כמה דברים קלים, שאולי יעזרו
קודם כל, אני לא יודעת אילו כדורים את לוקחת ובאיזו תדירות, אבל אני גיליתי בשלב מסויים שפשוט להפסיק לקחת משככי כאבים (מכל סוג שהוא) לתקופה מסויימת, ואז לחזור לאט לאט לזה - מאוד הרגיע לי את כאבי הראש. ברמה כזו שפעם אקמול לא עבד עליי בכלל והייתי צריכה שני נקסינים (לפחות) בשביל כאב ראש. היום גם אקמול מסכן אחד עושה את העבודה.
שנית, מכירה את הרטיות האלה עם השיבולת שועל והרוזמרין בפנים שצריך לחמם ואז לשים על הראש? אז נסי לקרר (בפריזר) ואז לשים על הראש או על העיניים. פצצות לגבות הדברים האלה.
כמובן שאם את כבר שמה משהו על הראש, אז בחדר שקט (לגמרי) וחשוך (לגמרי) ואם אפשר כמה שיותר נטול ריחות. למה להכביד על הכאבים אם אפשר שלא.
שלישית, אוכל. נכון יותר שתיה. ליתר דיוק, קפה.
לא להגזים בשתיה שלו. כוס, מקסימום שתיים ליום ולא בערב אף פעם. בכלל, אם אפשר לחסוך קפאין בגוף אז עדיף. זה כולל גם שוקולד, אגב.
וגם - לשים לב מה אוכלים ובעקבות מה מגיע כאב הראש. כבר נתקלתי בכאבי ראש בעקבות גבינה צהובה. או עגבניות. דברים הזויים לגמרי. אז כמו שויו אמרה - לנהל יומן אכילה עם יומן תסמינים.
עוד משהו קטן - את אומרת שספורט לא עושה לך טוב. אז בלי ספורט, אבל לצאת מהבית לכמה דקות אפילו של ישיבה בגינה. לא בשעות היום ולא כשעוד מתחמם. השעות הכי טובות בעיניי זה בסוף היום כשהשמש כבר נוטה לערוב. אז גם יש רוח נעימה יותר, ובתקופה הזו מזג האוויר בכלל משתף יותר פעולה עם התושבים, אז בכלל יותר נעים לצאת החוצה (אא"כ את גרה בירושלים. שם כבר קריר למדיי, אבל אפשר לצאת עם סוודר).
ולשתות. הרבה. מים בעיקר.
אני קונה לי שישיות של מים מינרלים ומשתדלת לשתות ליטר וחצי ביום. ואני לא כוללת בזה כוסות של סודה (אמרו לי כבר יותר מפעם שזה משקה של זקנים אבל אני אוהבת את זה וזה גם נטול קלוריות) או תה (צמחי. בלי קפאין).

תרגישי טוב!