יופי טופי

יופי טופי ../images/Emo68.gif../images/Emo214.gif

האם אתם מגדירים את עצמכם כאנשים יפים
האם אתם אוהבים/מתחברים למראה שלכם
מה אתם הכי אוהבים במראה שלכם ומה הכי לא אוהבים/סובלים במראה שלכם
מה הייתם רוצים לשנות במראה ומדוע
מוזמנים לשתף בכל מה שהנושא מעלה בכם, כי מדובר בנושא לא קל בכלל
.

tailka

New member
הםםם

הגדרות הם דבר בעייתי .... אני חושבת שאני בנאדם טוב ונחמד וחוץ מימים מסויימים דיי נחמד לבריות ... יפה .. לא יודעת לא נראה לי שאני יכולה להגדיר את עצמי כיפה או לא יפה הייתי רוצה לשנות למתן לווסת כל מיני קריזות שהתלבשו לי על האישיות ... כי זה דיי.. איך נמאר מקשה לי על החיים אני הכי אוהבת את השרירים שלי ... כאפרה על המישקולות וחד"כ הייתי רוצה להשתפר במשקלים ובאימונים ולא לתת למצבי רוח שלי להשפיע על האימונים...

well, מראה,מראה שעל הקיר, מי הכי יפה בעיר../images/Emo35.gif

אני תמיד החשבתי את עצמי למכוערת, הרגשתי תמיד רזה מידי כי הרזון שלי היה אישיו מרכזי מבחינת כולם-משפחה, חברים, רופאים וכו', ותמיד הרגשתי מכוערת, לא משנה שלא הפסיקו להגיד לי כמה אני יפה, לא האמנתי. עם השנים, ההתבגרות, העובדה שהשמנתי טיפה לטובה, התחטבתי ונהייתי נשית-מאוד אוהבת את עצמי, את הלבוש שלי, את המראה של הבגדים עליי-אני לא סתם קונה הרבה בגדים יחסית, אני מאוד אוהבת להתלבש ומשקיעה במראה שלי. הולכת לעבודה בבגדים יקרים יחסית, למרות שמדובר בגן ומתלכלכים וכו'-מבחינתי זה כאילו ללכת למשרד, זאת העבודה שלי, אני מייצגת את הגן, את הקבוצה שלי.

שירשולי

New member
יופי טופי...

לא אוהבת את המראה החיצוני שלי [מכוערת למדיי]\ אוהבת את אייך שאני מתלבשת ,משתדלת להיות מטופחת... לא רזה ולא שמנה ממוצעת.

EFRATY10

New member
אני חמודה,אוהבת את העיניים שלי,

האף שלי והלב שלי. מפריע לי שאין לי בטן שטוחה

efriend

New member
אני רוצה לענות על זה

לפני כשנתיים וחצי התחלתי להתאמן בחדר כושר עם מאמן אישי, שהוא ממש ממש אחלה מאמן. לאט לאט בשקט בשקט נהיה לי גוף ממש יפה (לפחות בעיני). גם רזיתי במותניים ובבטן וגם התרחבתי בכתפיים ובידיים, וזה נחמד כי כולם שמים לב ואני כל הזמן מקבל מחמאות. זה נעים לי מאוד, אני חייב להודות, למרות שזה קשה לי להודות בפני עצמי ובפני אחרים שזה חשוב לי, אצל גברים זה משהו שלא אמור להיות חשוב. היום אני חושב שגם הפנים שלי וגם הגוף שלי קצת יותר יפים מהממוצע. ומה הייתי רוצה לשנות? האמת שכלום, לא כי אני חושב שאני כזה יפה אלא כי כבר התרגלתי

EdisonGirl

New member
אני חושבת שאני יפה

רוב הזמן. הפעמים שאני מסתכלת על עצמי בראי ולא נראית יפה בעיניי הם זניחים לעומת הפעמים שכן. :) הכי אוהבת בעצמי? ממ זה קשה. אני אוהבת הכל. השיער, העיניים, השפתיים, החזה, התחת... ובכל זאת, הייתי רוצה לעלות קצת במשקל, כי אני יותר מידי רזה (מאז ומתמיד, ובלי שום מאמץ מצידי).

למעלה