יוריקה...

superdead

New member
בעיה

דודה שלי לא מצליחה לשלוח לי משום מה לא יודע למה כנראה זה נעלם איפה שהוא במטוס בדרך לארץ אז שמישהוא ישלח לי הודעה פרטית אם הפרטים של הדודה שלו אני ידבר איתה

סלמאק

New member
אתה מדבר על דודה שמקליטה סטארגייט?

כי דודה שלי לא מכירה את יוריקה...

Freemee

New member
סדרה באמת טובה

אהבתי את הרעיון.
למטה: רק שאלה, סבבה הם הצליחו לעצור את המכונה וחוקי הפיזיקה חזרו לעבוד אבל מה עכשיו? רואים את האישה שהיא כאילו תקשרה איתם, ו..? הפרק הראשון לא בדיוק נתן כל כך הרבה תרומה לעלילה חוץ מסתם פרק מגניב. כי בעקרון אנחנו מתחילים עכשיו משיש מתקן גדול עם מדענים שחוקר כל מיני דברים ויש "חייזרים" שמנסים לתקשר איתנו.. מעניין מאוד מה יהיה בהמשך, באמת שאין לי אפילו שמץ מה יכול להיות.

sprqy

New member
../images/Emo58.gifיוריקה פרק 1

חייזרים?! האשה שתקשרה איתם?! מתי זה היה תזכיר לי?! איך פיספסתי את זה... כנראה שהלכתי להביא פופקורן לחבר'ה...

Freemee

New member
בסוף הפרק

נכון יש את האישה החביבה הזאת שאירחה את ג'ק קרטר (כבר שם מגניב
) והיא הייתה מוזרה כזאת, לקחה לו את הבגדים לניקוי יבש, נתנה לו מכונית סולארית, דיברה איתו על סקס.. אם אתה זוכר במהלך הפרק היא דיברה עם הנרי אבל אז ג'ק נכנס. הנרי אמר לה ש"הם" עזרו לו בבניית המכונה. עכשיו בסוף הפרק היא הרגה את אשתו, ורואים כשהיא מדברת שהיא יודעת מי זה "הם".

יש מצב אתה מספר

ככה בגדול על מה הסדרה ? ה"פלוט" ? . . ואיך אני כותב את זה באנגלית ? (במידה ואכן ארצה להוריד בסוף)

אופס ! שיט שיט שיט !

להוריד ?!? אני ?!?! חס וחלילה ! התכוונתי לחכות עד מי-יודע-מתי שאולי זה יגיע לארץ או שינחת לי בבית מאיזה דודה מטורקמניסטן איזה פרק או שניים...

סוקט

New member
../images/Emo58.gif

אממ, מרשל אמריקאי מגיע בטעות לעיר מוזרה שמורכבת ממדענים מוזרים לא פחות. מסתבר שזאת עיר שהצבא האמריקאי בנה ובה הוא מפתח את הטכנולוגיות העתידיות שלו... זה בקיצור...

superdead

New member
תוכנית אם פוטנציאל

והיה נחמד לראות אנשים מסטרגייט ומוזר לראות את הקולונל משחק עכשיו קולונל אמריקאי במקום רוסי P:

למעלה