יוצאים בשאלה?

חלקם כחולים??

למה חלקם? אנחנו רואים אותם כחולים לגמרי! בלי קטעים אדומים או צהובים אתה רואה סרטים כחולים חלקית? רועי, התייייאוריה שלך נכונה לחלוטין, מנעו מאיתו פורנו בגיל הרך ולכן יצאנו בשאלה, כי הרי כל כך קשה היום למצוא סרט כחול אם אתה חרדי.. באתרי פורנו שואלים אותך בכניסה "אתה בן 18? חרדי?" וזורקים אותך מכל המדרגות, עכשיו כשיצאנו בשאלה אף אחד לא מפריע לנו לאונן בשלווה (בשלווה, אייי) ולראות סרטים של ון דם ושוצינגר.. להרחבה בעניין קרא כאן

הי חוכמולוג

אתה לא חושב שיש סיכוי, אפילו הכי קטן שבעולם שקבור מטמון זהב בדיוק במקום בו אתה עומד? תתחיל לחפור

יכול להיות שיש זהב

כאן אבל אני מוותר עליו מראש, אין לי הרבה מה להפסיד. אני מצאתי את הזהב האחר - האמונה - אני רוצה שיהיה אותו גם לאנשים אחרים שגם הם יהנו ממנו. שוב אני לא רוצה להתנגח אם אף אחד מכם, אני מנסה לברר מה גרם לכם להוריד את הכיפה, האם זה נכון שרובכם חרדים, לשעבר? אני שואל לא מסקרנות בלבד יש לי תיאוריה ואני רוצה לבסס אותה לפני שאני אציג אותה בפניכם.

לא קראתי את התגובה של מלח השמיים

לפני שכתבתי את ההודעה הקודמת. אכן אם רובכם אינכם חרדים לשעבר, התיאוריה שלי נפלה.

באסה הא?

לא נורא, תאוריות נופלות כל יום, אל תקח זה קשה תאורתיקן וותיק אמר לי פעם, כשלון תאוריה הוא ההצלחה של תאוריה אחרת. לתאורתיקן הזה קראו.... קרל ג'ימסון סתם הפלצתי ת'שם הזה הרגע

אני הייתי אני הייתי

לפני שהורדתי למישהו את הכיפה. (ברכייה לביצים זה כואב?) תפרוס בפניי את התאוריה. ווקשה ווקשה. רוצה תאוריה. תאוריה. תאוריה. תאוריה. תאוריה. (קול של איש המסתורין שמתחזק בעוצמות בתוספת אקו)

דוס מחמד

תיקרא לחברים שלך שיבואו להנעים את זמנינו בויכוחי סרק.. אחי באמת תודה רבה! העברת לי את המשמרת בכיף.

למעלה