יוני הביתרי

יוני הביתרי

שלום חבר'ה אני דוקא מביתר. לא מהחוליגנים שלה אבל שרוף ביתר. אבל במצב איך שנראית היום הליגה אני מתגעגע לימים יפים טובים של ארבע הקבוצות של המדינה (לדעתי...) כשהפועל ת"א וביתר מהן, ועם כל היריבות, היה מעניין ושווה, ומשחקים ענקיים, למה איפה היום נמצא משחק צמרת? פ"ת ואשדוד??? קבוצות טקטיות ומשעממות שמביאות 200 איש למשחקי בית... לנצח אותם זה כמו לנצח את החבר'ה בשכונה... בלי רעש אוהדים ואוירה מענינת. קיצר- לדעתי, לטובת הליגה עדיף שתישארו בליגה. גם אצלינו שנים האחרונות היו על הפנים, אבל לרדת ליגה לא ירדנו, מקריבים ת'נשמה ומצליחים. בהצלחה נ.ב. אם כל חטאת של הנהלת הפועל היתה שהעיפו את גדול המאמנים- קשטן!! גם לא חסכו בסוף כסף כי ההוצאות של שחקנים "לחיזוק" ומאמנים חדשים עלו יותר ממנו, וגם תוצאות הם לא הביאו תכלס. אז תסתכלו ללבן בעיניים של קשטן- תראו את העלבון שלו, ותבינו ממה העונש הזה נחת על הפועל "כתר" ת"א.

בריא או לא בריא......

אותי הליגה לא מעניינת בכלל ומצידי שלא יהיה כדורגל של 4 קבוצות... אני רוצה שהפועל תרד וככה יהיה הרבה יותר טוב....

לירן רז

New member
אחמד בוא תעשה קפה

שפרה בואי תנקי!!!!!!!!!!!1 אחמד מה עם הקפה אחמד מה עם הקפה!!!!!!!!

webber44

New member
חבל, אבל אפשר אחרת

לפני הכל רק רציתי להגיד שזאת דעתי האישית, וחבל. אני אומנם אוהד של ביתר, אבל מרגיש קצת הזדהות עם אוהדי הפועל ת"א. זה אחד הדברים הכי קשים לבן אדם כאשר קבוצת הכדורגל שלו יורדת ליגה. מילא אם זאת סתם קבוצה לא ממש משמעותית ושלא ממש הצליחה לתקוע יתד בליגה. אבל כאשר מדובר בקבוצה גדולה היתד היחיד שנתקע הוא בלב של האוהדים, ומי אם לא אוהדי ביתר יעידו על כך. אני יודע שכרגע הדבר היחידי שאתם חושבים זה "המצב עוד לא אבוד" ו"יש תקווה", אבל בואו נהיה הגיוניים לרגע. הפועל היא כמו מכונית שמתדרדרת בירידה ללא בלמים, ומדי פעם כשהיא מתנגשת ללא הבחנה במכונית אחרת (מה שגורם לה להאט) היא חושבת שהנה היא הגיע לעליה או לפחות למישור. וחבל. אבל מצד שני במצב החמור/עגום/עלוב/שפל/מעצבן (ניתן ורצוי להקיף את כל האפשרויות) אני לא יודע האם עדיף להיות מחוץ לפוגרום הזה שנקרא "ליגת העל".

למעלה