יו איזה חמוד!!!

קנטרו

New member
יו איזה חמוד!!!

אני ראיתי את כל התמונות בשלושת העמודים האחרונים (לקח לי שעתיים)
וחשבתי לעצמי: איזה חמוד גם אני צריך ללמוד לעשות דוליז אתם /אתן יכולים להסביר לי איך עושים אותם.
נ.ב יש מצב שאני אציב לכם אתגר? אני אשלך תמונה שלי ואתם תנסו להפוך אותה לדולי. אם תצליחו תוכתרו לגדולים ביותר (לפחות אצלי). האם תענו לאתגר אם הרבה אנשים ינסו אז אפשר להפוך את זה לתחרות.(כל פעם מישהו אחר יביא תמונה)

נהה.... ../images/Emo57.gif

עושים אותם: יש את השורה הזו שרצה למעלה. טאג ליין... יש שם אחד "איך עושים דוליז-הטיוטוריאל הפרטי שלנו"-ללחוץ. הוראות. שם. אה.... אני חושבת שאני אוכל לעשות דולי על םי תמונה ם היא לא מסובכת מדי כי די יש לי נסיון בזה (*שיעול*פרויקט האנימה*שיעול*הולכת לקחת סירופ*). ואני גם די משועממת בזמן האחרון עקב שיעולי המתמשכים (שיעולים זה הסגן של מתמטיקה! ללא ספק!) אז... וול, איזו תמונה?

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה? ../images/Emo9.gif

אני מיכל, אני מנהלת ומאגניבה בגלל זה
בייסים-בקישורים. אל תפתחי הודעות על כל שטות, דוליז לשרשר לשרשור דוליז חדשות

BIG wannabe

New member
ברוך הבא יובל ../images/Emo13.gif

(אה דרך אגב, זאת הילה. מהאייסיקיו
)

totsade

New member
יובל? שמעתי יובל? קוראים לך יובל?

*מתפגרת* יש לך *שיעול* שם *אהם* יפה *שיעול* *הולכת להביא את הסירופ מאור (?)*

אור! ../images/Emo57.gif

לאור עכשיו נתנו כדורים והיא לא צריכה יותר לקחת את הסירופ הדוחה הזה..... אור תוהה מי היה יכול להמציא כזה דבר דוחה... אור מוכנה לתת ליובל את כל הבקבוק ^_^.

totsade

New member
יובל לוקחת את כל הבקבוק^^../images/Emo187.gif

יובל הלכה להקיא את נשמתה..

And they´re coming to take us away

חובה: They´re comint to take mw away של להקה בשם dr. Demento אחד השירים היותר-שולטים שקיימים!

Solinka

New member
צ צ צ ...../images/Emo79.gif

קוראים לשים they´re coming 2 take me away remember when u ran away and i got on my knees and begged u not 2 leave me cuz i go bezurk well... u left me anyhow and then the days got worse and worse and now u c i´v got comepletly out of my minde and... אין לי כוח לכתוב עוד :) אני יודעת את כל השיר בעל פה שיר ישןןןןן

למעלה