יושב בחדרי הדל בשקט,,ברקע פינק פלויד

יוסלה14

New member
יושב בחדרי הדל בשקט,,ברקע פינק פלויד

שקט שלווה של יום שקט שחלף ואין לו שני בעולם
השלכתי מעלי את כל מרק הירקות הזה של קירבת משפחה וטריפת הקירבה המיותרת
משפחה אחת היתה אמורה לארח אותי בסוכות אך היא סירבה השנה,,,,מצוינ אני אומר אמן אני אומר, גם כשבאתי אליהם חבל שבאתי אליהם, כי היה עלי להביא מתנות לרב וזה עלה לי יקר וצביעות ולשבח את האכל המחורבן שהגישו לי, וכעת נפטרתי מכל זה והאם חושבים מי מהקוראים ש,,,,את מה שכתבתי כאן לא אגיד להם? חהחה
בטח שאגיד אני ישר ואמיתי כמו סרגל והאמת שלי לא נקנית בכלום אני אמיתי וכנה עד שלפעמים הצד השני שמאזין לי יוצא מובך אפילו
פעם בשנה קרובת משפחה היתה מארחת אותי פעם 1 בשנה ועכשו קשה? למה?
טוב לא אכנס לזה לא אחפור על זה כבר רשמתי את זה וכבר עבר מן העולם ואני חי חיי מחדש וכאילו לא היו דברים מעולם

מירב189

New member
ליוסלה היקר והחביב שלנו

יקר, קוראת מבין השורות את תחושת הבדידות ועוד בזמן החג.
ניכר, מאוד התאכזבת מקרובי המשפחה שלך שהיו מארחים אותך פעם בשנה והפעם זה נהפך לדעתך לקשה ולכן לא הוזמנת.
מרגישים את תחושת הכאב, העלבון והשקעתך לאותה משפחה במתנות יקרות ואילו המאחרים מצידך לא טרחו כלל להשקעה שאליה הוזמנת.
יקר, איננו יודעים למה קרובי משפחתך השנה לא הזמינו אותך, לא חושבת שזה משהו אישי או איזה קמצנות או אי התחשבות בך כלל.
להערכתי יקר, יש להם את הסיבות שלהם שלא קשורות אליך ולכן תסיר את עלבונך מדבר שלא צריך לאכזב אותך.
מבינה מאוד את הכמיהה לאחדות, לליכוד ולפוגג את הבדידות, אך לפעמים יש סיבות שלצד השני, אינו יכול לארח אותך וכלל לא קשור לעצמך.
מאחלת לך יקר, שתהיה לך משפחה משלך ובא תהיה מתארח בה באופן קבע.
תוכל להמשיך ולכתוב לנו עוד על התחושות הנלוות לכאב של הדחיה עבורך או כל דבר אחר שתרצה ונשמח לתמוך בך בהתאם.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

יוסלה14

New member
כל חיי אמרו לי מה לעשות

ולי זה כבר נמאס
החלטתי לא לשמוע יותר למי שאומר לי מה לעשות
יהי המחיר אשר יהא

הם הסבירו לך למה הם סירבו השנה? נשמע מעליב...
אני ביקשתי להתארח ארוחה אחת אצל חברה שפעם המשפחה שלה הייתה מארחת אותי הרבה אבל אמא שלה סירבה ונעלבתי, למרות שאני יודעת את הסיבה... אבל החברה באה לבקר אותי בבית של ההורים...

אז בסוף היית כל החג לבד?..

מה עם אחותך?

יוסלה14

New member
תודה שביל על התענינותך

אחותי בהליכים עם בעלה ולא נעים לי להיות באווירה מתוחה כשניתן לחתוך את האוויר בסכין
2 עכשו אני מבין שאני לא לבד בבעייתי הנ"ל
לא קבלתי הסבר משכנע ולא בקשתי אמרו שלא יכולים בעדינות ואני ברגע הראשון הבנתי אחר כך נימי נפשי העדינים רתחו ו,,,,בסדר עבר לי אני רגיל להיות בודד בחיים האלה לא נורא, ושוב הרבה תודה לך

למעלה