יושבת

אפרת10512

Well-known member
מצומררת מול מסך הטלויזיה והחדשות גורמות לעורי להיות חידודים חידודים.... הפכנו למדינת משטרה, איפה הפרטיות? איפה זכויות האזרח? מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שאלת השאלות מי יקים ועדת חקירה, ומי יעקוף את החוק שיאסור לצוטט ולחדור לטלפונים של כולנו...
תקום ועדת חקירה מיד!!! זה נוגע לכולנו
רעידת אדמה אמיתית....

Harrington

Well-known member
מנהל
מצומררת מול מסך הטלויזיה והחדשות גורמות לעורי להיות חידודים חידודים.... הפכנו למדינת משטרה, איפה הפרטיות? איפה זכויות האזרח? מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שאלת השאלות מי יקים ועדת חקירה, ומי יעקוף את החוק שיאסור לצוטט ולחדור לטלפונים של כולנו...
רעידת אדמה אמיתית....
הלוואי ואלו היו הצרות שלנו בחיים. אם יבוא יום ומישהו יחקור ברצינות את מה שקורה במערכות הללו, הדברים שצפויים להתגלות יהיו מסמרי שיער פי כמה מהגילויים הנוכחיים. השאלה אם מישהו מתישהו יחקור ברצינות וללא משוא פנים. לענ"ד הסיכוי לכך אינו גדול על אף הצהרות הפוליטיקאים, אבל הזמן ילמד.

שמלת תחרה1

Well-known member
רעידת אדמה אמיתית....
למה רעידת אדמה, הרי כול מי שיש לו מייל, פייס בוק, וואצטאפ חשןף, מה הבעיה למשטרה להגיע לכול מידע.
הציבור מכר את פרטיותו תמורת נזיד עדשים.

Harrington

Well-known member
מנהל
למה רעידת אדמה, הרי כול מי שיש לו מייל, פייס בוק, וואצטאפ חשןף, מה הבעיה למשטרה להגיע לכול מידע.
הציבור מכר את פרטיותו תמורת נזיד עדשים.
הציבור לא אשם כאן (זולת בעיוורון). זה שהוא מוכן להיחשף כשהוא מקבל תמורה (כמו למשל קשר עם אנשים באמצעות אתרים חברתיים וכדו'), לא אומר שהוא מוכן שהמדינה תעקוב אחריו ברמה שלכאורה נעשה כאן.

ריקי זו אני

Well-known member
רעידת אדמה אמיתית....
הכח משחית... כנראה (מה שלא ידענו) שהכח משחית הרבה הרבה יותר מהכסף... הכח מוציא מבני האדם את כל הרע
שניתן להוציא... אנחנו יושבות מול האקרן, מקשיבות מי לרדיו ומי לנייד שלה... ולא מאמינים שמדובר במדינת ישראל שלנו...
מה שקורה פה זה בלתי אפשרי... אלו דברים שלא קשורים אלינו... איך?
כל היום הזה... (אני מקשיבה ל'אבי רצון בבוקר') ואני מנסה להבין או לשאול את עצמי... - למה?
הרי כשמשהו משתמש בכוחות שניתנו לו באופן לא נכון... הוא לא בא לתקן... הוא לא בא להטיב... ואם
הוא בא ומשתמש בכח שלו בכדי ליצבור עוד ועוד כח... אז שיסלחו לי כולם... עסקינן בכלבים יותר מאשר בני אדם נורמטיבים...
נורא... נורא... נורא מה שעשו פה... פשוט נורא ואיום בכל קנה מידה...
ואם... ואם... לא ננקה את האורוות כאן מהיסוד... אוי לנו כעם. לכולנו...אין פה ימין ואין פה שמאל... כולנו נשלם וכמה נשלם אין אין למשהו לדעת...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
רעידת אדמה אמיתית....
לא יודע למה, אבל יש לי תחושה מוזרה שמה שאנחנו רואים עכשיו, זה רק קצה קצהו של הקרחון.

שחר 676

Well-known member
רעידת אדמה אמיתית....
להערכתי אין סיכוי שמשטרת ישראל מאזינה על דעת עצמה - תראי לי שוטר בכיר ככל שיהיה שיעיז להדביק פגסוס על דעת עצמו לסלולארי של פוליטיקאי/עיתונאי/איש עסקים/נושא משרה בכירה..... לי אין ספק שהפרקליטות שלנו בוחשת ללא הפסקה.....

בואי נחשוב ביחד - למי יש אינטרס להאזין לרמי לוי או אמי פלמור או קרן טרנר ועוד בכירים במגוון תחומים ?

פתאום האשמותיהם של "הביביסטים" כלפי מערכות שלטון החוק לא נראות כל כך מופרכות ,
הא ? |יעני|

אט אט תיבת פנדורה נפתחת וטוב שכך.

משתפרת1

Well-known member
להערכתי אין סיכוי שמשטרת ישראל מאזינה על דעת עצמה - תראי לי שוטר בכיר ככל שיהיה שיעיז להדביק פגסוס על דעת עצמו לסלולארי של פוליטיקאי/עיתונאי/איש עסקים/נושא משרה בכירה..... לי אין ספק שהפרקליטות שלנו בוחשת ללא הפסקה.....

בואי נחשוב ביחד - למי יש אינטרס להאזין לרמי לוי או אמי פלמור או קרן טרנר ועוד בכירים במגוון תחומים ?

פתאום האשמותיהם של "הביביסטים" כלפי מערכות שלטון החוק לא נראות כל כך מופרכות ,
הא ? |יעני|

אט אט תיבת פנדורה נפתחת וטוב שכך.
שכחת את מנכ"ל משרד המשפטים ומנכ"ל משרד האוצר.

שחר 676

Well-known member
|יעני| שכחת את מנכ"ל משרד המשפטים ומנכ"ל משרד האוצר.
לא שכחתי - הבאתי מספר דוגמאות מתוך רבות אחרות.

מעניין מדוע שתו את הסלולארי של בנו של ראש הממשלה אבנר
נתניהו ? הרי כל בר דעת יודע שהוא אינו מעורב בפוליטיקה , אינו מתבטא בנושאים פוליטים בכלל - מדובר באזרח שאינו חשוד במאומה - מדוע לחדור לתוך חייו הפרטיים ולשאוב משם הכל ?

והתשובה לדעתי היא "סחיטה" - כך בדיוק סוחטים ארגוני ביון בעלי תפקידים במדינות אויב. כלומר - כל סודותיך הכמוסים ביותר חשופים בפני השלטון אשר יכול להשתמש בהם בכדי לגרום לך לעשות כמעט כל דבר שהוא רוצה - בוא נניח שאתה הומוסקסואל בארון או סובל ממחלת נפש או מחזיק מאהבת סודית או השד יודע מה - ניתן בהחלט להשתמש במידע זה בכדי לשבור אותך , להפוך אותך לעד מדינה , לגרום לך לשנות עדויות....לשפץ אותן ועוד מיליון וריאציות שונות.

תראי לי שוטר - בכיר ככל שיהיה שיעז להצמיד פגסוס לסלולארי של בנו של ראש ממשלת ישראל על דעת עצמו |יעני| - אין דבר כזה בחיים , לא עשו אותי באצבע , אני לא פרייאר.

למי יש אינטרס לפעול כך נגד בנו של ראש ממשלת ישראל , הא ?

מעניין למי עוד האזינו......רמי לוי אינו חשוד במאומה - ידוע שהוא איש ימין בדעותיו הפוליטיות - איזה שופט יאשר הדבקת הסלולארי שלו בפגסוס ? והתשובה היא שום שום שופט בעולם - ואם לא אז מדוע לשאוב את כל תכולת הסלולארי שלו ? ...יכול להיות שמנסים להחזיק עליו מידע מסוים שאולי וישמש גורם מסוים אם וכאשר יחליט הלה להכנס לחיים הפוליטיים ?

מעניין לאללה למי עוד חדרו
לסלולארי ?

מעניין מאד כיצד ידעה משטרת ישראל על אותו נושא אישי אשר בעטיו הצליחו לגרום לניר חפץ להפוך לעד מדינה באמצעות תרגיל נבזי שאותו חשף השר לשעבר אוחנה במליאת הכנסת כשהוא מפר ביודעין צו איסור פרסום שהוצא בבהילות בכדי למנוע מעם ישראל לדעת זאת.

פתאום טענות של תפירת תיקים ואכיפה סלקטיבית לא נראות כל כך מופרכות , הא ? חחחחח

משתפרת1

Well-known member
לא שכחתי - הבאתי מספר דוגמאות מתוך רבות אחרות.

מעניין מדוע שתו את הסלולארי של בנו של ראש הממשלה אבנר
נתניהו ? הרי כל בר דעת יודע שהוא אינו מעורב בפוליטיקה , אינו מתבטא בנושאים פוליטים בכלל - מדובר באזרח שאינו חשוד במאומה - מדוע לחדור לתוך חייו הפרטיים ולשאוב משם הכל ?

והתשובה לדעתי היא "סחיטה" - כך בדיוק סוחטים ארגוני ביון בעלי תפקידים במדינות אויב. כלומר - כל סודותיך הכמוסים ביותר חשופים בפני השלטון אשר יכול להשתמש בהם בכדי לגרום לך לעשות כמעט כל דבר שהוא רוצה - בוא נניח שאתה הומוסקסואל בארון או סובל ממחלת נפש או מחזיק מאהבת סודית או השד יודע מה - ניתן בהחלט להשתמש במידע זה בכדי לשבור אותך , להפוך אותך לעד מדינה , לגרום לך לשנות עדויות....לשפץ אותן ועוד מיליון וריאציות שונות.

תראי לי שוטר - בכיר ככל שיהיה שיעז להצמיד פגסוס לסלולארי של בנו של ראש ממשלת ישראל על דעת עצמו |יעני| - אין דבר כזה בחיים , לא עשו אותי באצבע , אני לא פרייאר.

למי יש אינטרס לפעול כך נגד בנו של ראש ממשלת ישראל , הא ?

מעניין למי עוד האזינו......רמי לוי אינו חשוד במאומה - ידוע שהוא איש ימין בדעותיו הפוליטיות - איזה שופט יאשר הדבקת הסלולארי שלו בפגסוס ? והתשובה היא שום שום שופט בעולם - ואם לא אז מדוע לשאוב את כל תכולת הסלולארי שלו ? ...יכול להיות שמנסים להחזיק עליו מידע מסוים שאולי וישמש גורם מסוים אם וכאשר יחליט הלה להכנס לחיים הפוליטיים ?

מעניין לאללה למי עוד חדרו
לסלולארי ?

מעניין מאד כיצד ידעה משטרת ישראל על אותו נושא אישי אשר בעטיו הצליחו לגרום לניר חפץ להפוך לעד מדינה באמצעות תרגיל נבזי שאותו חשף השר לשעבר אוחנה במליאת הכנסת כשהוא מפר ביודעין צו איסור פרסום שהוצא בבהילות בכדי למנוע מעם ישראל לדעת זאת.

פתאום טענות של תפירת תיקים ואכיפה סלקטיבית לא נראות כל כך מופרכות , הא ? חחחחח
נאמר שהטלפון שעל שמו של אבנר היה בשימושה של אמו, שרה. אם זו האמת ואם ההאזנה נעשתה ללא אישור זה רק מחמיר את העבירה. אבל כל שימוש בפגסוס ללא אישור לגבי כל יעד הוא עבירה.
לדעתי ועדת חקירה עם שיניים חייבת לקום. בין היתר מי שהיו מפכ"לים ושרים לבטחון פנים בזמן שהתוכנה היתה בשימוש יצטרכו לספק הסברים.

שחר 676

Well-known member
נאמר שהטלפון שעל שמו של אבנר היה בשימושה של אמו, שרה. אם זו האמת ואם ההאזנה נעשתה ללא אישור זה רק מחמיר את העבירה. אבל כל שימוש בפגסוס ללא אישור לגבי כל יעד הוא עבירה.
לדעתי ועדת חקירה עם שיניים חייבת לקום. בין היתר מי שהיו מפכ"לים ושרים לבטחון פנים בזמן שהתוכנה היתה בשימוש יצטרכו לספק הסברים.
לי באופן אישי אין שמץ של ספק שבוצעה הפיכה שלטונית במדינת ישראל - ומה שמתרחש כעת לנגד עינינו זה רק ההתחלה.

השאלה היא מי יחקור את החוקרים ?

אני הייתי נותן לשב"כ לחקור את הנושא שכן הגיע הזמן לחקור גם את הפרקליטות שלנו - זו המסרבת לבצע בדיקות פוליגרף.

רק יש בעיה אחת - המפכ"ל לשעבר אלשייך היה בכיר בשב"כ וזה יכולה להיות בעיה.

משתפרת1

Well-known member
לי באופן אישי אין שמץ של ספק שבוצעה הפיכה שלטונית במדינת ישראל - ומה שמתרחש כעת לנגד עינינו זה רק ההתחלה.

השאלה היא מי יחקור את החוקרים ?

אני הייתי נותן לשב"כ לחקור את הנושא שכן הגיע הזמן לחקור גם את הפרקליטות שלנו - זו המסרבת לבצע בדיקות פוליגרף.

רק יש בעיה אחת - המפכ"ל לשעבר אלשייך היה בכיר בשב"כ וזה יכולה להיות בעיה.
ואם נלך עם אלשייך רחוק יותר, מהיכן הגיע למשטרה הרעיון של שימוש בפגסוס? יכול להיות שלא רק המשטרה משתמשת בתוכנה הזו?

קר לי בך

Well-known member
ואם נלך עם אלשייך רחוק יותר, מהיכן הגיע למשטרה הרעיון של שימוש בפגסוס? יכול להיות שלא רק המשטרה משתמשת בתוכנה הזו?
באמת מעניין מאיפה הגיע הרעיון למשטרה,
אולי בגלל הוראה מפורשת של ראש ממשלה למפכ"ל?

משתפרת1

Well-known member
באמת מעניין מאיפה הגיע הרעיון למשטרה,
אולי בגלל הוראה מפורשת של ראש ממשלה למפכ"ל?
יתכן. ואז הכלי הזה הופנה גם נגדו...
כעת אני קוראת באתרי חדשות שבעולם אומרים שהשב"כ השתמש בתוכנה. מה שרמזתי מתוך ניחוש. ואפשר לנחש מי אישר לשב"כ

קר לי בך

Well-known member
יתכן. ואז הכלי הזה הופנה גם נגדו...
כעת אני קוראת באתרי חדשות שבעולם אומרים שהשב"כ השתמש בתוכנה. מה שרמזתי מתוך ניחוש. ואפשר לנחש מי אישר לשב"כ
אין שום בעיה בכך שלגוף כמו השב"כ יהיה כלי טוב להגנה על בטחון תושבי ישראל,
לא חושב שהיית רוצה שלא יהיה לו כלי כזה.
הבעיה היא לא בכלי אלא בחוקים להפעלתו, בפיקוח על המפעילים וכו'.
לא סתם נדב ארגמן התנגד להפעלת האיכונים על הסלולרים של האזרחים בתחילת הקורונה,
לא סתם ארגמן לא פינה את המשרה שלו עד שנתניהו לא היה זה שהיה צריך למנות לו מחליף.
בכירים בשב"כ בשיחות סגורות: אם מאיר בן שבת ימונה לראש הארגון - נתפטר (ynet.co.il)
הניצול שנתניהו ניסה לעשות בגופי הבטחון בפרשת ג'ימס פאקר,

ועכשיו יש תלונות מצד אוהדי נתניהו ומקורביו על ריגול?
אין גבול לחוצפה

שחר 676

Well-known member
בהחלט יכול להיות - מדובר בכלי שיש לו סייגים ומגבלות - אמורים להפעילו במקרים ספציפיים בלבד אך מסתבר שנעשה בו שימוש אחר לחלוטין.

stavanit

Well-known member
רב הנסתר על הגלוי ,אינני מאמינה שיגיעו פעם לחקר האמת
תמיד נהיה במצב של בספק וחוסר אמונה על הממצאים אחד יאשים את השני
אני לא מאמינה בחקר האמת עי" כל גורם שהוא ,תמיד יהיה בליבי הספק האם זה באמת כך
חוסר אמונה בכולם,

למעלה