יופי ערן !!!

רוני1237

New member
יופי ערן !!!

עם כל העדכונים שלך, אתה רק הורס את המשחק !!!! אין יותר פחם, אי אפשר לייצר כלום !!1!!!! ואין לי מספיק ממוגנים !!1 אנני לא יכולה לעשות כלום !1!! ומזתומרת המשאבים לא יתעדכנו יותר ?! מה תשאיר תמשחק ככה ?

duduliluf15

New member
../images/Emo45.gif

חררםםם עלל הממשחחק!!!! זה דבר דפווקק.. המשחק עכשיו הוא רק על קנייה מהשוק העולמי או השחוור!!! לא שוווה בגרווש ... אי אפשר להתקדדםם ככה!!!

Sabat0

New member
ננככווווווןן!

ואתתה צריך ללתקןן את המקלדדדת שלךךך! או לחילופין, לעבור השתלת מח במרפאה הקרובה לביתך.

רוני1237

New member
תגיד אל תחרטט

אתה יכול להשתמט רק אם אתה נראה טוב- בר רפאלי- בסדר, היא פשוט התחתנה היא לא, אל תהרוס לכל גבר במדינה הזאת את הכיף שלם ובאושרי לוי ? אכזבת אותי=[ הוא לא עוכר ישראל הוא חתיך שכל בת בארץ הזאת הייתה מתה לצאת איתו=]

Sabat0

New member
מה שמראה בדיוק מה שוות הבנות בארץ

ניסית פעם לשמוע אותו מדבר בראיון? האיש מטומטם כמו קרנף אוטיסט בן חודש. לפחות כשאנחנו הגברים רואים כוסית, אנחנו אומרים "איך הייתי מת לזיין אותה" - אתן רוצות לצאת עם חתיכים, ועל הזין כל השאר.
לסיכום, נשים זה גרוע. נתראה בגהנום
.

רוני1237

New member
רואה ?

רק מראה מה הבנים בעווולם הזה חושבים רק על דבר אחד- "איך הייתי מת לזיין אותה" נו במאת ?! מעניין אותי, אם יש בת אחת שאומרת לאיזה בן ''איך בא לי לזיין אותו''

Sabat0

New member
אל תעוותי את דבריי

אמרתי שכאשר אנחנו רואים בחורה יפה, זה מה שרץ לנו בראש, בנגוד למה שרץ אצלכן בראש. אל תסלפי את מה שאני אומר. אני יודע שזה מה שאתן הנשים הכי טובות בו, אבל בואי ננסה לשמור על דיון אמיתי. אנחנו לא מתביישים בחרמנות שלנו, וזה אחד הדברים שעושה את ההבדל בינינו לביניכן. לנשים יש דחף מיני יותר חזק מאשר לגברים, זה ידוע. אבל אתן מסתירות אותו ומשחקות משחקים, מושכות אותנו באף. ואם תאמרי לי שאף-פעם לא שמעת מישהי אומרת שהיא מתה לזיין מישהו, אז לפחות אחד מהשניים הבאים נכון: א. את צעירה מדי ולכן הבחורות שאת מסתובבת איתן עוד לא מרגישות מספיק בנוח להודות שהן אוהבות זין ב. את משקרת

רוני1237

New member
WFT?

אין מצב מאמי, אנחנו לא מתביישים בחרמנות שלנו, וזה אחד הדברים שעושה את ההבדל בינינו לביניכן. לנשים יש דחף מיני יותר חזק מאשר לגברים, זה ידוע. אבל אתן מסתירות אותו ומשחקות משחקים, מושכות אותנו באף. מתי פעם אחרונה ראית בת,שאומרת אני חרמנית עלייך משחקת אותה נידלקת עלייך וזה מלטפת אותך,עולה לך איקי,וכל זה? ועוד משו: ואם תאמרי לי שאף-פעם לא שמעת מישהי אומרת שהיא מתה לזיין מישהו, אז לפחות אחד מהשניים הבאים נכון: א. את צעירה מדי ולכן הבחורות שאת מסתובבת איתן עוד לא מרגישות מספיק בנוח להודות שהן אוהבות זין ב. את משקרת הפעם היחידה ששמעתי את חברה שלי אומרת בן לי לזיין אותי זה היה כשראינו את יהודה לוי בת''א.. וגם היא עשתה את זה בצחוק ולמה בגיל 14 להגיד:אני אוהבת זין?

duduliluf15

New member
שה עדיין לא שווה ...

נגיד ואתה בונה 100 מפעלי פחם .. והרמה במפעלים שלך זה 10 ...(ואני לא מאמין שיש אחד כזה. .. שיש לו 10 ו100 מפעלי פחם ...) אבל לא משנה. . אז הוא יקבל כול תור :1000 פחם.. 100 תורים :100 אלף פחם .. בשביל לייצר :1000 טקננים רמה יחסית גבוה 15-20 .. אתה צריך כמעט מיליון פחם .. אז איפה היגיון ?? אני צריך שיהיה לי 100 מפעלים רמה 10 במפעלים... ועדו לחכות 10 ימים כדי לבנות 1000 טנקים מסכניים ???

שאני לא מצליח לבנות אותם!

כמו שכתבתי מקודם אני ניסיתי 50 פעמים לחקור אדמה ולא מצאתי פחם אפילו פעם אחת!

cohenohad123

New member
הוא הודיע על זה עוד לפני הגרסא המתוקנת

כל אחד היה צריך לקחת את זה בחשבון

matanal

New member
הוא צודק את האמת,זה יוצר משחק הרבה יותר ראליס

אגב,ביגלל שאף אחד לא מכיר את הנייק הזה שלי,זה מתן/שקד(תחליטו)-אייס

Sabat0

New member
איך אנחנו נחליט?

אולי תודיע לנו קודם אם קוראים לך מתן או שקד?

למעלה