יוצא בשאלה

Le Fay

New member
דיר באלק, מרוב אהדה מישהו עוד יציע

לך באנג.

yo c

New member
סמים קלים ../images/Emo128.gif אין חיה כזו

אולי תקראו לי שמרן אבל אני בדיעה שאין כזה דבר סמים קלים. גם אין צורך להשתמש בסמים (כאלו ואחרים) או לקלל כל הזמן כדי "להשתייך" לעולם החילוני. דברייך לגבי יחס החילוניים ליוצא בשאלה מעניינים ביותר. אנחנו ("החילוייינים") צריכים ללמוד איך לקבל את היוצאים ולהקל עליהם את ההשתלבות בדרכם החדשה.

אבזץ

New member
קופרולליה ביום ובלילה

שלום לאדוני כולם פה קפצו וענו על בעית הסמים. לדעתי היא פחות חמורה, כי היא קשורה לבריאות הגוף, ודעתי אומרת שבריאות הנפש חשובה יותר, כי בנפשנו היא. ניבול פה רב, הינו תוצאה של הפרעה נפשית, ובענף הפסיכיאטרייה מכונה בשם : קופרולליה. מומלץ, וכדאי, לגשת למטפל מקצועי. בברכת רפואה שלמה וכל טופ אגב, כל הכבוד שאתה דואג לחברך כ"כ. במחשבה שניה צריכת סמים, היא לא רק בעית הגוף...

לדעתי

אני בעד עלה ירוק אני בעד להתיר את עישון הגראס בארץ הגראס לא ממכר ולכן אין סיבה להדרדר ממנו לסמים יותר קשים משא"כ ה"לחץ החברתי" הוא שיגרום לו לנסות סמים יותר קשים (החברה), אתה צריך לנסות ללכת אליו יותר בכיוון של"נכון שזה קול לעשן, לקלל, וכו´ אבל אתה צריך להבין שזה קול "רק" בחברת אנשים מוכרים לך הרבה זמן, אנשים שכבר מכירים את תוכך ויודעים שאתה מקלל, מעשן, רק בשביל להיות קול אבל אתה בעצמך אתה לא כזה,תפנה אותו לשים לב שאנשים רגילים בעבודה ובחיי היום יום לא מקללים כל כך הרבה ובודאי שלא מעשנים בעבודה, אני מקווה שזה יעזור גם אני נוטה להיות הרבה פעמים "קול" ואני ב90 אחוז מהפעמים מתפדח.

למעלה