יומנגס

אביeג7

New member
יומנגס

מישהו יודע אם ניתן להזמין שם מקום?
הייתי שם לפני כשבועיים בשבת וחיכינו שעתיים (שעתיים ליטרלי) בתור.
אם זה היה תלוי רק בי כמובן שלא הייתי ממתינה (אין שום המבורגר בעולם שיגרום לי להמתין שעתיים בשבילו)

תודה

הצעה

נדמה לי שאי אפשר להזמין, אבל הכי פשוט להתקשר ולשאול.
מה שכן, יש להם היום עמדת טייק אוויי, היא עם הפנים לתחנת הדלק (הכניסה מהתחנה ולא מהחניה). כלומר, אם אתה רואה שיש תור ענק, פשוט תזמין משם, קח את ההמבורגר ועשה לך פיקניק קטן בסביבה. ובכלל, מומלץ להתחמק משעות העומס. בפעמים האחרונות שבאתי הצלחתי תמיד לקבל שולחן מיד או תוך עשר דקות גג. גם לי אין סבלנות להמתין.

אביeג7

New member
תודה אני אתקשר לשאול

אנחנו פשוט באים במיוחד לשם מתל אביב
ואין שום סיכוי שאני עוברת את הסיוט הזה שוב.
ונראה לי קצת מבאס לקחת טייקאוויי ולאכול כמו איזה חורנים
(פיקניק קטן באמצע שום מקום בלילה נראה לי רעיון פחות טוב)

אביeג7

New member
תודה אני אתקשר לשאול

אנחנו פשוט באים במיוחד לשם מתל אביב
ואין שום סיכוי שאני עוברת את הסיוט הזה שוב.
ונראה לי קצת מבאס לקחת טייקאוויי ולאכול כמו איזה חורנים
(פיקניק קטן באמצע שום מקום בלילה נראה לי רעיון פחות טוב)

horseradish

New member
אכן בעיה

חברים שלי המתינו איזה שעה בתור בחג האחרון...

אביeג7

New member
אז מצבו היה ממש טוב

כי אנחנו נרשמנו לתור ב21:00 (לקח לנו איזה חצי שעה להבין שזה אכן התור ושצריך להרשם) ונכנסו בשעה 23:15.
בעיני זה ממש לא שווה את ההמתנה הזו.

החתולית

New member
אי אפשר להזמין מקום

אפשר להגיע סמוך לשעת הפתיחה, לפני שמצטברים תורים ארוכים, ולהמנע מלהגיע בחמישי בערב ובשבת.
גם אם מגיעים בסביבות 19-20, ההמתנה לשולחן או בר היא פחות ארוכה.

salo22

New member
שאלה לגבי יומנגוס

כשאני חושב עכשיו על הביקור היחיד שם (ואנחנו המתנו רק כ 40 דקות עם אורחת רעבה מאוד), זכור לי שההמבורגר הרגיש מאוד גושי ולא טחון מספיק, מה שהפך האכילה לקצת פחות נעימה. אולי אלו התוספות בשילוב, אבל בהחלט כשחושב על זה עכשיו, הפריע לי העניין ולא זוכר אם כתבתי על זה בביקורת.. למטיבי יומנגוס, האם זה סממן מאפיין להמבורגרים שם או שאני לא בכיוון ?

אביeג7

New member
האמת שדווקא ההמבורגר עצמו

היה טעים וטחון בצורה טובה (לקחתי את הצרפתי)
הלחמניה לדעתי הייתה בעייתית.. היא הייתה ״שמנה״ מידי וממש היה חסר לה קריספיות.
האמת שהיה מוצלח בגדול.. אבל בעיני קצת שומני יתר על המידה.

החתולית

New member
הם בכוונה לא קולים את הלחמניות

לדבריהם מרבית הלקוחות שלהם מעדיפים את הלחמניה לא קלויה.
&nbsp
&nbsp

אביeג7

New member
לא יודעת מי הם הלקוחות שלהם

גם ככה ההמבורגרים שלהם יחסית עבים
בעיני זו ממש טעות ופוגם בכל חווית ההמבורגר.

Gרר

New member
תלוי

ברמת צליה של מדיום במידה וההמבורגר עסיסי אז העובי דוקא מוסיף. כשהוא דק מדי - אי אפשר להרגיש את העסיסיות שלו. כל הכיף זה לנעוץ שיניים בהמבורגר עבה ולהרגיש כמה שהוא עסיסי.

למי שמעדיף המבורגר ברמת צליה well done מן הסתם העובי יכול להיות בעיה כי המבורגרים כאלה מאבדים חלק גדול מהעסיסיות שלהם ואז לאכול גוש אפרפר חסר עסיסיות בעובי של שני סנטימטר זו בעיה...
.

טינטיןS

New member
הייתי ביומנגוס

"סתם על הדרך" באיזו שבת. למזלי חיכנו 10-15 דקות(אחרת הייתי מסתובבת והולכת). נהנתי הנאה גשמית טהורה ואף כתבתי ביקורת משתפכת. אולם - שום-שום-שום דבר לא שווה כדי להמתין עבורו שעתיים,בעיני זה אפילו מבזה. אני בעקרון לא מחכה לאוכל (אסוציאציות פולניות), (10-15 דק' זה הגבול שלי). אני קוראת בפורום רבות על יומנגוס והתורים ואני פשוט לא מבינה. רק הצבעה ברגלים תנער שם משו. אבל כנראה שלא לכולם זה כ"כ מפריע כמו לי.

אביeג7

New member
כמוני כמוך.. רק בגלל שהיינו

כמה אנשים והגענו במיוחד לשם החליטו לחכות(כמובן שאם זה תלוי היה רק בי-אין מצב שהייתי מחכה)
מאכזב שלא ניתן להזמין מקום בכלל.. לכן אני ממש בהתלבטות אם לעשות מאמץ ולהגיד לשם איזשהוא ערב יחסית מוקדם.

החתולית

New member
אם היה לך טעים

עד כדי כך שאת רוצה לנסוע במיוחד, אני מציעה שתעשי זאת באמצע השבוע בסביבות 19:00.

מסכימה, אבל...

כשנפתח הסניף החדש היינו בו פעמיים של המתנה ארוכה ומעצבנת (ועדיין, לא התקרב לשעה עד שקיבלנו את ההמבורגר), אבל האמת היא שחזרנו בלילה מהופעות בסביבה אז ממילא לא היו יותר מדי אלטרנטיבות אוכל אחרות בסביבה. הרעב גם תרם לזה שזה נראה עוד יותר ארוך...
מאז תמיד הגעתי ממילא בשעות נטולות תור, אחרת לא הייתי ממתינה (אין לי סבלנות). אם נוסעים מרחוק במיוחד, על אחת כמה וכמה - להגיע בשעות נטולות תור.

המקסימום שחיכיתי לכניסה למסעדה בשנה האחרונה היה 25-30 דקות, וגם זה כי החברה היתה מקסימה, לא היינו עד כדי כך רעבים (הגענו בשעה מוקדמת כי ידענו שנצטרך לחכות זמן שכזה), ורצינו לנסות את המקום בלילה האחרון שלי בלונדון. מעבר לזה באמת שאין לי סבלנות.

Udi Freeze

New member
לא ניתן להזמין מקום

המסעדה גם ככה קטנה והתחלופה גדולה, ארוחת הערב היא שעה מאוד עמוסה שם ועדיף להימנע אם אין סבלנות להמתין.

למעלה