יונתן ברוך השב!!!!!!!

uncle litchi

New member
רק נחל'ה עם הרבה הל! או קר וגלידה..

לגבי האיפה ניתן ליונתן לספר.......

הנה היא בשתי תמונות גרועות

אנקונדה אלבינו בצבע כתום ולא כמו זאת שמתה שהייתה בצבע צהוב לבן. הנחש שבתמונה הוא זכר מהטבע שהגיע כתינוק למגדל הזה. כיום הוא בן 3 והוא בעל אופי רגוע כפי שניתן לראות בתמונות. המגדל ינסה להרבות את הזכר עם הנקבות שיש לו בתקווה שיהיו תוצאות על אף גילו הצעיר של הנחש.

gazon

New member
יונתן האם היית בדייטונה?

אה בעצם דייטונה נגמרה לפניא איזה שבועים לא? תערוכה אחרת? יש מצב לעוד תמונות?

Itamar Levy12

New member
לדעתי זה אכן

דייטונה השירשור די באיחור כבר לפני שבועיים ראיתי פתאום תגובה של יונתן ושירשור ברוך השב... התערוכה הייתה של בוב או של קווין? מה היה המחיר על הפאסטלים?=)

אכן הייתי בדייטונה פלורידה

התערוכה היא של מגדלים וסוחרים של זוחלים וציודם ולא של מגדל פרטי אחד. הגעתי למוטל (העלוב בצורה רצינית, לא סתם היה הכי זול בסביבה) בערך ב1 בלילה של ה19 לאוגוסט כשהתערוכה אמורה להיפתח ב20.8 בשעה 10:00. למרות שלא ישנתי ממש באותו היום עם הטיסה וכל הנסיעות לא הצלחתי להירדם ובסביבות שתיים בלילה יצאתי לסיבוב בעיר. הלחות שם זה משהו נורא (80-90%) ורק בלילה אפשר ללכת שם יותר מ5 דקות בלי לטבוע בזיעה של עצמך. חזרתי למוטל אחרי שעה סביבו וכיוונתי שעון לשמונה בבוקר כך שאני יוכל להגיע למקום שבו נערכת התערוכה לפני כולם ולהיות בין הראשונים להיכנס. האולם הענק נמצא בערך 10 דקות הליכה מהמוטל שלי והגעתי בדיוק בשמונה וחצי בבוקר לכניסה. היו כבר בערך 30 אנשים שחיכו בתור מסודר. היה נחמד לעמוד שם זה נתן הזדמנות לדבר עם כמה מגדלים מעניינים. בסביבות 09:30 התור כבר נראה כך:

על רוב התמונות שיש לי אין לי הרבה

מה לכתוב מלבד חבל שיש כל כך הרבה מתכדרים. הם שלטו בתחום הנחשים שם וזה חבל כי יש עוד הרבה סוגים יפים ומעניינים של נחשים, רק שהם שווים קצת פחות מבחינה כלכלית...

Itamar Levy12

New member
חוויה נהדרת

אני בטוח שעשית חיים. יש תמונות של מופעים מעניין של 05'

פיתון דם אלבינו במופע T-

הנחש הוא נחש בוגר שהגיע מהטבע. בשנים האחרנות מגיעים הרבה פיתוני דם לבקנים משוק העורות. הלוכדים שתופסים נחשים למשחטות שמים את הנחשים האלו בצד בשביל הסוחרים האמריקאים שמוכנים לשלם עליהם הרבה יותר ממה שהם היו מקבלים עליהם כעור...

יש כל כך הרבה מופעים של מתכדרים

ואני לא ממש שולט בכל השמות אז אותם מוזמנים להוסיף שמות למה שאני לא רושם או לתקן אותי במקרה ואני טועה.

למעלה