יוסף סמיר והsmall

אריסטו

New member
יוסף סמיר והsmall

איפה השמאל שיגנה את חטיפת סמיר והעלמתו למספר שבועות תוך מסירת נתונים על ידי ערפאת שהם לא יודעים היכן הוא. האם ההתמסרות לאויב היא היעד העיקרי של הבוגדים בע``מ ובעם? האם בגלל שהערבים בישראל לא רואים בו כאחד משלהם הדבר נותן לגטימציה לשתיקה הנבזית? השמאל בישראל הוא המכה האחת עשרה של מכות מצרים-אבל נתגבר עליו

אלוני.

New member
אריסטו

תרשה לי לספר לך סיפור קצר בחור אחד היה מאושפז בבית חולים לחולי נפש, לאחר שנים שוחרר ניגש למנהל בית החולים וביקש אישור כי הוא בריא בנפשו...וקיבל. הולך הבחור ברחוב ופוגש חבר ותיק שלו: ``תגיד אתה חולה נפש`` שואל הבחור ``לא`` עונה החבר ``יש לך אישור ?`` שואל הבחור...

אלוני.

New member
נכון

יש דברים, שהם במרכז הקונצנזוס שאין צורך לחפש להם תגובה מתחת לאדמה. גם לא שמעתי את השר אביגדור ליברמן או לחילופין את צחי הנגבי מגיב, ברור לי שאין אחד שחושב שעראפת ``טלית שכולה תכלת``. הסניון שלך להעביר מסר כאילו והשמאל הישראלי ``לא לגיטימי`` לא יצלח. האבסורד הוא שאתם אנשי הימין נשארתם בחוץ עם סיסמאות ונציגיכם בממשלה פועלים בניגוד לדעת המיעוט שאתה מתיימר לייצג. לגבי סמי, אם היה ``נעלם`` תחת שלטון ברק הרי שהייתם טורחים לספור את השעות שהוא נעלם ומטיחים בברק אשמה מכאן ועד בחאמדון. חוצמזה, לא מאמין לאף מילה בסיפור עם סמיר, פשוט נשמע מצוץ מהאצבע.

אריסטו

New member
האמת על יוסף סמיר

הלך המשורר יום אחד כששכח לקחת את התרופות לטיפול במחלחת הלב שלו למצוא תרופות חדשות שיש רק ברמאללה או שכם. בדרך לשם ראה ערבי מוכר והזמין אותו למסעדה. כשגמרו לאכול נזכר יוסף-שכאמור יש לו בעיה עם התרופה שלא לקח שאין לו כסף לשלם. הערבי שהוזמן על ידו לארוחה נפגע ואמר לו יוסף:עכשו אני נשחוט אותך כי אתה רמאי וגם קבלת מקלט מדיני בישראל. ברח יוסף כל עוד נפשו בו וכדי לודא שהוא לא יברח יותר קשר עצמו טוף-טוף לאזיקים בבית של טיראווי-יעני מקום מוגן,עד שהצליח להשתחררר מעצמו וברח ליהוד. זה כול האמת על יוסוף סמיר ומי שלא מאמין שישתה המים של עזה- עם ערפאת

אלוני.

New member
ואולי האמת

היא שהלך האיש לבית לחם או רמאללה ונחטף על ידי אנשי עראפת הרוצחים. חודשיים הוחזק כאשר ראש הממשלה נתן לעראפת את מבוקשו ואישר הכנסת ``שוטרים`` נוספים לאזור חברון שחרר עראפת בתמורה את סמיר...לא לפני שרח לוודא שאנשיו יירו בשלושה ישראלים ... ומי שלא מאמין שישתה את המים מהירקון.....לבד.

אלוני,יותר ויותר בדימויים שלך.. ;-)

אתה מזכיר לי את עראפת.. יש איזו קרבת-משפחה ? והקומבינות שאתה מפריח...הממ.. מרק.

hreuven2

New member
אלוני פוסח על שני הסעיפים

אבל כנראה שנשאר לו סעיף לפיו השמאל נקי כאלנוטית אבל אחרי שימוש

למעלה