יוצא לכן לפעמים..

יוצא לכן לפעמים..

להסתכל בחנויות של "רזות" ולהגיד איפה המעצבים של המידות המלאות?! כזאת חולצה בדיוק הכי יהיה יפה על נשים שמנות! לפעמים יוצא לי לראות חולצות וגזרות שהכי הכי יכולת להיות מחמיאות לנשים שמנות ושהן הכי באופנה אבל כשנכנסים לחנויות לבגדים גדולים אין שום דבר כזה! איפה לעזאזל המעצבים?!!?

להלה30

New member
אוי, את כל כך צודקת

למה, למה המעצבים משוכנעים שכולנו, הנשים המלאות, אוהבות אוהלים? ולמה לעזעזל הם חושבים שאם אני מלאה אני צריכה ללכת עם בגדים שונים, שאינם מדגישים כלום? ולמה נדמה להם שאם אני מלאה אז אני גם חייבת לשלם יותר, הרבה יותר? זה שאני מלאה לא אומר שאין לי 'נכסים'. ברוך השם, יש חזה, יש מתניים. אבל אני לא אמצא בגדים שמדגישים את זה בחנויות. כי המעצבים של המידות הגדולות (של הרשתות בכל אופן) חושבים שהם יודעים יותר טוב מאיתנו מה טוב לנו. אני לא חושבת שכל מה שמתאים לרזה וב גם לי. אבל יש דברים נחמדים שיכולים להיות נהדרים עלי, ואני בקושי מוצאת אותם בחנויות.

Revi 22 Tal

New member
כל הזמן ../images/Emo4.gif אני תמיד אומרת לעצמי

מה הבעיה של אותם מעצבים להוסיף עוד כמה ס"מ ולעשות חולצות יפות כאלו במידות קצת יותר גדולות?!? הרי יש ביקוש למידות כאלו..... אז למה אף אחד לא חושב על זה?

אני איתכן ../images/Emo45.gif

ממש חבל שיש דברים שלא עושים למידות הגדולות, למרות שיכלו להראות עלינו נפלא!!

כבר חשבתי למי אפשר לכתוב על

הנושא ואין לי מושג! כי כל כך מעצבן אותי!! אני כל כך רוצה להיות באופנה אבל אין לנו את מה שיש לרזות!

DREAM111

New member
../images/Emo45.gif כל כך מוכר

אפילו חברה שלי אמרה את זה בסניף של גאמפ אבל בחייאת את מי זה מעניין.

Agnetta

New member
"ניקול" הסבירה לי את זה

זה כרוך בתוספת בד משמעותית. וכל תוספת בד זה עולה יותר כסף מפני שצריך לתפור את זה בצורה שונה מעט. בקיצור זה לא ממש פשוט כמו שזה נראה לכן מהצד. זה לא אומר שכל דגם שמוצא חן בעיניכן בחנויות "רזות" בלתי ניתן לעשייה לנשים מלאות, רק שהתהליך יותר מסובך.

אז אני חולקת על זה!

בתור בת של תופרת שתמיד רצתה בגדים שבאופנה! אמא שלי היתה תופרת אותו דבר רק בגדול! נכון שיש יותר בד אבל העלות היא לא גדולה! במיוחד במפעל!

silvey

New member
ניקול הסבירה ואני אשלים...בכל גודל

עליה במידות הרגילות יש תוספת רוחב של 2 ס"מ כך שמידה 44, למשל כבר רחבה מגודל 38 ב-6 ס"מ, ומידה 50 רחבה ב-9 ס"מ על חצי רוחב. קחו חלק חולצה קדמי וחלק אחורי ויחד זה כבר 12 ס"מ יותר, (ב-50=18). הבדים מגיעים ברוחבים מסוימים ובפריסת הגיזרה יוצא שיש בזבוז של בד בין החלקים שגם אותו לוקחים בסופו של תהליך שקלול המחיר. זה בכלל לא קשור לתפירה כי אמנם משתמשים ביותר חוט, למשל, ויותר חשמל...אבל זה שולי. אחרי שנות דור בענף הביגוד אני יכולה להגיד שזה רק הראש של בעל העסק! והמעצבות שלו. ישנה סטיגמה שרזות מתלבשות ככה ושמנות אחרת. כשעבדתי לא ייצרו למשל חולצות עם פסי רוחב לשמנות מה שכן עושים היום במתאים לי, למשל. אבל עם כל הכבוד פסים לרוחב משמינים!!!נקודה. אני היום מידה 4 של פוקס אבל אם היתה מידה 5 הייתי קונה יותר...ומה הבעיה שלהם להגדיל את הגיזרה? במחשב זה הולך היום בהקשה אחת...אבל זה כנראה ענין של תדמית.

silvey

New member
טעות שלי בהסבר על המידות,שכחתי

מידה אחת כך שברוחב לגודל 50 יש בהיקף הכללי 28-30 ס"מ יותר...

ענבר 23

New member
רזות לא רוצות ללבוש בגדים שגם שמנות

ובתי העסק מפחדים שלחנות שלהם יצא שם שם "מידות גדולות" ולכן הם לא מגדילים את המידות ברמה שאנו מאחלות. כיום, לצערי, להיות "אין" בתור חנות זה למכור את הבגדים הכי קטנים וביוקר, בכדי שסוג מסויים באוכלוסייה יגיע אליהם- נורא ואיום אני אומרת, |"הפסד שלהם !"

hagith1

New member
מה דעתכן בנות שנעשה איזושהי עצומה

או נזמין את המנהלים והמעצבים בכל הרשתות הגדולות למידות גדולות אלינו לפורום ונדסקס איתם בעניין. או אולי בכלל רעיון אחר: למה שלא נגרום להם להיכנס לפורום כדי שיקראו את הודעתנו ואף ניתן לארגן מפגש פורום שאליו נזמין מנהלים ומעצבים מהתחום "הגדול" כדי שיוכלו לראות "מקרוב" את לקוחותיהן ולהשתכנע שיש להם קהל קונים מכל הארץ. מאוד יכול להיות שהם לא מודעים למה שנעשה סביבם, והכוונה היא לומר בנוכחותם את כל הביקורת שאנחנו מעבירות עליהם הן לחיוב והן לשלילה. מה דעתכן? אז יאללה, דרים, לטיפולך.

DREAM111

New member
היי חגית

אז לצערי זה לא כזה פשוט. עם עונות הייתי במגעים וכבר כמעט והם הגיעו לאירוח אבל בדקה המאה הם קיפלו את הזנב. הייתי במגעים עם המעצבת ובעלת חברת שרינה שגם היא החליטה שלא רוצה לבוא. מתאים לי בכלל לא מגיבים למכתבים להודעות לשיחות. מוכנה לנסות שוב לבדוק אם מישהו מוכן לבוא לשמוע את טענותינו בנושא המידות הגדולות.

hagith1

New member
ok חבל שכך הם פני הדברים מבחינת

החברות....ההפסד הוא כולו שלהן.

ענבר 23

New member
אני אהיה הלקוחה הראשונה בתעמוד בתור

אני מתה על בגדים אופנתיים עם סגנון....

silvey

New member
במקום לרטון תיכנסו לאתרים של

מתאים לי, עונות ודומיהם. יש שם לינק ליצירת קשר איתם! אז תכתבו להם בדיוק מה אתם חושבים ואם יש לכם הצעות לשיפור ולייעול. מקווה שתיענו. לפחות ניסיתם.

ענבר 23

New member
אין לך מושג כמה ניסיתי

כתבתי באתרי עונות, מתאים לי ועוד מהי דעתי ואין שום תגובה. העלתי טענותיי גם בחנויות עצמן ושום דבר לא עזר... אגב, גולת הכותרת הייתה בעונות שטענו שנשים מלאות רוצות את הליין המודרני יותר צמוד ולכן הם מראש עושים מידות קטנות לדגמים הצעירים יותר....

אני יכולה לדבר בשם הבנות שרצו

צמוד! אני ממש לא אוהבת ללכת עם בגדים גדולים נכון אני ממש לא אוהבת איך שאודטה לובשת צמוד אבל ככה זה יותר סקסי ואני לא חושבת שיש במה להתבייש! אבל עדין העיצובים שם מזעזעים! למה בכל מקום צריכים לדחוף כפתור או תחרה שלא במקום!

למעלה