יוקר מחיה בלונדון

קרן3011

New member
תודה על הטיפים

תודה נועה. לתיקון, הסכום צריך להיות בסביבות ה-5000 נטו ואין לי ילדים בגילאי גנים פרטיים. אני גם שואלת שם וכבר יש לי תמונה די ברורה על רמת ההוצאות. תודה לכל נותני הטיפים.

אבה1

New member
בכמה אפשר להוריד את המחיר?

בכמה נהוג? 20? 50? 100 פאונד?? מה נחשב סביר?

UKjewishboy

New member
אני הצלחתי להוריד מחיר ב 100 פאונד

והייתה פעם אחת שלא הצלחתי להוריד אפילו בפאונד אחד. זה תלוי ב LANDLORD ותלוי בכושר המשא ומתן שלך. את לא צריכה לעשות משא ומתן כמו ישראלי כמו בארץ ("אחי, לא מוותר לך, 20 פאונד או לא עשינו עסק באמא שלך") - את פשוט מראה עקשנות ובמיוחד במקומות שה LANDLORD לא הצליח למצוא כאלו שיקחו יהיה לך יותר סיכוי, אבל בלונדון בד"כ דברים נחטפים מהר, אבל גם זה תלוי באיזורים ועוד... בקיצור, זה הכל תלוי במקום, במצברוח של הבן אדם ובמצברוח שלך, אין לזה כללים מיוחדים. באופן כללי הייתי אומר שלהוריד מעל 150 פאונד לשכירות זה ממש ממש מוגזם כאילו זה נראה לי ממש הזוי, 100 זה ממש קו מקסימום, על מקום שנראה לא שווה את זה מקסימום 150 ולא יותר, זו דעה אישית שלי ושוב פעם, אין שום כללים ברורים בנושא הזה.

אבה1

New member
אבל לא דיברנו עם בעל הדירה

אלא עם הסוכן והוא מדבר עם בעל הדירה הוא אמר שבעלים נמצאים בחו"ל אבל האחות שלו סוגרת את הדירה עבורו אני מתחילה להילחץ עכשיו שאולי זה תפור ולא נכון

UKjewishboy

New member
למה להלחץ?

לסוכנים יש עור של פיל, הם אוהבים להמציא סיפורים ולקשקש בשכל. זה שאחות שלו סוגרת את הדירה אין בעיה, גם סבתא שלו יכולה לחתום במקומו, אבל את הסכום אתם קובעים ואם לא ניתן להשיג את בעל הדירה כדי "לשאול אותו אם אפשר להוריד את המחיר" זה אומר שהסוכן משתמש בתירוצים עלובים כדי להתעצלן ולא לשאול עבורכם אם אפשר להוריד את המחיר, אבל תתעקשו, ואין ממה להלחץ, אין שום סיבה.

יעלי9

New member
...

We've only been here for 6 weeks so I can only tell you our personal experience, we never saw the landlord either, all our communications were with the letting company. All our requests were forwarded to the owner and we got a reply through the agent The reason I chose to work with a letting company to begin with is the fact I felt I would be better protected

גוזליה

New member
לשואלת השאלה יש ילדים.

עד כמה שידוע לי לך אין, ולכן התשובה שלך על מי שמשחק כדורסל בפארק היא נחמדה אבל לא רלוונטית. ואתה בהחלט לא יוצא מנקודת ההנחה של שואלת השאלה. מבחינת בתי ספר, גם בברנט (השכונה) וגם בבורהמווד אין בתי ספר טובים במיוחד. האמן לי, בדקתי. מעבר לזה, שאם מישהו עובד במרכז לונדון, לעבור לגור בבורהמווד זה להוסיף עוד (לפחות!) חצי שעה נסיעה ללו"ז היומי. אני כבר עכשיו נוסעת שעה לעבודה, אם הייתי צריכה להוסיף עוד חצי שעה לכל כיוון לא הייתי רואה את הילד או את בעלי בכלל. ושכאתה אומר "לונדון היא בכלל אינה איזור איכותי"- בהשוואה למה בדיוק? בבורו של ברנט יש איזור טובים יותר ופחות, ולצערי הרב מאוד הדבר שהכי משנה זה בתי ספר (להורים לילדים, בכל מקרה). יכולות להיות שכונות עם יותר צעירים ופחות צעירים ויותר או פחות שקט, אבל מה שמשנה באמת זו קירבה לבתי ספר איכותיים. זה לא בשום אופן סינגור על גולדרס גרין או המפסטד הית(לא העליתי את ג"ג או המפסטד באף אחת מההודעות שלי),אבל אפשר למצוא בבורו של ברנט שכונות טובות יותר (ורלוונטיות יותר לפותחת השרשור) -מברנט (השכונה) עצמה. מיל היל למשל. מוזוול היל. לא חסר.

Nobilis

New member
בהערת אגב

אני בהחלט מסכים שבורהמווד היא לא שכונת פאר (לדוגמא - בהשוואה להמפסטד), אבל מבחינת תחבורה למרכז לונדון היא דווקא נוחה מאד. רכבת למרכז לונדון לוקחת פחות מחצי שעה, ויוצאת כל רבע שעה. בסופו של דבר הכל תלוי במיקום העבודה, בתקציב, ובמה מחפשים לילדים (לדוגמא - בבורהמווד יש בתי ספר מעולים אם מה שמחפשים הוא בית ספר פרטי יהודי). הכל תלוי.

Nobilis

New member
תבחר...

kings cross st pancras או euston, לדוגמא. שתיהן באזור 1 על ה- congestion, שזה די ההגדרה של המרכז. תוסיף עוד רבע שעה גג ואתה נמצא ב-leicester square. מספיק מרכז? יש גם עצירות ב-farringdon, city thames link, blackfrairs, וכו'. העניין הוא כזה - בגלל שמקומות כמו borehamwood נמצאים על הרכבת ההגעה למרכז לונדון מהם (אזור 6) לוקחת את אותו הזמן כמו ההגעה מזון 3/4 על הטיוב. וזאת מסיבה פשוטה - ברכבת, לעומת הטיוב, יש משמעותית פחות עצירות. אל תבין אותי לא נכון - בהחלט יש יתרונות ללגור באזורים פנימיים יותר מאזור 6. אבל בכפוף למיקום המשרד יתכן וההפרש בזמן הנסיעה לא יהיה משמעותי.

UKjewishboy

New member
גוזליה יקרה

מה את רוצה שאני אגיד לך? הבעתי את דעתי ואת מביעה את דעתך. זה שאין לי נסיון עם ילדים לא אומר שלא יצא לי לראות דירות או בתים של 4 חדרים ולהתרשם מהם. אני מבחינתי מעדיף שלא להעמיק את הדיון איתך מעבר למה שדיסקסנו, שיהיה לך יום טוב.

UKjewishboy

New member
אגב

מצאתי ממש בלי להתאמץ רק מלרשום בגוגל
4 bedrrom nw11​
בבקשה כבר 2 תוצאות: http://www.zoopla.co.uk/to-rent/pro...n/nw11/hampstead-garden-suburb-golders-green/ £400 pw (£1,738 pcm) Listed on 19th May 2011 £400 pw (£1,738 pcm) Listed on 18th May 2011 כמובן שמדובר פה במתווכים ואת ה £38 אתם מקזזים בלי שום משא ומתן, ככה שכבר יכולים לחסוך לעצמם £300 אם אין להם כח לבדוק ולבדוק. אילו איזורים שנראים טוב מאוד!! ואם רוצים להתפשר על קצת פחות המחירים מתחילים ככה: £300 pw (£1,304 pcm) £380 pw (£1,651 pcm) וזה דרך מתווך כאילו דרך REAL ESTATE AGENT, כמובן שיש גם כאלו שמשכירים בלי מתווכים באמצע. הייתי מסתכל על 2 הדירות שהתפרסמו ממש לפני מספר ימים כי הם באיזור טוב (לפחות מבחינת האיזור היהודי). זה אגב בלי שום מאמץ ובלי שום משא ומתן להורדת השכירות, אני רק מביא את זה כדוגמא בלבד.

ובהקשר הזה,

אני הולכת להיות בביקור נוסף בלונדון ביוני. רציתי לדעת, האם כדאי להיפגש עם מתווכים רק כדי לקבל תמונה של השכירות בלונדון? האם כדאי להיסגר קודם על כמה שכונות או להתייעץ עם המתווכים?

UKjewishboy

New member
אני עשיתי גם וגם

בדקתי עם כולם, זה לא עולה כסף וזה נותן יותר תמונה. המתווכים הם לא אלו שבאמת יעשו את המחיר מאוד מאוד יקר, אבל הם כן יוסיפו למחיר. שווה לבדוק עם כולם ולהתרשם עם כמה שיותר, לא לפסול אפשרויות.

למעלה