יותם ילדי, בכורי שלי,

יותם ילדי, בכורי שלי,

אהוב ליבי, נישמת אפי. מחר, יום גדול עבורך. יום גדול עבורנו......... מחר אתה מתגייס... ילדי בכורי מתגייס! מי היה מאמין? כבר עברו 18 שנים, ככה, ביעף....... בגיל 4 החלטת, טייס של מטוס קרב רוצה אתה להיות. ואני אמרתי: ש.ג. בשער הירוק של הבית תהייה... (מאין בדיחה פרטית שלנו). מחר אתה מתחייל, וביום ראשון יוצא לגיבוש- קורס טיס! אנחנו כל כך גאים בך. וכן, אנחנו יודעים שעוד ארוכה הדרך, אבל להגיע ולעבור את כל המבדקים שעברת, זו גאווה גדולה. מתרגש לי בבפנים. קשה לי להגיד: יש לי בן חייל. אבל אני משערת שמהר מאוד-אתרגל... יודעת שחרא של מצב להתגייס בו, אבל יודעת שאין תקופה טובה להתגייס, זה תמיד דאגה מאוד גדולה לנו ההורים. אין לי מושג איך אסתדר עם השקט הזה פתאום שיהיה בבית, בלעדיך. יודעת שאתגעגע בטירוף!!! אחשוב עליך בכל רגע. האם אתה עטוף מספיק? האם אתה מתוזז? האם עומד אתה בזמנים של המסדר? האם אכלת מספיק? ישנת די? אין, אין סוף לתהיות ולשאלות שאשאל את עצמי בתור אמא. נחכה לך תמיד בזרועות פתוחות, עוטפות, ומפנקות, לאורך כל הדרך. נלווה אותך במחשבותינו, ונתגעגע, אוחחחח, כמה נתגעגע........ מאחלים לך שלמרות שיהיה קשה, יהיה לך קל. שתדע להפיק רק את הטוב, ולסנן את הרע. שתצליח בכל מעשי ידיך. ושתהנה, תהנה, תהנה!

גיוס קל ונעים

בסד ליותם , גיוס קל ונעים תחזור ,הביתה בריא ושלם , ואמא לא לשכוח לשלוח ממתקים , וכול שבת ליד החלון מחכים ,עליזה

טאKילה

New member
../images/Emo65.gifשירות קל ונעים../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אלוהים שישמור עליו ועל כל החיילים,אמן ואמן..
שיהיה לו שירות כייפי ונעים,והכי הכי שיסיים ויחזור בשלום. הצלחה לילד הבכור שלך,ואת היי לו אם,וחוף מבטחים..
הגוזלים עוזבים את הקן, עוף גוזל חתוך את השמים, טוס גוזל השמים הם הגבול..בהצלחה..

חופי ערב טוב. ../images/Emo24.gif

כן, נכון קשה אבל אין ברירה. עברתי שלושה מצבים כאלה ואף פעם לא היה קל. תהי גאה בגבר שלך. שלחי אותו באהבה, ונתפלל כולנו שיחזור בשלום בריא ושלם, ורק חויות נעימות יהיה לו לספר. לך תהי חזקה ולו, לך לשלום וחזור בשלום ובהצלחה בדרך החדשה.

לחופי ויותם

לחופי הנה מחר מגיע היום שבנך יתפקד למפקדיו ויעמוד דום ואת בביתך תחכי שיחזור מן החופשה אז אני מאחלת בזאת שירות קל עם המון הצלחה ושיחזור בביטחה כי בבית מחכה תמיד אהבה וליותם שיהיה לך שירות קל ומוצלח כי הנה אתה מחר עולה על מדיים ולפתע מילד קטן ותמים הופך לחייל של אמא גאה ושתביא לאימך ולמשפחתך המון גאווה שירות קל מהנה

Mוניk

New member
ליותם של חופי../images/Emo24.gif

שיהיה גיוס קל שרות נעים ובטוח דרך צלחה שוב הביתה בשלום גאה ובטוח ולך חופי תהיה אמא גאה אמא אדמה דואגת וטובה יאאלה ממוש לעבודה תתחילי במשלוח החבילה
חופי

חן (*_*)

New member
רגע רגע............גם אני רוצה לברך

(מצטערת על השעה המאוחרת) סילחו לי אם לא אשתמש במילים- גיוס קל ונעים גיוס איננו קל ונעים לדעתי, אבל- השירות בצבא, חשוב, לא רק למדינה, כי אם גם לילדינו: השירות מבגר אותם, מחנך אותם למשמעת ועמידה בלוח זמנים, כמו שאנחנו לא נצליח בד"כ. פתאום, בבת אחת הם יוצאים מתחת סינרה של אמא, וחייבים להתארגן לבד, לדאוג לעצמם ולחבריהם, לדעת לחלוק מצד אחד, ולשתמש במרפקים מצד שני, לדעת לתרום- לתת ולא תמיד רק לקחת, אפילו לאכול מה שיש ולא רק מה שאמא מפנקת ומכינה במיוחד, ללמוד, להשקיע, לעבוד קשה, לחתור לעבר מטרה ולהתמיד, להתבלט באופן חיובי, לעשות כל מאמץ להצליח, להכיר אנשים חדשים, להתמודד חברתית,להתגעגע הבייתה, להעריך את המשפחה. וכן, גם ללמוד ליהנות מכל אלה. אז- שיום הגיוס לא יהיה קשה ומרגש יתר על המידה. שהגיבוש יעבור בהצלחה. שיעבור את הקורס על כל תלאותיו באהבה ובהצלחה. שיסיים את הקורס בסופו ולא במהלכו. שיגשים את כל שאיפותיו. שירכוש הרבה חברים וחברות. אבל העיקר- שיחזור הבייתה בריא, שלם, ומאושר. מזל טוב, בשעה טובה, ובהצלחה

יו.........איזה כייף להשאיר משהו

מהלב, ולמצוא את כולכם מגיבים. כמובן שנתתי ליותם לקרוא. חייך, היה מבסוט........ מוסר לכולם המון המון תודה. אנחנו בהכנות אחרונות, אריזה וכו'....... אוהבת אתכם. המון תודה לכולכם. מחר אספר לכם מה היה בבאקום.................... לילה טוב........................לכולנו. ניראה אם נצליח להירדם...

סנדי 33

New member
גיוס נעים וקל ../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif

לחייל המקסים המון הצלחה בהמשך דרכך ושאלוהים יברך אותך שתיתפתח ותהיה טייס גדול שכל הצבא יתגאה בך שתחזור בשלום אל ביתך ואל זרועות אהובתך ב
ה
צ
ל
ח
ה

חתולון*

New member
לחוף מבטחים ולמשפחה

לרגל גיוס הבן יותם אני מאחל לו ולכם גיוס קל ונעים ושיחזור הבייתה בשלום אמן

חופית אני מתרגשת כאילו אני מכירה

חחחחחח אבל אני בכל מאודי מאחלת ליותם היקר שלך שמצטרף לצה"ל שיעבור לו בשלום ובקלילות ולכל החיילים באשר הם! שהאל ישמור עליו בכל אשר ילך ויבצע. אין ברירה זה עוד שלב בהתבגרות שלהם. שיצליח אמןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

סנדי, חתולון וסיציליה, כל כך המון

תודה. יו............יש לי בן חייל!, לא מאמינהההההההההההההההה.............. היה כל כך מהר בבאקום, ו..הופ, לאוטובוס. נשיקות אחרונות, חיבוקים אחרונים, וזהו, הפקדתי את בני בידיים של צה"ל. זה טוב? זה רע? רק ימים יגידו. חזר הביתה עם מדים..........איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך, יאמי. בן שלי חייל. יום ראשון בס"ד, גיבוש לקורס טייס........... בהצלחה ילדי. חמסה עליך!!! תודה לכל מי שהגיב. מחמם ת'לב. עושה שווה בבתוכו של הבטן!!!

למעלה