יותר ויותר

r e d head

New member
בגיל 70 יש יתרונות אחרים

משהו בסגנון הגניקולוג המבוגר תמיד צריך לראות את חצי הכוס המלאה!

shemesh22

New member
חצי כוס מלאה בגיל 70

עלולה להיות תפוסה עם השיניים התותבות... חחחח..ברחתי:)

מקפיצים

New member
במיוחד אם זה החצי שנשאר אחרי

שהוא טיפטף את השאר בדרך מן המטבח לסלון ... אוי, האלדצהיימר עושה לו לשכוח את התרופות לפרקינסון. ואני כל היום אחריו עם הסמרטוט, די אין לי כוח יותר. נו, אברמל'ה בוא, הגיע הזמן לשלף שטונדה שלך. מקפיצה ...

naama78

New member
YYYYYYY.....

הכללות... אני, בת 40 פלוס.... אמרוה לצאת רק עם מי שטוב לי איתו... רק עם מי שנראה לי, אף אחד לא יעשה לי פרצוף שאני בגיל הזה, הרווחתי ביושר רב את הגיל הזה... ובככל..נהנת בכל דקה ודקה. רוצה לשמוע עוד משהו? בגילי המופלג, היום, אני- נראית יותר טוב, מרגישה יותר טוב, יודעת הרבה יותר, מנוסה יותר, הכל יותר!!!! ומי שלא מוצא חן בעיניו, שלא יסתכל! מאיפה ה"יציאה" הזאת שלך???

יערית

New member
אז?

מה הפואנטה פה לא הבנתי?כל אחד והעדפותיו,אם צעירות מנפחות אגו לגבר בן 40 זה שלו!אם גבר בן 50 מרים גבה על כך שיוצא עם אישה בת 40 זה שלו!תתעסקי עם מה שיעשה אותך מאושרת ועם מי את תצאי ותבלי, מה איכפת לך משמועות וסטטיסטיקות?

1אורית1

New member
אז יש לי חדשות בשבילך....

אני שומעת ויודעת ורואה שיותר ויותר גברים צעירים מחזרים אחרי נשים מבוגרות מהם ב10 שנים ואפילו יותר והסיבה שנשים כיום בשנות ה40 + נראות טוב יותר מטופחות יותר. ומי אומר שנשים בנות 40 + אמורות לצאת עם גברים מבוגרים יותר? ועוד סוד ? אני בת 44 ובן זוגי בן 32 ומסתדרים מצוין+ אז מסקנה הכל מתחיל מהאישה איך שהיא מרגישה

maof

New member
למה חושבת כך ../images/Emo35.gif

אני מחפש אישה בת 60-65 לא בררן העיקר שתיהייה יציבה בדעתה, ומסודרת כלכלית. מעוף

maof

New member
אוקי..... ../images/Emo13.gif

אז שתיהייה מסודרת כלכלית. מעוף

מיקי 43

New member
אני מעדיף בכלל

אחת בת 70 מתמסרת עם כל הלב חושבת זו פעם אחרונה