יונתן ברוך השב!!!!!!!

הגענו עכשיו לכמה תמונות של נחשים

שלטעמי (ואני לא לבד) היה אפשר בקלות לוותר עליהם בתמונה הראשונה הכלאה של פיתוני מאקלות עם פיתוני שטיח.

אכן הייתי בדייטונה פלורידה

התערוכה היא של מגדלים וסוחרים של זוחלים וציודם ולא של מגדל פרטי אחד. הגעתי למוטל (העלוב בצורה רצינית, לא סתם היה הכי זול בסביבה) בערך ב1 בלילה של ה19 לאוגוסט כשהתערוכה אמורה להיפתח ב20.8 בשעה 10:00. למרות שלא ישנתי ממש באותו היום עם הטיסה וכל הנסיעות לא הצלחתי להירדם ובסביבות שתיים בלילה יצאתי לסיבוב בעיר. הלחות שם זה משהו נורא (80-90%) ורק בלילה אפשר ללכת שם יותר מ5 דקות בלי לטבוע בזיעה של עצמך. חזרתי למוטל אחרי שעה סביבו וכיוונתי שעון לשמונה בבוקר כך שאני יוכל להגיע למקום שבו נערכת התערוכה לפני כולם ולהיות בין הראשונים להיכנס. האולם הענק נמצא בערך 10 דקות הליכה מהמוטל שלי והגעתי בדיוק בשמונה וחצי בבוקר לכניסה. היו כבר בערך 30 אנשים שחיכו בתור מסודר. היה נחמד לעמוד שם זה נתן הזדמנות לדבר עם כמה מגדלים מעניינים. בסביבות 09:30 התור כבר נראה כך:

Itamar Levy12

New member
חרדו צב

לא ממש ראיתי את הלטאה אבל הראש נראה לי מוכר,עם זה נכון אחד מהפסטלים שהיו שם יכול ליהיות פרס מעולה יונתן וחוץ מזה ראיתי שם רק מתכדרים

nevs

New member
לא מאמין נסעת בלי להגיד לי...

הייתי בא איתך P: , אשמח לראות אם יש לך כמה תמונות מעניינות של זעמנים או מופעים נוספים של מתכדרים? בנוסף יש אולי חדשות מעניינות ששמעת בתערוכה מופעים חדשים בכל מיני מינים שונים שאולי לא יהיה אכפת לך לחלוק איתנו? האם ראית קצת מרושתים בתערוכה? אשמח לשמוע כל מה שיש לך כוח לספר.

nevs

New member
ואו יצא ממש הודעה נואשת אופס...

בקיצר נשמח מאוד לשמוע על חוויותך בתערוכה. בתודה נבו

etay983

New member
מצטרף לנבו ומוסיף שאלה

קודם כל ברוך הבא. האם תוכל מנסיונך לספר לנו קצת על סצנת המתכדרים בארה"ב? אני מתכוון, האם המופעים היקרים של המתתכדרים נמכרים כנחשים רגילים לכל דבר ועניין או שהם נמכרים רק למביני דבר (אני מתכוון לא כחיית מחמד אלא כחיית תצוגה אקסקלוסיבית ויקרה.) המחירים הרי גבוהים מאד גם בסטנדרטים של ארה"ב, מעניין אותי מאד לדעת לאיזה פלח שוק מכוונת הברירה המלאכותית הזאת של מופעים, וכמו כן , מדוע המחירים גבוהים כ"כ בהשוואה למופע ה"רגיל" האם זה כל כך קשה להרבות את המופעים המיוחדים בצורה מוגברת על מנת להוזיל את מחירם? או שהשוק באמת הולך בכיוון הזה כמו שקרה במקרה של כרכני התירס שהיום כמעט כל המופעים באותה רמת מחיר בערך. תודה..

מניסיוני ב"סצינה" המופעים הזולים

יחסית 700-2000$ נמכרים גם כחיות מחמד ולא בהכרח כחיות שאנשים קונים מתוך מניע כלכלי. הסיבה למכירים הגבוהים היא לא שקשה יותר להרבות מוטציה כזאת או אחרת היא פשוט בגלל שמכל דבר חדש יש מעט ומכיוון שקצב הריבוי של פיתונים מתכדרים הוא איטי ביחס לפיתונים מרושתים, פיתונים בורמזים או כרכני תירס לוקח הרבה מאוד שנים עד שהמחיר של המופע יורד לרמה ששווה לכל נפש. בשל כך הרבה אנשים קונים פיתונים מתכדרים בתור השקעה לטווח ארוך ואין להם שום אינטרס להוריד את המחיר של הנחשים ובכך לפגוע בהשקעה שלהם. 2000$ לנחש בארה"ב זה בערך כמו 1000 שקל אצלנו או אפילו 700 שקלים. יש המון מופעים של מתכדרים ומעטים עולים פחות מ2000$ לנחש שרק בקע.

lizard boy

New member
מה עם עוד תמונות של לטאות?

יונתן אתה יכול בבקשה שיהיה לך זמן לעלות עוד תמונות של לטאות ושממיות בפרט

kingsnake

New member
וואי נשמע מגניב

אתה יכול לשלוח לי קישור שמראה פרטים על זה לשנה הבאה?

למעלה