../images/Emo16.gif אומן ענק, אני מעריץ אותו עד היום
השיר שלו שאני הכי אוהב הוא "מרוב אהבה". מילים ענקיות, לחן נהדר, עיבוד מושלם. הלחן והעיבוד של מתי כספי - אדם נוסף שאני מעריץ. השילוב של שני גאונים, כל אחד בתחומו, הניב ניצוץ מוצלח ביותר. שיר נוסף ענק הוא בביצוע יוסי בנאי ורבקה מיכאלי - עברית קשה שפה. התלהבתי מאוד כשצילמו אותם שרים את זה בסוף שנות ה-80 בתכנית של רבקה מיכאלי, "סיבה למסיבה" (עם הפלייבק המקורי משנות ה-70). שידרו את זה שוב ב"הצחקה שניה עם יוסי בנאי". אפתח כאן קטגוריה נוספת - שיר שהוא כתב לאחרים. השיר "זמזם את החיים" בביצוע הגששים הוא שיר נהדר, נפלא, ענק. שמעתי אותו כילד ולא הבנתי איך אפשר "לזמזם שקד" ומה פתאום "שקד זה כמו אשה". עד שגברי בנאי סיפר פעם בראיון שהסיפור היה שסוראמלו אמר פעם למישהו שהתארח אצלו שלא יתנפל על השקדים שהוא מביא להם אלא יאכל אותם לאט, שימזמז את השקד כאילו שהשקד הוא אשה... אבל בשנות ה-70 לא רצו להיות בוטים מידי אז שרו "זמזם" במקום "מזמז"
המערכון שלו שאני הכי אוהב הוא "ורדה קדנצה". הוא ביצע אותו בהופעה "אני וסימון ומואיז הקטן", אבל משום מה כשמשדרים את ההופעה הזאת בערוץ 1 (וגם כששידרו בערוץ 33) שידרו הופעה מקוצרת, בלי המערכון הזה. מדוע לא לשדר את ההופעה במלואה? בלילה זה לא תופס זמן שידור של שום דבר אחר. לגבי מערכון שהוא כתב לאחרים - מן הסתם אחד מהמערכונים של הגשש החיוור. אם אראה את הרשימה אצביע על אחד מהם.