יו איזה פרק מעצבן...

Shani5

New member
יו איזה פרק מעצבן...

היי אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אני בערך חדשה פה... טוב אז קודם כל יש לי כמה דברים להגיד על הפרק: 1. מה זה היה הקטע הדפוק הזה שהמלצרית באה לשיר לורדה? זה היה כזה קורע... 2. כלנית תקלטי כבר שגידי לא רוצה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. איזה כיף אבנר לא היה היום בפרק סוף סוף לא צריך לשמוע את המבטא המעצבן שלו. 4. איזה מניאקית גלית שבדיוק כשאתי ויונתן נכנסו היא תקעה להם את הציור הזה מול העיניים ושמתם לב שלאיתי הבן של גלית ויונתן יש דיבור מזה מעצבן?... 5. רגע עם השוטרים באו לבית של רונה זה אומר שדורון הלשין עליה?.. ~שני~

"רוצי שמוליק קורא לך..."../images/Emo79.gif

ומה אם אבנר היה שר את השיר לורדה?
כלנית יודעת שגידי לא רוצה אותה, אבל היא חושבת שאהבה אפשר לשנות. ולמען האמת, היא לא עד כדי כך טועה.
אבנר ישן לו בנוח בתוך המועדון, ועדיף ששם הוא יישאר.
איזה ציור נחמד... יולי ואיתי פשוט גורמים לי כמעט לבכות... כל קטע איתם כל כך מרגש!
בואו נראה... המממ... כמה זה 1 + 1?

license2kill

New member
אני,

כשראיתי את שני הקוצ´י מוצ´י האלה כל הזמן אמרתי בקול רם:"יו! איזה חמודים!!"" הם היו כאלה פשושים, איזה מתוקים, נחמדים .... יו!!!!!!! (אני מדברת על יולי ואיתי, כן?)

באמת קטע חמוד...

עם יולי ואיתי, והאמת גם ורדה ואלכס... שלא תחשבו זה עדיין זיווג חולני ביותר, אבל בכל זאת ורדה הייתה חמודה, נבוכה כזאת כאילו עשו לה מזה פאדיחות.... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

shirakl

New member
זה באמת פאדיחות...

אם מישהו היה עושה לי משהו כזה, הייתי עוזבת אותו באותה שנייה ולא מסכימה לראות אותו יותר לעולם!

האפצ´י!!!!!!

חחחחחחחחחחח הכי קרע אותי זה האפצ´י של סמדר איזה חמד´לה איך היא צחקה ועשתה אפצ´י.. אולי לא תבינו אותי אבל אני מתחילה לחבב ת´דמות של סמדר(או השפעות מצד איש יחסי ציבור או שפשוט אני מתחילה להיות מרשעת ומוצא חן בעניי הדברים הרעים של סמדר..) רוצי שמוליק קורא לך- היה קטע ממש במקוםםםםםםםם אני נקרעתי... אוי התסריטאי חושב הוא בקומדיה..זה היה נחוץ לי אחרי שהתאכזבתי מהשטויות של מיכאל והפצע הלא מציאותי!!!!! אח אסנת.. איזה דמות... חצי שנייה על השעון... אבנר... אני חושבת שיש לאיתי סיכוי לגדול ולהיות כמו אבנר!!! תראו הם דיי דומים לא? או שזה בדמיון שלי? תארו לכם את אבנר קטן..........או את איתי גדול....... ממ...שלומית הכניסה לאלכס ובגדול!!!!! בהתחלה הוא ייבש אותה אבל אח"כ היא ייבשה אותו אח איזה חמד´לה עם אודם אדום במיוחד.. (מה הקשר???!) כלנית הזאת פשוט לא מצליחה להתנתק מגידי יו הבחורה גמורה!!! "כלנית אני לא רוצה אותך!" "אתה רוצה אותי אני יודעת שאתה רוצה אותי, אתה נמשך אליייי!" (עליה נכתב השיר אשליות) דורון ורונה נמאס לי כבר מהם!!!! דורון הזה מטומטם כמו אני לא יודעת מה תחליט או שאתה מאמין לרונה או שאתה לא!!!! אבל הוא ממש כמו עלה נידף ברוח(עליו נכתב: הוא גבר גבר גבר!!! גבר!!!רואים זאת מכל עבר...עבררררר אך ברגעים של שבר... הוא רץ אליה...) טוב זהו נראה לי.........תגיבו חופשי!!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לפי המשפט הראשון שלך את בדרך הנכונה לגעת באושר
אבנר זקן יותר מדאיג אותי מאבנר קטן...

תמרוש 15

New member
כלנית הזאת...

פשוט דורשת איזה ניעור קל+כאפה לפנים שלה. זה הכול!!!!! האובססיה הזאתי לגבי בחור מסכן שבמילא במצב קשה עם המשפחה שלו והאידיוטית הזאתי אכפת לה רק מעצמה!!!! אפילו שהיא תמיד עושה את עצמה כמלאך תמים ו"עני" (אעלק)..."גידי...כל העשירים ככה...אל תגיד לי שאתה קונה את כל השטויות שהיא אמרה כרגע.." - יאללה די כבר סכסכנית מסריחה. הם באמת הקצינו והגזימו יתר על המידה עם הדמות של כלנית. לעזאזל כבר שתשחרר אותו. אפילו גלית נכנעה מהר ליונתן. ואני מודיעה לכם עכשיו: אם אתי תמשיך ללכת עם הז´קט המסריח מהג´ינס הזה...אני לא יודעת מה אני יעשה לה....אני משתגעת כבר!. טוב זהו...פרקתי את העצבים שלי להיום לגבי הפרק...סה"כ היה פרק נחמד היום..יולי ואיתי תמימים ומתוקים וורדה דפקה היום חיוך "מיליון $" במסעדה...סחטיין עליייייה "רוצי...אלכס קורא לך...אווו" - חחח
טוב זהו לבינתיים...תגיבו על מה שתרצו

נוני 17

New member
את צודקת בהחלט../images/Emo70.gif

הכלנית הזאת היא באמת מעצבנת וקרצייה!, והיא לא קולטת כלום?

האפצ´י של סמדר!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סליחה דנה שגנבתי לך אבל....... זה היה כ"כ מצחיק, האמת, סמדר עשתה פרצופים כאלה מוזרין ןלא הבנתי מה יש לה חשבתי אולי היא מרגישה רע או משהו ופתאום היא כזה "אפפפפצו!" כמה צחקתי איזה פרצוף היא עשתה! עכשיו, זה משהו קומדי, זה לא היה ממש אמין, זה בדיחה כזאת......

מיטללל

New member
אתם עיוורים או סתם מטומטמים?

יולי ואיתי.. משחקים במקרה הטוב כמו בובות על בטריות.. קטע מרגש? אם מביאים את הציור ליונתן וגלית... וזה שקוף שהם מדקלמים. "אבא צירנו לך את זה כדי שאתה ואמא לא תתגרשו..." אמממ באמת? יולי הזאתי... בכלל לא מדברת. ואיתי.. מסכן. אז מרגש? אז זהו ש-לא כל כך! אגב... אני רוצה שתגידו לי מה הסוף... מישהו קנה תספר ויודע?

actress

New member
אל מי התכוונת שכתבת את הנושא../images/Emo35.gif

ומה זה את רוצה שיגידו לך מה הסוף בספר איזה דרישות
אולי את מבקשת יש דבר כזה שנקרא בבקשה איזה דיבור.

מיטללל

New member
...

התכוונתי למי שכתב "שזה היה קטע מרגש". אגב.. סיפרת לי שיש דבר שנקרא בקשה. אז יש כזה דבר שנקרא.. להיות נחמד. :)

למעלה