יו איזה פרק מעצבן...

לשני, תגובה

היי שני... לא, דורון הרי לא בלשין על רונה ולא ממש צריך (אני מקווה שהוא לא יעשה את זה לפחות), אם זכור לך, בפרק של אתמול סמדר היתה זאת שהתקשרה למשטרה והלשינה על רונה, זה בגלל סמדר. ואת צודקת במה שאמרת, זה באמת היה מצחיק כשהמלצריך שרה לורדה, והשיר שהיא שרה גם מצחיק אותי תמיד!
"קוצי, שמוליק הוא קורא לה.." וכלניצ, אני חייבת לציין פשוט ירדה מהפסים, די שתסתום את הפה הגדול שלה ותקבל את העובדה שגידי לא רוצה בה יותר, חתיכת אובססיבית שכמותה! אפשר לחשוב איזה מציאה היא... איך היא מנסה בכוח לשכנע את עצמה שהוא רוצה אותה, מגעיל! היא כזאת מעצבנת, אף פעם לא סבלתי אותה... ותודה לאל שלא הראו את אבנר! אני חושבת שסופי לא ממש שיחקה טוב היום, לא ממש משכנע... -ניבה

לניבה, הערה.

זה לא היה בגלל סמדר, כי אחרי שסמדר הלשינה השוטרים באו אל רונה ואמרו שעדי ראיה דיווחו שהיא הפרה את תנאי המעצר בית שלה, אבל בכל זאת לא היו להם הוכחות חותכות כדי לעצור אותה, אז הם הלכו לדורון ושאלו אותו לגבי זה, הוא אמר שהוא לא ראה כלום והם עזבו את העניין עם הערה בלבד, עכשיו כנראה שהוא הלשין ואולי מישהו אחר, מה שבטוח זה לא היה בגלל השיחה הראשונה של סמדר... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

מה פתאם רותם.......

הרי רגע, סמדר התקשרה, לא היו שום אדים לפניה (חוץ מדורון שלא התקשר אליהם) ובגלל זה המשטרה באה וחקרה את רונה ודורון בגלל סמדר!!! לא?

nickys girl

New member
שלומית זיהתה את סמדר לפי האפצ´י....

וזה היה כזה מפגר עם המלצרית וורדה ואלכס... שהם צחקו הם נראו כמו מטומטמים...

למה זה היה חמוד, סמדר היתה חמודה

איזה אפיצ´י חמוד יצא לסמדר!! היא יכולה להיות חמודה בכלל??? אולי כן.. אבל, השיר הזה היה מצחיק, ראיתם איך ורדה התפוצצה! קטעים!

תראי.....

נכון שסמדר הייתה הראשונה שהתקשרה, אבל השוטרים לא היו יכולים לעצור את רונה בלי הוכחה ודאית ( בגלל שסמדר התקשרה באנונמיות) אז הם התחילו לחקור, כדי למצוא את ההוחכה הזאת וכנראה שעכשיו הם גם מצאו אותה... ע"י דורון. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

הרי סה"כ....

בין זה שהכל באשמת סמדר וזה שדורון הלשין עליה אין שום סתירה.... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

אבל רותם, לא שאלת...

איך זה התגלה בהתחלה? או שזה היה משהו אחר אז הכל התגלה רק בגלל שסמדר התקשרה (התגלה למשטרה לפחות) וזהו. (מניאקית הסמדר הזאת מה?...)

לא זה היה מישהו אחר, אבל

אני כתבתי איפשהו שם למעלה שדורון הלשין עליה, את כתבת שלא, אז התחיל הויכוח ועכשיו נסיים בכך שכנראה שדורון אישר את החשדות שמה שבטוח התחילו ע"י סמדר...קיבלת? (וכן, איזה זונה הסמדר הזאת...) - היחידה שעוד אין לה חתימה אישית -

shirakl

New member
שלומית לא זיהתה את סמדר לפי האפצ´י

היא פשוט שמעה אפצ´י ובגלל שהיא יודעת שסמדר תחמנית גדולה, היא מיד ניחשה שזאת היא...

נוני 17

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

באמת היה פרק מעצבן היום, אבל הקטע הזה עם מלצרית שהיא שרה לורדה אני חשבתי שיש לה יום הולדת, זה היה באמת קטע מטופש ודפוק. כלנית היא פשוט בנאדם מקנאה, היא רוצה כל כך את גידי היא בגלל זה היא מדברת ככה!, היה באמת שקט בלי אבנר היה שקט בלי לשמוע את הקול שלו. נכון היא באמת מעצבנת גלית תקווה היא הייתה באמת מעצבנת תקווה עכשיו שאתי באה לבקר. באמת הם חמודים הילדים של גלית ויונתן. דורון ניראה לי הלשין.

shirakl

New member
תגובות..

1. הקטע עם המלצרית היה באמת דבילי לגמרי! זה הדבר הכי רומנטי שאלכס יכול היה לחשוב עליו? ממש רומנטיקן חסר תקנה (בציניות..) 2. בקשר לכלנית - נכון לגמרי! די! כמה אפשר? אבל סוף סוף גידי הכניס לה, והפעם באמת! זה הגיע לה! נקווה שהיא קלטה את המסר.. 3. צודקת 4. גלית באמת מניאקית. תמיד היתה, תמיד תהיה. אבל אתי צריכה להיות בעלת אופי קצת יותר חזק. מה, היא לא קולטת שגלית מתמרנת אותה ומנסה להפריד בינה לבין יונתן? היא לא קולטת שבהתנהגות שלה היא רק עוזרת לגלית? שתעמוד על שלה ותילחם על יונתן בכל מחיר, ותראה לגלית מי היא, ושלא כדאי לה להתעסק איתה! 5. כנראה שכן... הדבר היחיד שלי יש להגיד על זה הוא: איזה מניאק! איך הוא יכול לטעון שהוא אוהב אותה? אם הוא באמת אוהב אותה הוא צריך שיהיה לו אמון מלא בה ובדברים שהיא אומרת וצריך להבין את המצוקה שהיא נמצאת בה ושגרמה לה לא להיות מסוגלת להישאר בבית. היא עשתה טעות, והיא התנצלה, והוא פשוט כנראה לא האמין לה מההתחלה והסיפור של הבגידה באמון שלו הוא סתם תירוץ בשבילו! אני במקומה לא הייתי מקבלת אותו בחזרה בשום מחיר!

למעלה