יוצרי ריקודי העם

אולי בגלל

שנשים אינן רוצות לעסוק בשטויות? מלחמות? ועוד... נכון אני מתפרנס מאותן שטויות ולא הכל שטויות, אך הרוב המכריע - כנראה שכן.

ובכל זאת דב..

כיוון שהיכרת את מירי מקרוב כל כך, מה לדעתך היתה מירי עונה לכל אותם גברים? או לאותן הנשים המתלוננות?

היות ואכן הכרתי

את מירי מקרוב קרוב, אני אנסה להכנס רגע לראשה ולנסות להשיב במקומה. אז הנה - ככה מירי הייתה משיבה : ראו מכובדי הגברים : אנחנו הנשים אינם חסידות הגדולות של הכמות - אנו בוחרות באיכות ! לפני שנים רבות שהכל עוד היה זך וטהור, ולריקודים היה טעם של ארץ ישראל היפה, ניחוח חציר וריח אדמה, הקמנו מתוכינו הנשים את יוצרות הריקודים הגדולות והנאורות, כמו למשל : רבקה שטורמן, גורית קדמן, שרה לוי-תנאי, שושנה קופלביץ, תמר אליגור וכו'. והיום כשהכל על בסיס מסחרי בלבד, ואנשי כח ושליטה מתנגחים איש ברעהו, על "תפיסת" שירים, על השתלמויות, ועל מה לא, אנו הנשים שכידוע חכמות יותר, משאירות לכם הגברים את הבמה, תשברו את הראש לבד ותעזבו אותנו בשקט, אין לנו כח לשטויות שלכם. הייתי אף מוסיפה, שלו בראש המדינה הגדולה בעולם הייתה שולטת הגב' בוש ובראש המדינה העיראקית הייתה שולטת הגב' חוסיין, לא היינו צריכים להוציא היום מהבוידם את המסכות. תחשבו על זה גברים, לפני שאתם מביעים תמיהה ! דברים כדורבנות, לא ? דבל'ה.

בעקבות הסברך המפורט מירי

וכיוון שכגבר היה קשה לך לכתוב זאת, אין לי ברירה אלא להגיע למסקנה (לאור מהש כתבתי בשרשור זה) שגם אני לובש שמלה.... אך אני לא!

תגובה ספונטנית

וגם מבית מדרשה של מירי. זה שאתה לא לובש שמלה אלא מכנסיים, עדיין לא מוכיח שאתה גבר. דבל'ה.

עננננננננננק מירי ../images/Emo24.gif

מירי צודקת בהחלט... ועכשיו בנות באמת מה זה חשוב? תרקדו, תהנו, תחייכו, תתיפיפו, והעיקר תנו לגברים לרוץ אחריכם שיתאמצו להם זהו..

mumumu

New member
עיסוק

כיום מרבית היוצרים הם גם מרקידים בפועל כך שעיסוקם היומיומי הוא בתחום. והנשים ממליון סיבות והעיקרית שבניהן היא גידול ילדים לא מתפנות לכך וחבל מקווה שכשהילדים יגדלו נחזור לקריירת המחול

לא מסכימה

אתה כותב שהבעיה היא שמדובר בעיסוק יומיומי, "והנשים ממליון סיבות והעיקרית שבניהן היא גידול ילדים". אני מקבלת את המיליון סיבות - אבל לא את הסיבה העיקרית. הרי אין עיסוק זה שונה מעיסוקים אחרים, וכולם הם עיסוקים "יומיומיים". לפני שנים זה אולי היה נכון, שנשים לא היו מתפנות בכלל לפתח קריירה והיו מחכות שהילדים יגדלו - אך היום, מספר "עקרות הבית" אשר אינן עובדות ומחכות שהגוזלים יגדלו מצומצם ביותר. נשים יולדות, יוצאות לחופשת לידה של חודשיים-שלושה ושבות לעבודה.

למעלה