יומנה של בריטני..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאלו רק השטויות של יקיר...

עדיף לא להבין וזהו....

Golden apple

New member
יומנו של ג'ס

צהובה ומשומשת להשכרה השמועות על יומנה וריכוליה של בריטני האקסית שלי, אי שם ביזראל הנידחת בה אף אחד מהכנופייה השחורה החדשה שלי לא יוכל להתכפר עליה, הגיעו עד אליי לניו-יורק הרחוקה. הסוכנת שלי התקשרה ואמרה שהשרמוטה הצהובה שוב עושה עליי חרקות במכונית ומפיצה כנגדי חרושת שמועות, ובמיוחד שהיא קוראת לי הומו בפרהסיה וגם בפומבי. פאליז! אני אומר לכם, מאז התקרית שלי עם ג'וני הכוריאוגרף היא שוחה בכל מיני ספקולציות, ולמרות שאמרתי לה שזה לא אומר כלום ושזה היה סתם ובכלל מה שהיא ראתה זה לא מה שהיא ראתה, היא מסרבת להאמין לי. אחר-כך, כשנפרדתי ממנה בעקבות עצתו של ג'יימס הסטייליסט שלי, היא בכלל התחילה להפליג במחשבות ומאז היא שומרת לי טינה ומספרת לכל מי שמוכן לשמוע שהטוטסי שלה לא עושה לי את זה לא כי כל המניות שלה ירדו לטימיון מאז שזרקתי אותה, אלא בגלל שואגינות הפסיקו לעניין אותי. ואני אומר: קאם און בייבי! שטויות במיץ! בריטני בסה"כ מה זה מקנאה בי. היא נורא כעסה שבקליפ הקודם שלי לא הזכרתי אותה ונמרחתי על איזה כוסייה תורנית, אז בקליפ החדש הזכרתי אותה ככה ביפה והיא התפוצצה. עכשיו היא משחקת אותה כֶלה, שכאילו הזכרתי אותה בניגוד לרצונה ואני רומז לכך שאני האט והיא לא, אז היא הולכת ומספרת לכולם שג'סטין הוא רודף אחריה בקליפים שלו כי הוא פסיכופת. את בעצמך! בכל מקרה, ג'ף הנגן שלי אמר שאני ממש לא צריך לשים על מה שבריטני אומרת, במיוחד כשהיא כותבת לאיזה יזראלים שגרים בסוף העולם ונורא מרגישים באמריקה כשהם לא, ושתלך תקעוות ושאני אקפוץ אליו בערב כי הוא הביא סרט חדש שהוא רוצה שנראה ביחד על כוס מרטיני או שתיים. הוי, ג'ף הזה. אניהו, אני הולך קצת לחדר כושר עכשיו כי אני צריך לשמור על המראה בשביל שקהל המעריצים שלי ימשיך להעריך אותי בזכות מי שאני והמוזיקה שלי והאתלטיקה הקלה שאני כל כך טוב בה כשאני מקפץ על קירות של בתים. אה, ומה שמעתי אמרו עליי אצלם בגאי פינס? שהיא לא תקנא שוב זאתי. בייבי! נכתב על ידי ג'סטין טימברלייק, 22:34 15/1/2003

למעלה