים השתנו, אני רואה שהרבה מן הותיקים גם הם נעלמו, אנשים שהבטיחו אז שלעולם לא יעזבו את הפורום.... והמנהלת הקודמת? אני מניחה שהיא התגייסה לצבא....

G A L 17

New member
היא לא בצבא....

פשוט החליפה כינוי.... ואני לא מכיר אותך , כנראה הצטרפתי אחרי שעזבת

אני גם בהלם! ../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

יש לי שבוע מטורף.. ובקושי יש לי זמן להגיב.. אבל אני נכנסת כדי לראות שהכל בסדר.. וראיתי את ההודעה שלך!! אז אני אגיב מהר ואחזור לעיסוקי הרבים בררר דבר ראשון אני הייתי ונשארתי מנהלת של הפורום הזה, פשוט החלפתי כינוי. איזה מוזר לראות אותך כאן!! וואו עבר המון זמן.... אני תוהה האם להיעלב מכך שאת כה מופתעת.. הפורום עדיין פעיל, אכן כן. יש ימים שיותר ויש ימים שפחות.. אבל אנחנו עדיין כולנו כאן!

DAN1EL

New member
אבל היא עוד לא החליטה ../images/Emo97.gif

אם להיעלב או לא...

חי נושם ובועט...../images/Emo105.gif

ולצערי אין לי יותר מדי חלק ממנו עכשיו
מה קורה אנשים? חזרתי לחמשושון(עאלק חמשוש,משתחררים ביום חמישי ב8 בערב!) בגלל שהיה לנו יום הורים
הגעתי ממש עכשיו הביתה ולמרות שאני לא רוצה לראות יותר מחשב בחיים חשבתי על זה שמלא זמן לא כתבתי כאן! מה שלומכם? מרפרוף ממש ממש ממש קל ראיתי שאלה קיבלה צו ראשון-אז שיהיה במזלטוף! ובהצלחה... ושיהיה לכם שופשבוע מאגניב וכיפי! וחופשת פסח ריקה ממבחנים ולימודים! מוזר לי שכבר פסח... מקווה שאני אכנס גם יותר מאוחר בהמשך השבוע כי בטח אני אהיה כל היום על המחשב(לימודים לימודים לימודים...)

טללל../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

כיף לראות אותך כאן
ותודה על המזלטוב:) חופשת פסח ריקה מלימודים זו כבר לא תהיה...
ותכנסי בהמשך השבוע לעדכן אותנו:)

DAN1EL

New member
ברוך שוב ../images/Emo97.gif

וגם אני קיבלתי צו. אבל למה זה משמח?

למעלה