יוריקה...

סוקט

New member
יוריקה...

אממ, נתקלתי היום בסדרה חדשה בשם יוריקה מבית sci fi channel, בינתיים שודר רק הפרק הראשון ונראה שיש לסדרה פוטנציאל... אפשר לראות שם כמה פרצופים מ SG... אני לא אספר על מה מדובר בשביל לא להרוס למי שירצה לראות את הפיילוט.. בקיצור שווה צפיה...IMHO

sprqy

New member
../images/Emo45.gifהיה טוב

2 שחקנים נכון? השריף ומפקד הצבא? שכחתי מישהו?

aerynsun

New member
אני רואה עכשיו

סטארגייט עונה עשירית סטארגייט אטלנטיס עונה שלישית 4400 עונה שלישית איך יש לכם זמן לראות עוד סידרה? זה מתחיל להיות קשה LOL נראה לי שאני אחכה קצת עם הסידרה לשמוע עוד ביקורות אלא אם כן אתה ממליץ בטירוף!

subatoi

New member
זה בדיוק הזמן להמליץ לך על

סטאר טרק. רק 29 עונות ועשרה סרטים. זה נגמר ממש בצ'יק
קייק אוף פיס!

sprqy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מסיים את DS9 עונה 7 והתחלתי VOYAGER, באמת זה עובר מהר...
עצוב לי לסיים את DS9...

sprqy

New member
אני ממליץ בטירוף!!

מאד נהנתי מהפרק. יש גם הומור סבבה ופוטנציאל עצום. הזכיר לי קצת את גברים בשחור ואת מדריך לטרמפיסט...

סוקט

New member
ג'ק, דניאל וסם...

סתם לא.. :) יש את הגנרל הרוסי... ואת הגואולד שהיה המדען של בעל.. השמן הזה. ונדמה לי שגם זה מ First wave הופיע מתישהו בסטארגייט, או בסטארטרק...

aerynsun

New member
הוא הופיע בסטארגייט בתור טוקרה

וגם בבטל סטארט גלקטיקה. חתיך ;)

superdead

New member
אפשר את שם באנגלית

שאני יוכל להתקשר לדודה שלי ולבקש ממנה לשלוח לי :)

BeRo

New member
גדול ! ../images/Emo58.gif

סידרה מעולה, עשויה ממש ממש ממש ממש טוב. המרשל הוא אחלה גבר, מצחיק והגון ולא מישהו מאפן עם תסביכים מטומטמים, הדמויות אחלה ואני ממש עואהב את הסידרה. אני רק אקווה שהיא לא תופסק באמצע כמו הרבה לאחרונה.

aerynsun

New member
יוריקה, הסידרה החדשה

לקחה את כל הרייטינג. סטארגייט ואטלנטיס סבלו מפרק הבכורה בגלל הריטינג של יוריקה. עכשיו אני בטוח מבקשת מהדודה פרק ראשון...

n8nb

New member
איך זה יכול להיות

אם יוריקה משודרת כמה ימים אחרי?

sprqy

New member
אין עדיין רייטינג סופי

לפרקים הראשונים, פשוט סטארגייט לא נמצאת ב15 הראשונים ברייטינג שהאחרון מבינהם עם רייטינג 2.3 ככה שיכול ליהיות שהיא קיבלה רייטינג של 2.1 או אפילו 2.2 מה שמצויין לערוץ SCIFI. לדוגמה הרייטינג הכי גבוה בעונה שעברה היה 2.1!! ואין קשר בין יוריקה לסטארגייט, הם לא משודרות באותו יום...

למעלה