יוקר מחייה - על מה ולמה

billc

New member
אם הוא עובד דרך צד שלישי הוא קונטרקור

בדרך כלל חברות לא לוקחות בחור לשנה כעובד קבוע אם הם צריכים מישהו לתקופה מסוימת, הם עובדים עם חברת כוח אדם שהיא מטפלת בכל האישורים ואפילו בצד הכספי..החברה הראשית משלמת לחברה כוח האדם שמשלמת לעובד יש עובדים בהייטק בתחומים מסויימית שמקבלים אפילו 250$ לשעה, אבל זה בדרך כלל לכמה חדשים בודדים אם תעשה את החישוב זה יוצא מעל 100K ב3 חדשים

zoti

New member
$150.000 פה זה ימבה כסף.

זו נשמעת משכורת דמיונית. מה התפקיד שלו? כי ראש צוות חומרה לא מקבל פה סכומים כאלה.

creedstaind

New member
הם עוסקים בVOIP

אני בטוח שאתה יודע מה זה . בנוגע לתפקיד המדויק , איני יודע . איני רוצה להטעות .

zoti

New member
אני יודע טוב מאד מה זה.

יש לי חבר שמנהל חברה כזו פה בריצ'רדסון. הוא אמר שראש צוות חומרה מקבל בסביבות ה$60K.

creedstaind

New member
אם אתה חושב שאני אתן לך פרטים מזהים נוספים

אתה טועה . בכל אופן אני אדבר איתו כדי לדאוג להודיע שZOTI מתפוז אמר שהוא צריך לקבל 60K. ושהוא ירד מ150 ל60 כי ככה צריך להיות . מצטער על הציניות אבל אני לא רואה איך עוד לענות לך . אמרתי לך שאני לא מבין את הגדרת התפקיד יותר מדי טוב , ואם אני לא יודע מה ההגדרה המדויקת , אז אני דיי בטוח שגם אתה לא. . חשבת לגבי ניסיון ודברים רלוונטים נוספים? יום טוב.

creedstaind

New member
לא יודע אם שמת לב

אבל השכר שלו היום הוא 372 אלף שקל ברוטו בשנה - שזה בסביבות 88 אלף דולר בשנה ברוטו - נראה לך שבנאדם יהיה מספיק מטומטם כדי לבצע מעבר בשביל שכר יותר נמוך?

billc

New member
כמה זה יוצא בנטו

בכל מקרה, בתור אחד שעובד בהייטק.. אין סכום אחיד לכל עובד..אתה יכול לעבוד בחברה מסוימת לקבל X לעבוד בחברה אחרת ולקבל 2X למרות שאתה עושה אותו דבר

trying3

New member
כמה נכון

בארץ יש לנו בגינה- לימון, תפוז, קלמנטינה, נענע. וגם גידלנו קצת עגבניות. אין כמו לאכול את מה שגידלת לבד. ולמה קש?

Boston Guy

New member
ככה זה בארצות קרות.

קש מהווה מין "שמיכת מגן" לאדמה, ושומר שהקרקע לא תקפא יותר מדי. בגלל שקור הוא קומבינצייה של טמפרטורת הסביבה ושל הרוח, אם משאירים את האדמה חשופה לרוח היא עלולה לקפוא עד לעומק גדול יותר, להגיע לעומק שבו קבורות הפקעות של הפרחים (או השורשים של הצמחים הרב שנתיים הצעירים) - ולהרוג אותם. בימים הקרים של החורף בבוסטון, טמפרטורת הסביבה מגיעה למינוס 20 מעלות סלציוס - בערך כמו בפריזר שלך בבית. אבל עם הרוח, ה CHILL FACTOR יכול להיות מינוס 40 מעלות... ולפעמים יותר. שבוע אחד של טמפרטורות כאלו עלול לחסל גינה לא מוגנת. הקש יוצר שמיכה של "אוויר כלוא" בין הגבעולים שלו. ואז בעצם יוצא מין "סנדוויץ' " שכזה: מתחת יש אדמה, מעל זה שכבה של קש בעובי כמה עשרות סנטימטר, ומעל זה מצטבר השלג... גם הוא בשכבה של כמה עשרות סנטימטר. השלג הוא גם מבודד בפני הקור של הסביבה. אז בעצם, יש מעל האדמה שכבת מגן בעובי שמגיע לחצי מטר או יותר. ואם הכל עובד נכון, אז זוכים לראות איך באמצע אפריל פתאום מגיחים מהאדמה מאות ציבעונים, נרקיסים ושאר פרחים - ועושים אור בעיניים אחרי האפור המדכא של החורף.

before noon

New member
אפשר לגדל ירקות ופירות בלי לרסס?

נראה לי שאעשה לי איזה ילד אמריקאי קטן. ככה גם אקבל אזרחות, וגם יהיה מי שיעבוד בגינה

mike76tlv

New member
עדיף לקחת מקסיקאי קטן שיעבוד בגינה. יותר זול.

(וממילא ילד אמריקאי לא ייתן לך אזרחות ב-21 השנים הקרובות)

נילי9

New member
בוסטון-מופתעת שאתה מתרגם $ לשקל, לא מתאים

להגיון הבריא שלך,,,,,

d a p h n a

New member
רק לעניין הדיור

ממש לא זכור לי מתי בפעם האחרונה דירת שלושה חדרים (במונחים ישראליים, כלומר שני חדרי שינה באמריקאית) לא ענקית בתל אביב היתה בשכירות של 2000 דולר לחודש, שזה בערך מה שאנחנו משלמים עכשיו על דירה שעונה להגדרה ולא בניו יורק, בוסטון או לוס אנג'לס אלא בפרובידנס, רוד איילנד.

למעלה