יונתי

מולוקו

New member
יונתי

כל עוד יש אויר בעולם עופי לך יונה , גם אם הכנף קצת שבורה והרוח איך לומר , קצת חלשה וקצת עצובה. עוד השחק תכול , והדשא ירוק השקיעות סמוקי לחי , והזריחות טהורות , מאירות פז והפרח עוד פורח , גם אם אצלך לא הכל זורח. קראי דרור ממעוף הציפור הן לא יוכל האדם , על צערו לעמוד בכל כוחו מול חלונו.

יונה

לא רוצה לעוף אהובי כי עייפתי הן לפני שניה אליך שבתי מתכרבלת בידיך הטובות מפרפרת כמו אלפי לבבות אל תשליך אותי אל הרוח גם אני רוצה לנוח.

מולוקו

New member
חיבוקי../images/Emo24.gif

יונתי , את יכולה לנוח יש כל כך הרבה ימים לפרוח בואי , חבקי אותי חזק הגידי לי שאת אוהבת עכשיו.

שני יונים

על הגג יונה ויון הומים יחדיו מקימים שאון הס עכשיו פן תחריד את היונים נא אל תפחיד תוך שבוע מהיום קן יבנו על גג בטון במהרה נעמוד משתאים מול שלושת גוזלים.

מולוקו

New member
רומנטיזם מאטפורי

כמה חכם וכה נבון להשוות בין אדם ליון ואת האישה להמשיל ליונה , והגוזלים שלושה ליוצאי רחמה ואת כל המשפחה חמישה במספר להושיב בתוך בית מושכר.

ברבאימה

New member
חיבוק עצוב חזרה

אהובי אמור נא לי מדוע זה תרצה לשלחני? ולמה ממני תסוב לאחור? ואיך בעיניך לא רואה כבר ת'אור? הן באתי ועתה אני מחבקת, ולידיך אני נושקת, אך לאחר יום תבקש ממני לפרוח וכל מה שהיה מבקש אתה לשכוח...

מולוקו

New member
חופש

לא אובה לשלחך רק לחופש כרצונך, לא אסוב אחור אלא אעוף כציפור וזרים לך אקשור, כשירים מתחרזים אשזור.

karmy66

New member
חיבוק לעונות

ערגתי אלייך כעונות השנה באביב הנצו ניצנייך ובאתי עד אלייך בקיץ יבשו עלי-כותרתך התרחקתי מעט ממך בסתו יבש ונקטם הגבעול פניתי כי חששתי לנבול בחורף אגרת את מי מטר הזכים באתי אלייך לאסוף את נוזל החיים

מתבשמת

New member
ציפור ליל ואור ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

מול רקיע מעורטל כחול. ציפור אור במפרש כנפיים. חג גופה בחרוט עגול. נוחתת לה בדק רגליים. נעמדת על אמבר חלונך. חרוזי עיניה תום שחור. הומה רחש אשגר יומך, נוסקת בהרף לקו צחור. מעל תהום פעורת ידיים. ציפור לילה באדרת כוכב. צל כנפה משיק למים. נעלמת בגלי הד מרחב. רצד ענבל באויר נותר, פורע חופש אחת נוצתה. מערסל בניד קל נמהר. חורט בליבו אופק דרכה.

מולוקו

New member
בלוז לכחולי המדים

באופק כחלחל ורך עף לצד יונה מזהב, פורשים כנפיים אנו שניים , נוסקים לשמיים כחולי המדים, נחים לפעמים על גב ענפים, עד שנבנה משכן מזרדים רכים.

בלוז לכחולי הראש

בין סדיני סטן רכים זה בזו עפים אוחזים ידיים גוף, צוואר וירכיים נשמותינו בשמיים לרגע קט נחים ואחר כך ממשיכים.

מולוקו

New member
עינבל

בין לבין אני נוכח משחק בארגז החול בונה גבעות של אהבה , עמודי שש ועינבל שמצלצל.

למעלה