יו איך נדפקתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא firma
  • פורסם בתאריך

firma

New member
יו איך נדפקתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם... אתמול ראיתי שאני לא נמצא באותה כיתה עם חבר שלי בסטטיסטיקה א´ וזאת לאחר שבזמן ההרשמה ביקשתי שישבצו אותי איתו באותה כיתה והמזכירה אמרה לי אין בעיה תהיה רק כיתה אחת הכל יהיה בסדר. ואתמול שאתי איתו מה שם המנחה שלו מסתבר שאנחנו לא באותו כיתה היום אני מתכוון להיתקשר למרכז הלמוד אבל אני לא יודע מה לעשות יש לכם עצות הלימודים מתחילים ב-19 לחודש יש יכוי שיעבירו אותי ועוד חבר שלי לכיתה היכן שחבר אחר שלי לומד שבזכותו אגב נרשמתי. אין לכם מושג כמה זה חשוב מבחינת הלימודים!!!! יו איזה באסה

אילילי

New member
קודם כל...לנשום עמוק.

למרות שאכן הרבה יותר נעים וקל ללמוד עם חברים,תמיד תראה בכל קורס הזדמנות פז להכיר אנשים מענינים חדשים. אבל...תפנה לקול האו"פ ורוב הסיכוי שהטלפן יעזור לך ויעביר אותך לכיתה של החבר. במידה והכיתה מלאה ואין באפשרותו להעביר אותך פנה לרכז הקורס. הם מודעים לכך שלאחר השעור הראשון אין התיצבות מלאה לשעורים ולרוב הם ממלאים אחר בקשות שכאלה. אישית,טרם נתקלתי בבעיה שלא טופלה היטב באו"פ. בהצלחה

Peekaboo

New member
אם הקבוצות אינן מלאות...

אז אין כל בעיה לעבור, רק צריך להתקשר לקול האו"פ והם מיד יעבירו אחד מכם. אם הקבוצות מלאות אז עליכם להתקשר למרכז הקורס, להסביר לו למה זה כל כך חשוב ואז הוא יאשר (או לא
) את ההעברה. אין כל סיבה להלחץ, בדרך כלל אין עם זה כל בעיה.

SilentWave

New member
בנוסף...

מהנסיון שלי, אין שום בעיה להגיע לשיעורים של מנחה אחר, גם אתה לא רשום, ורק לשלוח את המטלות שלך למנחה המקורי שלך.

למעלה